Slot game

Păcănele Novomatic Mermaid s Pearl – Prezentare Slot

Aventurează-te în lumea apelor și pune mâna pe premii de până la 10.000 x miza totală! Găsește Lada plină de bogații și câștigă până la 60 rotiri gratuite!Capturează Sirena și aceasta îți va dubla câștigurile! Novomatic a dezolvatat jocul de păcănele Mermaid s Pearl în august 2014 pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și până la 20 linii de plată ajutabile. Slotul este perfect optimizat și pentru dispozitivele mobile – telefon mobil sau tabletă Android/Apple. RTP-ul este puțin scăzut, iar că volatilitate îl putem încadra la ridicat, ceea ce înseamnă că vor predomina câștigurile mici și dese, dar poți obține o plată substanțială mai repede decât te-ai fi așteptat. Află mai multe în recenzia noastră completă Mermaid s Pearl!

Simbolurile jocului Mermaid s Pearls

Există în total 13 simboluri în jocul de păcănele Mermaid s Pearl. Vei întâlni cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9 – sunt cele care oferă câștigurile cele mai mici. Apoi, urmează simbolurile specifice tematicii – Căluți de Mare, Pești, Pește Balon, Raci și Broaște Țestoase. Sirena este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Ladăde Comori) și înmulțește câștigul cu x2, atunci când face parte dintr-o combinatie câștigătoare.

Tabel de plată la păcănele Mermaid s Pearl

  • 5 x Wild = 500 x miza
  • 5 x Broacă Țestoasă, Rac = 30 x miza
  • 5 x Pește Balon = 20 x miza
  • 5 x Pește, Căluț de Mare = 12 x miza
  • 5 x A, K = 6 x miza
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 5 x miza
Păcănele Novomatic Mermaid s Pearl
Păcănele Novomatic Mermaid s Pearl – Plăți și simboluri

Caracteristici Bonus – câștigă 40, 50 sau 60 rotiri gratuite, wild-uri cu multiplicator x2 și Gamble

3, 4 sau 5 simboluri Scatter inițiază bonusul cu rotiri gratuite. În funcție de numărul de Scatter afișate pe ecran, pe lângă un câștig de 5x, 25x sau 450x miza totală, vei primi și un număr de jocuri gratuite, după cum urmează:

  • 3 Scatter = 40 rotiri gratuite
  • 4 Scatter = 50 rotiri gratuite
  • 5 Scatter = 60 rotiri gratuite

Cu cel puțin 3 Scatter, vei obține rotiri suplimentare, deci este posibil să joci chiar 120 de jocuri gratuite. Nu uita de simbolul Wlild, care ori de câte ori face parte dintr-o combinație câștigătoare, va multiplica câștigul total cu x2.

Există o funcție de dublaj, dar nu cea clasică, unde trebuie să ghicești culoarea cărții – Roșu/Negru. Este un “Joc în Scări”, unde trebuie să urci treptele pentru a dubla câștigul per rotire. În funcție de câștig, numărul lor variază, iar dacă reușești să le urci pe toate, primești un premiu de 1.000x miza totală.

Păcănele Novomatic Mermaid s Pearl
Păcănele Novomatic Mermaid s Pearl – Gamble

Păcănele Novomatic Mermaid s Pearl – părerea noastră

Am găsit acest slot extrem de interesant, poate nu la fel de dinamic ca Rich Wild and the Pearls of India de la Play’n Go, dar pe noi ne-a impresionat prin numărul mare de rotiri gratuite, până la 60 și prin wild-urile cu multiplicator x2. Am reușit să declanșăm 40 Free Spins, ceea ce ne-a făcut o plată decentă, de 130x – 150x miza totală (pe 2 RON). Considerăm că un multiplicator de x3 per câștig + funcția Wild ar fi făcut lucrurile mult mai interesante, dar chiar și așa, există potențial. Nu rămâne decât să îl testezi, fie pe site-ul nostru pe bani virtuali, fie într-un cazino online legal, dar despre asta vom vorbi ceva mai jos.

Unde poți juca pe bani reali Mermaid s Pearl?

Dacă simți nevoia să încerci jocul ca la aparate Mermaid s Pearl pe mize reale, află că îl poți testa doar la NetBet cu mize cuprine între 0.80 RON și 200 RON. La NetBet Cazino ai posibilitatea să-l joci pe bani reali, alături de aproape 2.000 de alte jocuri. Deschide cont la NetBet Cazino și ai cel mai mare bonus la prima depunere din România – 3.000 RON + 300 rotiri gratuite. Dacă ai deja cont, consultă oferta de bonusuri a celorlalte cazinouri legale în România.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1