Slot game

Păcănele online Energoonz

 

Energoonz este un joc de păcănele online exploziv, marca Play n Go. Slotul cu extratereștri vine cu o matrice standard, formată din 5 role X 5 rânduri, unde câștigurile vin într-un mod unic (pe rând, orizontal sau vertical). Aici, pe o grilă plină de energie, vei găsi funcții bonus de top, precum rotiri gratuite, multiplicatori și câștiguri în cascadă – activează bonusul și poți încasa până la 1.000 X miza totală pe rotire chiar și de pe un dispozitiv mobil Apple sau Android!

Cum câștigi la păcănele online Energoonz?

Cu minim 3 simboluri de același fel așezate pe rând, orizontal sau vertical, vei obține un câștig. Cu 5 simboluri potrivite obții recompense mai mari, în special pentru Wild (Minge de plasmă) – 5 X oferă de 500 de ori miza totală. De asemenea, un câștig de 1.000 X miza poate fi oricând revendicat, dacă golești întreaga matrice de simboluri prin funcția Câștiguri în Cascadă.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Creatură neagră = 25 x miza
  • 5 x Creatură portocalie = 15 x miza
  • 5 x Creatură verde = 15 x miza
  • 5 x Fulger = 10 x miza
  • 5 x Flăcări = 7.5 x miza
  • 5 x Atom = 5 x miza

Păcănele online Energoonz

Caracteristici bonus

Câștiguri în Cascadă

Simbolurile care au format un câștig sunt eliminate de pe role, iar în spațiile rămase goale cad cele de sus, cu șansa de a crea o nouă victorie. După fiecare câștig de 3 simboluri, în mijlocul simbolurilor care au format premiul apare un Wild. Fiecare câștig consecutiv face ca multiplicatorul să crească cu +1, ceea ce poate duce la câteva premii consistente.

Pentru a activa Bonus, ai nevoie ca o întreagă coloană cu întreg cuvântul “Bonus” să fie pe role. Apoi, un multiplicator va fi stabilit în funcție de numărul de coloane “Bonus” golite în totalitate. Vei primi 10 rotiri gratuite, unde premiile se formează cu minim 5 simboluri de același fel, iar toate câștigurile sunt înmulțite cu multiplicatorul bifat. Vei fi dus pe o nouă matrice, cu alte simboluri și premii mai mari.

Păcănele online Energoonz

Păreri păcănele online Energoonz

Păcănele online Energoonz este un slot interesant, inovator am putea spune, așa pentru modul în care se fac plăți. Ne place că se pot câștiga sume frumoase de bani și în jocul de bază prin multiplicatorii progresivi. Rundă bonus cu rotiri gratuite are potențial, de până la 1.000 X miza totală pe rotire. Este un joc care merită încercat, mai ales că distracția și veselia sunt la cote înalte – joacă gratis Energoonz pe pagină noastră!

Unde poți juca pe bani reali Energoonz?

Betano, NetBet, Magic Jackpot, Mr Bit, SlotV, Frank Casino, Unibet sau Vlad Cazino se numără printre cazinourile online licențiate ONJN în România, unde poți testa păcănele online Energoonz, cu mize cuprinse între 1 RON și 200 RON. La Mr Bit te bucuri de o selecție generoasă de jocuri ca la aparate exclusive și de un sistem de promoții și recompense ofertant. Deschide cont din acest LINK SPECIAL și primești bonusuri fără depunere!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0