Slot game

Păcănele Play n Go Sweet 27

 

Îți place să joci păcănele cu șeptari? Atunci încearcă Sweet 27, un slot de la Play n Go! Totul are loc pe o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 27 de linii de plată într-o atmosferă retro, unde te vei bucuri incusiv de simboluri cu fructe. Poți câștigă peste 1.500 X miza totală pe rotire și te poți distra cu un joc de noroc (dublaj) și rotiri gratuite. Ce mai aștepți? Joacă gratis Sweet 27 chiar aici!

Cum câștigi la păcănele Sweet 27?

Cu 3 simboluri potrivite așezate pe una din cele 27 de linii de plată de la stânga la dreapta pe role adiacente, se formează un câștig. Wild-ul oferă cele mai mari premii – 3 X plătește de 5 ori miza totală. De altfel, Wild-ul este și cheia către recompense mari – le înlocuiește pe celelalte simboluri și activează secvența bonus cu rotiri gratuite. Este un slot de volatilitate medie, cu plăți mai degrabă mici și medii decât mari.

Premii pentru 3 X simbol

  • 3 x Șeptari = 3 x miza
  • 3 x BAR = 3 x miza
  • 3 x Afine = 2 x miza
  • 3 x Căpșuni = 2 x miza
  • 3 x Portocale = 1 x miza
  • 3 x Cireșe = 1 x miza

Tabel de plata Păcănele Play n Go Sweet 27

Caracteristici bonus

Primești două rotiri gratuite de fiecare dată când simbolul Wild pică pe rola 3. În timpul funcției, simbolul Wild se mută spre stânga cu o poziție până ajunge la prima rolă. Dacă pe tamburi aterizează un alt Wild, numărul de rotiri revine la două, iar multiplicatorul crește cu 1 (până la maxim X3). Poți reactiva funcția de până la 9 ori.

Dublaj

Există o funcția de dublaj opțională. O poți folosi după fiecare câștig, dacă vrei să îți dublezi câștigul (ghicește culoarea cărți – roșie/neagră) sau să îți înmulțești cu 4 suma pariata (suită de cărți). Nu uita că prima selecție greșită face ca tot câștigul din acea rotire să dispară.

Păcănele Play n Go Sweet 27

Merită să joci Sweet 27?

Merită doar dacă ești fan păcănele cu fructe și șeptari. Dacă nu, nu vedem multe motive pentru care ai juca acest slot – runda bonus cu rotiri gratuite nu impresionează, iar jocuri ca la aparate cu dublaj sunt o mulțime. Nici ca design nu ne dă pe spate. Cu siguranță, există multe sloturi de la Play n Go mult mai interesante și mai atractive – încearcă gratis pe pagină noastră!

Unde poți juca pe bani reali Sweet 27?

Unibet, Vlad Cazino, Mr Bit, Frank Casino, SlotV, Winmasters, Winbet, Betano, NetBet, Maxbet sau Magic Jackpot sunt cazinouri online licențiate ONJN în România, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Sweet 27, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON.

Dacă vrei să joci Sweet 27 oricând și de oriunde, alege Betano. Aici te bucuri una dintre cele mai bune aplicații mobile direct de pe dispozitivul tău mobil Android / iOS. Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și bucură-te de un bonus fără depunere la înregistrare!