Slot game

Păcănele gratis Monkey Madness

Hai în junglă printre banane și nuci de cocos, acolo unde o maimuță jucăușă aruncă cu multiplicatori de X3 și X9! Joacă păcănele gratis Monkey Madness de la Pragmatic Play pentru mai multă distracție pe o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 9 linii de plată fixe. Pariurile sunt pentru toate buzunarele, RTP-ul este decent, în timp ce volatilitate scăzută promite plăți dese, chiar și mari. Alătură-te maimuței chiar acum, atât de pe iOS cât și de pe Android!

Cum câștigi la slotul Monkey Madness?

Este un slot de volatilitate scăzută, cu premii mici, dar există și șansa unei recompense mai mari – cheia este ca fiecare combo să fie obținut cu Wild (multiplicator X3/x9). Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, atunci când aterizează pe o linie de plată activă – Cel mai valoros simbol este Maimuța (exemplu: pe o miză de 3.60 RON, 3 X oferă 400 RON), urmat de Dolari, Papagal, Banane, Mango și Nuca de cocos. Cea mai mică plată vine de la combinația Nucă de cocos, Mango și Banane.

Păcănele gratis Monkey Madness

Păcănele gratis Monkey Madness – Caracteristici Bonus

Monkey Madness este un joc ca la aparate simplu, fără multe funcții speciale, asta și pentru că este un slot cu 3×3. Totuși, există o caracteristică Wild – de fiecare dată când Wild-ul (Maimuța) face parte dintr-o combinație câștigătoare, premiul total este suspus unui multiplicator X3, adică câștigul din acea rotire se înmulțește cu 3X. În schimb, dacă există două Wild-uri, plata va fi multiplicată cu X9.

Merită sau nu să joci păcănele Monkey Madness?

Sincer, nu prea. Este un joc mult prea simplu, fără nimic special, cu plăți mici, dar dese. Singurul bonus este Wild-ul cu multiplicator, dar este cam puțin, cel puțin pentru noi. Totuși, ca desing și coloană sonoră, Monkey Madness este excelent. Mai multe jocuri ca la aparate Pragmatic Play + multe alte sloturi gratis găsești AICI! 

Unde poți juca pe bani reali Monkey Madness?

NetBet, Betano, Vlad Cazino, Unibet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winmasters, Winbet sau Magic Jackpot sunt cazinourile online licențiate în România unde poți juca păcănele online pe bani reali Monkey Madness. Dacă vrei să încerci acest joc îți recomandăm Vlad Cazino unde, pe lângă bonusul mare de bun venit te bucuri și de rotiri gratuite la prima depunere.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0