Slot game

Păcănele Novomatic Lucky Spin Jackpots

Crezi că ai norocul irlandezilor? Află chiar acum la păcănele Lucky Spin Jackpots și poți încasa premii pe rotire de până la 2.000X miza totală! Acest slot cu Șeptari are loc pe 5 role X 3 rânduri și oferă 243 linii de plată (all pays), cu o mulțime de funcții bonus, inclusiv rotiri gratuite cu multiplicator și bonus jackpot. Du-te după aur și comori și încearcă-ți norocul în acest slot plin de farmec de la Novomatic!

Cum câștigi la Lucky Spin Jackpots?

Acest slot de volatilitate medie oferă 243 de moduri de a câștiga, o mulțime de Wild-uri, rotiri gratuite și multiplicatori, care te vor ajută să obții multe recompense. Din experiența noastră, se formează destul de des combinații câștigătoare, mai ales cu simbolul Inimă (wild) – o plată se oferă atunci când 3, 4 sau 5 simboluri identice, așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur. Premiile cresc cu funcțiile Jackpot și Rotiri Gratuite, până la 2.000X miza totală pe rotire.

Tabel de plăți la păcănele Novomatic Lucky Spin Jackpots

  • 5 x Femeie = 8 x miza
  • 5 x Șeptari = 4 x miza
  • 5 x Diamant = 3.2 x miza
  • 5 x Trifoi cu 4 Foi = 3.2 x miza
  • 5 x Potcoavă = 3 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = 2 x miza
Păcănele Novomatic Lucky Spin Jackpots
Tabel de simboluri Lucky Spin Jackpots

Funcții bonus

Simbolul Inimă joacă rol de Wild și poate apărea stivuit pe tamburii 2 și 4, iar de fiecare dată când pică complet pe una dintre aceste role, ți se vor oferi 3 sau 6 Inimi pe ecranul de joc. Apoi, tu trebuie să faci click pe ele pentru a dezvălui premii în bani, inclusiv un multiplicator de x10, rotiri gratuite sau unul dintre Jackpoturi.

Rotiri Gratuite

3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire, declanșează secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 10 runde bonus, unde toate câștigurile sunt dublate. Rotirile gratuite se pot redeclanșa în timpul funcției prin aterizarea a altor 3 simboluri Bonus pe grila de joc.

Funcția Jackpot

Caută 6 sau mai multe Stea în aceeași rotire și vei declanșa bonus Jackpot. Vei fi recompensat cu 3 re-rotiri, în timpul cărora fiecare simbol Stea care pică pe matrice, va reseta numărul la 3. Dacă ai norocul să umpli toate pozițiile de pe role cu acest simbol, vei câștiga Grand Jackpot, care plătește de 200 de ori miza totală. De asemenea, poți obține unu dintre celelalte Jackpot-uri în funcție de câte spații au rămas goale precum Major, Minor și Mini sau până la 15X pariul total. Vrei să afli care sunt cele mai mari jackpoturi la păcănele? Citește aici!

Păcănele Novomatic Lucky Spin Jackpots
Funcția Jackpot în păcănele Novomatic Lucky Spin Jackpots

Păcănele Novomatic Lucky Spin Jackpots – părerea noastră

Lucky Spin Jackpots este un slot simplu, dar distractiv, cu mult potențial de câștig, deoarece aici găsim funcții speciale populare, precum rotiri gratuite cu multiplicator și bonus jackpot. E adevărat, în jocul de bază premiile pot fi cam mici, dar se creează combinații câștigătoare aproape la fiecare rotire – există 243 de moduri de a câștiga.

Pe site-ul nostru poți testa gratuit multe păcănele Novomatic, fără cont și fără să riști niciun leu din buzunarul tău! Vezi AICI colecția noastră!

Unde poți juca pe bani reali Lucky Spin Jackpots?

Dacă te simți norocos și vrei să încerci păcănele pe bani reali Lucky Spin Jackpots, află că NetBet Casino și Maxbet sunt două cazinouri online recomandate, unde poți testa testa slotul – pariurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind cuprinse între 0.50 RON și 200 RON. La NetBet găsești cel mai consistent bonus de pe piață și rulează în permanență promoții foarte atractive.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1