Slot game

Păcănele gratis Queen of Gold

 

Caută comoara din Egiptul Antic printre Piramide la păcănele online Queen of Gold! Acest slot de la Pragmatic Play te invită într-o aventură pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 role și 25 de linii de plată, într-o atmoferă palpitantă și plină de bonusuri – joacă rotiri gratuite, descoperă rola multiplicator și urcă nivelurile pentru premii mari! Citește în continuare recenzia Queen of Gold și descoperă mai multe detalii interesante, inclusiv unde poți să joci pe bani reali slotul.

Cum câștigi la păcănele Queen of Gold?

De fiecare dată când cel puțin 3 simboluri identice aterizează pe una dintre cele 25 linii de plată, de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, se formează o combinație câștigătoare – cel mai bine plătit simbol este Cleopatra, în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici premii. Câștigurile pot atinge valori mari și în jocul principal, datorită rolei multiplicator.

Tabel de plată la slotul Queen of Gold

  • 5 x Cleopatra= 8 x miza
  • 5 x Horus = 6 x miza
  • 5 x Anubis = 6 x miza
  • 5 x Bastet = 4 x miza
  • 5 x A = 1.6 x miza
  • 5 x K = 1.2 x miza
  • 5 x Q = 0.8 x miza  

Păcănele gratis Queen of Gold

BONUS

Câștigi 10 rotiri gratuite de fiecare dată când pe rolele 1, 3 și 5 aterizează simbolul Scatter (Piramidă). Este posibilă obținerea de rotiri gratuite suplimentare, dacă e matrice pică alte 3 simboluri Scatter (nu există limită).

Multiplicator pe rola 6

A 6-a rolă este formată doar din multiplicatori și un simbol Joker. În jocul de bază, la fiecare rotire este ales un element aleatoriu pe această rolă pentru a înmulți câștigul total obținut în acea rotire.

Joc progresiv

Deasupra rolelor vei observa 6 niveluri. Trebuie să aduni puncte pentru a progresa – acestea sunt colectate selectând celula de pe role unde ar putea să pice simbolul Cleopatra. Selecția este marcată de un inel de aur – un simbol valorează un punct. Pentru a avansa la nivelul următor trebuie să aduni 5 puncte, iar dacă nu aduni cele 5 puncte în 25 de rotiri stabilite, revii la nivelul 1. Scopul este să avansezi cât mai mult pentru a beneficia de multiplicatori mai mari, respectiv câștiguri mai mari.

Merită să joci păcănele Queen of Gold?

Există multe jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic, însă Pragmatic Play știe să pună în scenă o astfel de temă. Ne place cum arată, iar funcțiile bonus sunt destul de interesante. E adevărat, nu este cel mai inovator slot, însă este atractiv și merită să îl încerci – joacă păcănele gratis Queen of Gold pe această pagină, fără cont și fără să riști niciun bani din buzunarul tău!

Păcănele gratis Queen of Gold

Unde poți juca pe bani reali Queen of Gold?

Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, NetBet, Maxbet, Mr Bit, Winmasters, Frank Casino, SlotV, Winbet, Pokerstar și Betano ne oferă cele mai tari sloturi ale providerului Pragmatic Play. Printre acestea se regăsește și Queen of Gold. Cu multe jocuri ca la aparate, NetBet este cel mai mare cazino online existent la ora actuală pe piața din România. Pe lângă asta, ai un pachet fabulos de bun venit și bonusuri fără depunere la înregistrare!