Slot game

Păcănele Pragmatic Lucky New Year

Lucky New Year este un joc de păcănele Pragmatic Play, lansat în 2018, cu o tema Anul Nou Chinezesc. Acest slot este format din 3 rânduri X 5 role și 25 linii de plată fixe, unde vei găsi funcții bonus de top, precum Rotiri Gratuite sau Jackpot. Atmosfera este de sărbătoare, cu simboluri specifice tematicii, în timp ce RTP-ul și volatilitatea te pot duce mai aprope de premiul cel mare la păcănele Lucky New Year. Dacă ești curios, încearcă jocuri ca la aparate gratis pe site-ul nostru, atât de pe mobil Android sau iOS!

Cum câștigi la slotul Lucky New Year?

Se câștigă destul de des la păcănele Lucky New Year, asta pentru că există nu mai puțin de 25 de linii de plată. E adevărat, premiile pe rotire nu sunt atât de mari, dar se pot ajunge la câteva recompense consistente cu o miză mai mare – nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi (joc responsabil). Pentru a forma o victorie, ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel, așezate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, dar cu 5 X vei revendica plăți mai mari. Wild-ul, reprezentat de un Câine de aur, aduce mai multe câștiguri, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte – 5 X oferă de 20 de ori miza totală. În “speciale” exisă șansa unor premii mult mai bune!

Tabel de plăți la păcănele Lucky New Year

  • 5 x Dragon = 20 x miza
  • 5 x Artificii = 16 x miza
  • 5 x Tobe = 12 x miza
  • 5 x Portocale = 8 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 2 x miza 
Păcănele Pragmatic Lucky New Year

Funcții speciale

Funcția Rotiri Gratuite se activeză atunci când 3 simboluri Scatter (Copac de aur) aterizează simultan pe rolele 1, 3 și 5. Vei fi recompensat cu 5 rotiri gratuite. În timpul funcției, rolele 2, 3 și 4 se învârt împreună ca un simbol Gigant. Dacă obții 3 simboluri suplimentare în timpul acestei runde, vei primi 3 rotiri suplimentare.

Money Respin

Pe matrice poate ateriza un simbolul Bani (Glob). La fiecare rotire, acesta ia o valoare aleatorie dintr-un set de valori sau ia valori ale jackpot-ului. Când prinzi 6 sau mai multe, vei activa funcția Money Respin. Apoi, simbolurile normale dispar, iar simbolurile BANI care au declanșat funcția rămân pe role. Rolele obișnuite vor fi înlocuite cu un set special, care conține doar simboluri Bani și spații goale. Vei începe cu 3 re-rotiri, iar fiecare simbol Bani care aterizează, va rămâne pe ecran, iar numărul de re-rotiri se resetează la 3. Runda continuă până când se termină rotirile sau până când toate pozițiile de pe ecran sunt pline. Dacă toate cele 15 poziții sunt ocupate, vei câștiga Grand Jackpot. 

Păreri păcănele Lucky New Year

Lucky New Year este un joc de păcănele decent, cu funcții bonus populare. Chiar și așa, acest slot merită încercat, mai ales că potențialul de plată ajunge la 1.000 X miza totală pe rotire, iar că design și coloana sonoră are bine. Pariurile sunt pentru toate buzunarele, în timp ce câștigurile vin destul de des. Încearcă păcănele gratis Lucky New Year pe pagina noastră, alături de alte multe jocuri ca la aparate Pragmatic Play!

Păcănele Pragmatic Lucky New Year

Unde poți juca pe bani reali Lucky New Year?

Noi am testat jocul ca la aparate Lucky New Year atât pe bani reali, cât și în varianta demo și am rămas surprinși de faptul că slotul a plătit mai bine într-un cazino online licențiat ONJN, decât pe bani virtuali. Am descoperit că acest joc este disponibil la multe cazinouri online: Betano, Pokerstars, Winmasters, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Superbet, Magic Jackpot, Vlad Cazino, Unibet și NetBet cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON.

L-am încercat la NetBet Cazino, deoarece vine cu cel mai mare pachet de bun venit de pe piață, dar și cu numeroase promoții de neratat, precum și cu bonusuri fără depunere.