Slot game

Păcănele gratis Star Pirates Code

 

Pirații sunt în căutarea unei comori în valoare de 2.500 X miza totală la păcănele Star Pirates Code! Caută și tu în acest slot Pragmatic Play pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe, acolo unde te există multe Wild-uri cu multiplicatori progresivi. RTP-ul este de 94.61%, volatilitatea este ridicată, în timp ce îl poți testa inclusiv de pe dispozitivele mobile iOS și Android. Află mai multe detalii interesante despre acest joc, inclusiv cum poți activă spinuri gratis!

Cum câștigi la slotul Star Pirates Code?

Se câștigă în ambele sensuri la păcănele Star Pirates Code, adică atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga – 3, 4 sau 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, formează o combinație câștigătoare. Recompensele mari vin mai degrabă în “specială”, acolo unde Wild-urile vin cu multiplicatori. Totuși, nu uita că este un joc ca la aparate de volatilitate ridicată, ceea ce face ca premiile să vină mai rar, dar în același timp există și șansa ca plăți mari să vină mai repede decât la un slot de volatilitate medie.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Cufăr = 15 x miza
  • 5 x Monedă de aur = 8 x miza
  • 5 x Monedă de argint = 3 x miza
  • 5 x Diamant = 2.4 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă roșie = 2 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă verde = 1.2 x miza
  • 5 x Piatră prețioasă mov = 1.2 x miza

Tabel Păcănele gratis Star Pirates Code

Bonus

Simbolul Busola este Wild. De fiecare dată când pică pe tamburii 2, 3 sau 4, activează funcția Respin. Pe cele 3 role din mijloc poate ateriza un alt Wild (Craniu). Când un Wild Busola cade, acul se învârte și creează simboluri Wild în direcția pe care o indică – orizontal, vertical sau în diagonală, dar numai pe cele 3 role din mijloc.

De asemenea, Busola devine și ea Wild, ca mai apoi toate pozițiile cu simboluri Wild sunt blocate și se acordă o re-rotire. Dacă există mai multe Wild-uri Busola acolo unde deja există un Wild, atunci se aplică un multiplicator de +1x progresiv.

Respin Păcănele gratis Star Pirates Code

Păreri păcănele Star Pirates Code

Chiar dacă nu există spinuri free la păcănele Star Pirates Code, jocul are potențial mare de plată (2.500 X miza totală pe rotire) și este destul de atractiv. Se câștigă des, de multe ori premiile sunt mici, dar în funcție de miza, ele pot atinge valori ridicate. Design-ul este decent, coloana sonoră te introduce în atmosferă, în timp ce pariurile sunt accesibile.

Unde poți juca pe bani reali Star Pirates Code?

Dacă și ție se pare că slotul are potențial și poți obține mai mult decât am câștigat noi, îl poți încerca cu bani reali la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, PokerStar, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winbet, Winmasters și Magic Jackpot cu mize cuprinse între 0.40 RON și 1.000 RON.

Pe lângă faptul că este platforma de poker online numărul 1 din lume, la Pokerstars, în secțiunea de cazino, vei găsi peste 800 de jocuri ca la aparate, printre care și Star Pirates Code. Deschide cont din acest link special (click aici) și primești bonusuri fără depunere!