Slot game

💞Păcănele online Queen of Hearts Deluxe💞 Descriere Slot💞

Dragostea plutește în aer în jocul de păcănele online Queen of Hearts Deluxe, un slot online cu tematică romatică creat de producătorul de jocuri Novomatic în ianuarie 2008 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile. Disponibil pe toate dispozitivele mobile, inclusiv smartphone și tabletă Apple sau Android, jocul ca la aparate vine cu o rundă bonus cu rotiri gratuite și dublaj. Caută-l pe Cupidon și săgeata sa magică care transformă simbolurile în Wild! Queen of Hearts Deluxe este joc de păcănele cu volatilitate medie, iar RTP-ul este un pic sub medie, 95.31%. Câștigă până la 1.000x miza totală într-o singură rotire!

Simboluri păcănele online Queen of Hearts Deluxe

Pe tamburi vei găsi simboluri specifice tematicii romatice, precum Inele, Castel, Trandafiri, Coroană, fiind cele de valoare ridicată. De asemenea, există simboluri comune, precum cărțile de joc K, Q, J, 10 și 19 – sunt cele cu plăți mici. Simbolul Wild este reprezentat de Inima roșie și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Regina), dar oferă și câștiguri de până la 1.000x pentru 5 de un fel.

Toate premiile vin de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă, cu excepția Scatter-ului (5x oferă de 400 de ori miza totală), care plătește oriunde s-ar afla pe tamburi. Hai să vedem ce câștiguri avem pentru o “linie” de 5:

  • 5 X Trandafiri = 300 x miza
  • 5 X Castel = 50 x miza
  • 5 X Inel = 50 x miza
  • 5 X Coroană = 50 x miza
  • 5 X K = 25 x miza
  • 5 X Q, J = 20 x miza
  • 5 X 10 = 10 x miza
Păcănele online Queen of Hearts Deluxe
Păcănele online Queen of Hearts Deluxe – Simboluri și plăți.

Joc ca la aparate cu dublaj și rotiri gratuite

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Scatter oriunde pe role în aceeși rotire inițiază rundabonus cu rotiri gratuite. În funcție de numărul lor, vei primi:

  • 3 Scatter = 8 rotiri gratuite
  • 4 Scatter = 15 rotiri gratuie
  • 5 Scatter = 20 rotiri gratuite

În timpul funcției speciale cu rotiri gratuite, Cupidon poate pluti pe tamburi și trage cu săgeți din arcul său. Va transforma un simbol ales aleatoriu în Wild, ceea ce duce la crearea mai multor combinații câștigătoare. Poți obține rotiri suplimentare în cursul rundei bonus, cu cel puțin 3 Scatter oriunde pe grila de joc.

Gamble

Queen of Hearts Deluxe este un joc ca la aparate cu dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza. Ghicește culoarea cărții – roșu/negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Păcănele online Queen of Hearts Deluxe
Păcănele online Queen of Hearts Deluxe – Joc Bonus

Păcănele gratis Queen of Hearts Deluxe – părerea noastră

Queen of Hearts Deluxe este versiunea nouă și îmbunătățită a primului slot Queen of Hearts de la Novomatic. Acest joc este mult mai bun decât cel anterior, nu numai când vine vorba de grafică, ci și din punct de vedere al funcțiilor speciale. În general, jocul ca la aparate Queen of Hearts Deluxe are un tabel de platăatactiv, cu recompense generoase, astfel încât s-ar putea să obții câștiguri mari la păcănele. L-am încercat de multe ori, atât într-o agenție, cât și într-un cazino online și până acum nu am reușit să obțin mai mult de 200x miza totală la o rotire (4 x Wild pe o linie de plată activă), dar cu siguranță îl voi mai încerca, fiind un joc energizant, cu mult potențial.

Unde poți juca pe bani reali Queen of Hearts Deluxe?

NetBet, Superbet, Betano și Maxbet sunt cei patru operatori licențiați de ONJN care au în ofertă acest joc de păcănele Novomtic. Pe lângă colecțiile impresionante de jocuri, platformele moderne și serviciile de calitate, la aceste cazinouri poți beneficia de bonusuri de bun venit excelente:

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0