Slot game

Păcănele online Wheel of Wishes – Prezentare

 

Ce spui de 4 jackpot-uri progresive a căror valoare depășește 6.000.000 RON și care sunt gata de câștigat? Încearcă jocul de păcănele online Wheel of Wishes, dezvoltat de producătorul de jocuri Alchemy Gaming în februarie 2020 și caută Roata Norocului, care îți poate schimba viața cât ai zice SPIN! Câștigă până la 500x miza totală într-o singură rotire cu simbolurile colosale 3×3! Grila de joc este una clasică, cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată fixe câștigătoare. RTP-ul este destul de mic, de 93.34%, iar ca volatilitate este mediu.

Ce simboluri sunt în slotul online Wheel of Wishes?

Simbolurile pe care le vei întâlni pe matrice sunt un Cerc Roz și 4 cărți de joc Treflă Albastră, Romb Verde, Inimă Portocalie și Frunză Roșie, acestea fiind cele care plătesc mai puțin. Există și Amulete, Sticle cu Poțiuni, Cărți de Vrăji, Cufere de Comori și o Lampă de Aur. Simbolul Wild apare sub forma unei Oglinzi – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. Elementul central al slotului, Roata Jackpot oferă un premiu excelent la pacanele online atunci când apare de 5 ori pe un a din liniile de plată – 500 de ori pariul total. De asemenea, oferă câștiguri de 3x, 8x, sau 50x pentru 3, 4 sau 5 de un fel pe o linie de plată activă.

Păcănele online Wheel of Wishes

Cum plătesc simbolurile la Păcănele online Wheel of Wishes pe 10 RON

Cât plătește fiecare simbol pe o linie de 5?

  • 5 X Lampă – 10 X miza
  • 5 X Cufer de Comori – 7.5 X miza
  • 5 X Carte Vrăji – 5 X miza
  • 5 X Sticle cu Poțiuni – 4.5 X miza
  • 5 X Amuletă – 4 X miza
  • 5 X Frunză – 3.5 X miza
  • 5 X Inimă, Romb – 3 X miza
  • 5 X Treflă – 2.5 X miza
  • 5 X Cerc  – 2 X miza

Jocul de păcănele online Wheel of Wishes are multe de oferit: Jackpot progresiv și simboluri gigant 3×3

Păcănele online Wheel of Wishes

Caracteristici speciale la Păcănele online Wheel of Wishes

Caracteristica Power Spin

Cu 3 simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire vei iniția caracteristica specială. Dacă primești 3, 4 sau 5 Scatter, vei încasa un premiu de 5, 50 sau 50 x miza totală, în afară de faptul că inițiezi secvența specială. În timpul funcției, simbolurile sunt 3×3 și apar pe cele 3 role din mijloc, iar rolele 1 și 5 se transformă într-un simbol aleatoriu de mare valoare.

Funcția Jackpot

Dacă simbolul Scatter (Roata Norocului) aterizează complet în timpul caracteristicii Power Spin, se va declanșa caracteristica Bonus Jackpot Wheel. Roata se învârte, iar săgeata va ateriza pe unul din cele 4 Jackpot-uri progresive, împărțite în Mini, Minor, Major și WowPot Jackpot, a căror valoare depașește 6.000.000 de RON.

Caracteristica Power Mode

Pentru a crește șansele de a declanșa funcția Power Spin și de a fi mai aproape de a pune mâna pe unul din cele 4 jackpot-uri progresive, poți face clic pe butonul roșu “Power Mode”, din partea stânga a rolelor. Dacă vei face asta, vei crește șansele la premii mari, dar și miza per rotire cu 10x. Deci, dacă miza este 1 RON, cu această funcție pariul va fi de 10 RON.

Păreri păcănele online Wheel of Wishes  

Jocul ca la aparate Wheel of Wishes arată bine din punct de vedere grafic, dar mai ales în privința funcțiilor speciale. Slotul te atrage cu cele 4 jackpot-uri progresive, potul cel mai mare fiind în acest moment de peste 5.000.000 RON. Chiar dacă nu reușim să lovim un jackpot, există posibilitatea de a obține premii substanțiale cu funcția Power Spin, acolo unde simbolurile sunt de tip colosal 3×3. Sfatul nostru este să fii atent la miza per rotire folosită, deoarece, din proprie experiență, este un slot de variate medie spre ridicată, destul de „alunecos”.

Unde poți juca pe bani reali Wheel of Wishes?

Dacă vrei să încerci jocul ca la aparate Wheel of Wishes pe bani reali, o poți face DOAR la NetBet Casino, aceasta fiind singura platformă care pune la dispoziție slotul. Aici ai parte de un bonus excelent la prima depunere, de până la 3.000 RON + 300 rotiri gratuite și de cele mai multe jocuri de cazino online (peste 2.000), poker, loterii, pariuri, virtuale, deci ai de unde poți alege. Mai nou, la NetBet poți juca chiar și Table pe bani reali.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1