Slot game

Păcănele gratis Speed Cash

 

Urcă în mașină și câștigă jackpot-ul la păcănele Speed Cash! Este un slot Play n Go, dezvoltat peo matrice cu 3 role X 3 rânduri și 1 linie de plată fixă. Caută Wild-ul, simbolurile cu bani și poți câștiga premiul maxim! RTP-ul este bun, volatilitatea este medie spre ridicată, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele. Design-ul este simplu, coloana sonoră te introduce în atmosfera și tot ce trebuie să faci este să simți adrenalina din slotul Speed Cash chiar și pe un mobil Apple sau Android.

Cum câștigi la slotul Speed Cash?

Pentru a câștiga premii mai mari, ar trebui să joci cu 3 monede. Poți folosi și 1 sau 2 monede, însă recompensele vor fi mai mici. Există o singură linie de plată, deci o combinație câștigătoare se obține atunci când 3 simboluri de același fel aterizează pe această linie. Plăți mai multe și mai dese obții cu Wild (Mașină), deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, însă cheia către câștiguri uriașe este în Jackpot.

Cât plătește fiecare simbol cu 3 monede?

  • 3 x Lingou de aur = 600 de monede
  • 3 x Teanc de bancnote = 120 de monede
  • 3 x Monede = 45 de monede
  • 3 x oricare 3 simboluri = 18 monede

Păcănele gratis Speed Cash

Păcănele gratis Speed Cash – Caracteristici bonus

Speed Cash este un joc de păcănele cu jackpot. Acesta este progresiv, adică crește cu trecerea timpului. Îl poți câștigă doar jucând pe miza maximă, adică folosisnd 3 monede – valoarea lui apare mereu în partea dreapta-sus. Atunci când am realizat recenzia, Jackpot-ul avea o valoare de peste 9.000 de RON. Cum câștigi Jackpot-ul la păcănele? Simplu! 3 simboluri Wild pe o linie de plată îți aduce în cont premiul cel mare! 

Păreri Speed Cash de la Play n Go

Nu sunt multe motive pentru care am recomanda să joci păcănele Speed Cash. Este un slot modest din toate punctele de vedere, atât că premii, cât și ca funcții bonus. Singurul plus este reprezentat de Jackpot-ul progresiv, dar care parcă nu se activează niciodată. În jocul de bază, premiile sunt mici, deci nu credem că Speed Cash este o alegere bună. Cu siguranță, există multe jocuri ca la aparate Play n Go mult mai interesante – VEZI AICI!

Unde poți juca pe bani reali Speed Cash?

După ce ai testat varianta demo Speed Cash vrei să încerci și pe bani reali? Poți opta pentru unul din cazinourile online recomandate: NetBet, Winmasters, Frank Casino, Magic Jackpot, Mr Bit sau SlotV. Din proprie experiență, îți recomand Vlad Cazino, deoarece are un bonus de bun venit fabulos și promoții cu rotiri gratuite la sloturi de top.