Slot game

Păcănele gratis Lucky Grace and Charm

 

Alătură-te Vikigilor din jocul de păcănele Lucky Grance and Charm și poți descoperi comori în valoare de până la 10.000 X miza totală pe rotire! Această aventură te poartă pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată, alături de 3 Femei Războinice, într-o atmosferă plină de acțiune. Aici, te așteaptă funcții bonus de top, inclusiv rotiri gratutite cu multiplicatori. Ești destul de curajos să joci păcănele Lucky Grace and Charm?

 

Cum câștigi la slotul Lucky Grace and Charm?

Premiile încep de la două simboluri, însă cu 5 X vei încasa recompensele mai mari. Se formează victorii de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – cel mai valoros simbol este Wild-ul (Corabie – 5 X oferă de 900 de ori miza totală). Cele mai mari câștiguri pot fi revendicate în “specială”, acolo unde există și multiplicatori – se poate încasa până la 10.000 X miza totală pe rotire!

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Eroine (3 la număr) = între 40 x și 75 x miza totală
  • 5 x Talisman = 25 x miza totală
  • 5 x Iepuraș = 25 x miza totală
  • 5 x A, K = 12.5 x miza totală
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 10 x miza

Păcănele gratis Lucky Grace and Charm

Funcții speciale

Rotiri Gratuite – 3 sau mai multe simboluri Bonus pe role în aceeași rotire, activează 12 rotiri gratuite și un premiu de până la 500 X miza totală. În timpul funcției, de fiecare dată când un simbol Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, câștigul total va fi înmulțit cu un multiplicator de X3 sau X6. Cu alte 3 Scatter primești 12 rotiri gratuite suplimentare, fără limită!

Hold & Spin – Cu 5 sau mai multe simboluri Bani pe role, vei iniția secvența bonus. Vei fi recompensat cu 4 re-rotiri, care se resetează ori de câte ori aterizează un nou simbol Bani, care se va bloca pe tamburi. De fiecare dată când grilă este plină, două rânduri noi goale sunt deblocate, până la maximum 20. Pe lângă simboluri Bani, pe matrice pot apărea și Stele de Aur – acestea vin cu multiplicator de X2, X3, X4, X5 sau X10 la premiul per rotire obținut.

Păcănele gratis Lucky Grace and Charm

Păreri Lucky Grace and Charm

Lucky Grace and Charm de la Pragmatic Play vine cu o tematică populară – vikingii. Ne place cum arată din punct de vedere vizual, coloana sonoră te introduce în atmosferă, în timp ce premiile pot ajunge până la 10.000 X miza totală pe rotire. Funcții speciale sunt atractive, cu potențial, iar pariurile sunt pentru toate buzunarele. Merită să joci păcănele Lucky Grace and Charm? Cu siguranță, da!

Unde poți juca pe bani reali Lucky Grace and Charm?

Lucky Grace and Charm este un joc de păcănele popular și îl găsim la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Magic Jackpo, Pokerstars, Winbet, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winmasters și Vlad Cazino. Vrei să testezi și pe bani reali Lucky Grace and Charm, dar nu știi unde? Din experiență, îți recomandăm Winbet, deoarece ai parte de promoții zilnice și turnee săptămânale cu premii cash, iar pe lângă asta ai un pachet de bun venit fabular și bonusuri fără depunere.