Slot game

888 Dragons Demo Gratis Online

Intră pe tărâmul Dragonilor cu jocul de păcănele 888 Dragons Demo de la Pragmatic Play, un slot cu o singură linie de plată și 3 role. Acesta vine cu un design interesant, ce îl face să iasă în evidență, neconvențional am putea spune. Caută simbolurile cu Dragoni pentru câteva câștiguri bune, în timp ce îl joci de oriunde te-ai afla, cu pariuri cuprintre între 0.20 RON și 20 RON – arată excelent și pe un mobil Android sau iOS! Citește în continuare recenzia noastră pentru a afla mai multe detalii interesante.

Cum câștigi la păcănele 888 Dragons Demo?

Simpla aliniere a 3 simboluri potrivite formează o combinație câștigătoare! Toate pictogramele plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente începând cu rola din capătul stâng. Este un slot o rată de câștig cu mult peste media de piață, de 96.84%, în timp ce volatilitate este medie – acest lucru face ca premiile să vine destul de des și să existe un echilibru între recompense. De asemenea, pentru a încasa un câștig consistent, ai nevoie de un buget mare și timp.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 3 x Dragon roșu = 100 x miza
  • 3 x Dragon Dragon verde = 50 x miza
  • 3 x Dragon albastru = 25 x miza
  • 3 x orice Dragon = 5 x miza
888 Dragons Demo Gratis Online Simboluri
888 Dragons Demo Gratis Online Simboluri

Caracteristici bonus ale jocului de păcănele Pragmatic Play 888 Dragons Demo

Jocul de păcănele Pragmatic Play 888 Dragons este un joc ca la aparate simplu, fără funcții bonus. Nu există nici măcar un Wild sau un Scatter, multiplicatori sau rotiri gratuite. De fapt, nu există nimic care să întrerupă rolele simple care se invartesc în căutare de noi combinații câștigătoare.

Merită să joci păcănele 888 Dragons Demo Gratis?

Jocurile de păcănele cu tematică asiatică au un mare succes printre jucători, iar sloturile cu 3 role și o singură linie de plata sunt din ce în ce mai populare. Totuși, 888 Dragons nu oferă nimic, este foarte simplu și nu vedem multe motive pentru care să îl recomandăm. Dacă te-ai săturat să joci păcănele cu fructe și vrei să vezi altceva, decât cireșe, lămâi sau șeptari, poți încerca slotul gratis pe această pagină, alături de multe jocuri ca la aparate Pragmatic Play.

888 Dragons Demo Gratis Online Gameplay
888 Dragons Demo Gratis Online Gameplay

Unde poți juca pe bani reali 888 Dragons?

Tematică asiatică este una destul de populară la păcănele, astfel că, jocul ca la aparate 888 Dragons se regăsește la multe cazinouri online licențiate ONJN în România. Poate fi testat pe bani reali la Betano, PokerStars, NetBet, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Winmasters, Winbet, Magic Jackpot, Superbet, Unibet și Vlad Cazino cu mize cuprinse între 0.20 RON și 20 RON.

La Winbet ai parte de un pachet de bun venit fabulos, multe promoții și bonusuri fără depunere. Deschide cont din acest LINK SPECIAL și intră în atmosferă cu stil!

 

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0