Slot game

Păcănele online Frozen Gems

 

Caută pietrele prețioase din jocul de păcănele Frozen Gems, iar ele îți pot aduce premii de până la 10.000 X miza totală pe rotire! Într-un cadru înghețat, pe grila de joc cu 3 rânduri X 5 role și până la 8.748 linii de plată vei găsi multe funcții bonus, precum rotiri gratuite, multiplicatori progresivi sau câștiguri în cascadă. Slotul Play n Go poate fi încercat și pe un mobil iOS sau Android!

Cum câștigi la slotul Frozen Gems?

Câștigurile apar atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe role adiacente, începând cu primul tambur, de la stânga la dreapta – Wild-ul este cel mai bine plătit (5 X oferă de 25 de ori valoarea mizei totale). Partea bună este că după fiecare victorie se activează funcția Câștiguri în Cascadă, ceea ce poate duce la câștiguri consecutive în aceeași rotire, dar vine și cu un multiplicator progresiv. Cele mai mari recompense se pot obține în “speciale”.

Premii pentru 5 X simbol

 • 5 x Piatră prețioasă portocalie = 1 x miza
 • 5 x Piatră prețioasă roșie = 0.90 x miza
 • 5 x Piatră prețioasă mov = 0.75 x miza
 • 5 x Piatră prețioasă verde = 0.65 x miza
 • 5 x A = 0.50 x miza
 • 5 x K = 0.40 x miza
 • 5 x Q, J = 0.35 x miza
 • 5 x 10 = 0.30 x miza

Păcănele online Frozen Gems

Funcții speciale la Frozen Gems

În joc există o rolă orizontală, formată din 5 simboluri bonus, care se vor activa pe măsură ce obții combinații câștigătoare, după cum urmează:

 • Două x2 Scatter, fie două Wild și un x3 Scatter, fie un Wild și două x3 Scatter.

Dacă pe o rolă apar trei simboluri câștigătoare consecutive în aceeași secvență, atunci simbolurile bonus respective de deasupra lor se dezgheață și aplică modificatorul lor astfel:

 • Wild – transformă toate spațiile de pe rolă în wild, cu excepția Scatters;
 • Simbol x2 – împarte toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului de pe rolă, în două simboluri;
 • Simbol x3 – împarte toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului, în 3 simboluri.

Astfel, poți beneficia de până la 8.748 de moduri de a câștig!

Rotiri Gratuite

Cu 3 simboluri Scatter în aceeași rotire vei activa 9 rotiri gratuite. În timpul funcției, fiecare câștig face ca multiplicatorul să crească cu X1, dar acesta nu se resetează după o rotire necâștigătoare ca în jocul de bază. De asemenea, fiecare Scatter adaugă o rotire gratuită suplimentară.

Păcănele online Frozen Gems

Păreri păcănele Frozen Gems

Slotul Frozen Gems are potențial mare de plată, însă nu va fi ușor de revendicat un premiu consistent. Bonusurile se activează destul de greu, iar odată inițiate, există și șansa unui premiu mic – volatilitate spre ridicată. În jocul de bază, multiplicatorii pot face plăți bune, dar asta depinde și de miza folosită – practică un joc responsabil! Cert este faptul că jocul arată bine ca design, imagini și coloana sonoră. Poți topi gheața pentru a încasa un premiu de până la 10.000 X miza totală pe rotire?  

Unde poți juca pe bani reali Frozen Gems?

Betano, Unibet, NetBet, Vlad Cazino,Superbet, Magic Jackpot, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Maxbet sau PokerStars sunt cazinourile online licențiate în România unde poți să plasezi mize reale la acest joc. Dintre acestea recomandăm Maxbet, operatorul unde poți încasa bonusuri fără depunere la înregistrare și unde te bucuri de slotui de la cei mai țări provideri.