Slot game

Păcănele gratis Vegas Magic

 

Cu jocul de păcănele online Vegas Magic poți faceo vizită prin Las Vegas! Încearcă slotul și poți pleca “acasă” cu premii de până la 3.500 X miza totală pe rotire! Acțiune are loc pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe, într-o atmosfera veselă, distractivă, în care magia plutește pe tamburi. Rată de câștig (RTP) este peste media de piață, de 96.08%, volatilitatea este medie, în timp ce pariurile sunt accesibile pentru toți amatorii de păcănele. Încearcă și tu câteva rotiri gratuite pe această pagină, fără cont și fără să riști niciun ban din buzunarul tău!

Cum câștigi la aparate Vegas Magic?          

Se câștigă de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, atunci când minim două simboluri aterizează pe una dintre 20 de linii de plată – cu 5 X vei încasa recompense mai mari. Scatter-ul face excepție de la această regulă și plătește oriunde ar ateriza pe tamburi – 5 X oferă de 500 de ori valoarea mizei totale. Cheia către a revendica câștiguri mari este să obții combinații câștigătoare consecutive, deoarece ele vin și cu un multiplicator progresiv.

Plăți pentru 5 X simbol la Vegas Magic

  • 5 x Asistență magician = 150 x miza
  • 5 x Tigru = 12.5 x miza
  • 5 x Porumbel = 12.5 x miza
  • 5 x Joben = 7.5 x miza
  • 5 x Inele = 7.5 x miza
  • 5 x Frunză, Treflă = 3.75 x miza
  • 5 x Inimă, Romb = 2 x miza

Tabel de plată Păcănele gratis Vegas Magic

Funcții speciale

Vegas Magic este unul dintre acele jocuri de noroc gratis în care nu există multe funcții bonus, precum rotiri gratuite sau alte „speciale. Există un mod colapsabil, cunoscut ca și câștiguri în cascadă – după fiecare rotire câștigătoare, simbolurile care au format combo-ul dispar, iar în spațiile goale pică simboluri noi. Dacă se creează o nouă victorie, plata va fi supusă unui multiplicator X2, care crește cu 1 pentru fiecare câștig consecutiv. Multiplicatorul nu are limită!

Merită sau nu să joci păcănele online Vegas Magic?

Chiar dacă nu există o rundă bonus cu spinuri gratis, Vegas Magic este un slot atractiv prin funcția cu premii în cascadă – multiplicatorul este progresiv și nu are limită, deci se pot încasa premii bune la păcănele. Totuși, trebuie să practici mereu un joc responsabil, indiferent de volatilitate (medie), deoarece vor există sesiuni în care slotul nu va face plata dorită, la fel ca și alte jocuri ca la aparate. Încearcă gratis Vegas Magic și vezi dacă îți place!

Câștig Păcănele gratis Vegas Magic

Unde poți juca pe bani reali Vegas Magic?

Crezi că poți pune mâna pe premiul cel mare din Las Vegas și într-un cazino online licențiat ONJN, asta după ce ai testat varianta demo pe site-ul nostru? Află că la Betano, NetBet, Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Winmasters, Winbet și Magic Jackpot îl poți testa cu mize cuprinse în 0.80 RON și 400 RON. La Magic Jackpot, un cazino online nou pe piață, ai un bonus consistent de bun venit și rotiri gratuite la prima depunere. Deschide cont din acest link special și acceptă oferta