Slot game

Păcănele Pragmatic Play Return of the Dead – Descriere Slot

Ia-ți inima în dinți și ajută-l pe Explorator să își ducă misiunea la capăt printre Piramidele Egiptului Antic pline de bogății și vei fi recompensat cu premii de până la 20.000 x miza totală! Return of the Dead este un slot Pragmatic Play, dezvoltat în octombrie 2020 pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe. Caută Cărțile pe grila de joc și poți obține rotiri gratuite nelimitate cu simbol special expandabil! Descoperă secretele slotului și poți ajunge la marea comoară din jocul de păcănele Pragmatic Play Return of the Dead!

Simboluri egiptene la păcănele Return of the Dead

Exploratorul este simbolul cu cea mai mare valoare, urmat de Tutankhamun, Horus și Scarabeu. Nu lipsesc cărțile de joc A, K, Q, J și 10, excelent creionate pe grila de joc, dar sunt cele care oferă câștigurile cele mai mici. Cartea este atât simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte (2, 3, 4 sau 5 oferă 1x, 10x, 100x sau 500x miza total), cât și Scatter – 3 sau mai multe activează Free Spins (3, 4 sau 5 acordă de 2x, 20x sau 200x miza totală).

Tabel de plată în jocul ca la aparate Return of the Dead

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Tutankhamun = 200 x miza
  • 5 x Horus= 75 x miza
  • 5 x Scarabeu = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza

Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe una din cele 10 linii de plaăt, așezate de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu tamburul din capătul stâng.

Păcănele Pragmatic Play Return of the Dead
Păcănele Pragmatic Play Return of the Dead – Tabel Simboluri

Caracteristici bonus – rotiri gratuite cu simbol special expandabil

Return of the Dead nu este un joc de păcănele plin de funcții speciale, dar caracteristica Rotiri Gratuite este extrem de atractivă. Pentru a primi 10 rotiri gratuite, ai nevoie ca pe matrice, oriunde pe role, în aceeași rotire, să aterizeze cel puțin 3 simboluri Scatter (Carte). Înainte de a începe, va fi ales în mod aleatoriu un simbol pentru a deveni special expandabil. Asta presupune că, de exemplu, dacă ai primit simbolul Explorator, acesta nu trebuie să cadă pe role adiacente pentru a forma o combinație câștigătoare – poate ateriza, de exemplu, pe rola 1 și 5.

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter, vei primi 10 rotiri suplimentare – nu există limită pentru numărul de rotiri pe care le poți obține.

Păcănele Pragmatic Play Return of the Dead
Păcănele Pragmatic Play Return of the Dead – Scatter

Păreri despre jocul ca la Păcănele Return of the Dead de la Pragmatic Play

Cu siguranță, există jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic care arată mai bine din punct de vedere vizual și care conțin mai multe caracteristici bonus, cum ar fi Mysterious Egypt, dar nouă ne place funcția Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil și cred că nu suntem singurii (este una dintre cele mai populare runde bonus). Pe lângă asta, gama largă de pariuri este un plus major, slotul fiind destinat tuturor jucătorilor, indiferent de bugetul pe care îl au la dispoziție.

Unde poți juca pe bani reali Return of the Dead?

Return of the Dead este un joc de păcănele popular, disponibil la multe cazinouri online: Betano, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Maxbet și Magic Jackpot. Dacă ai jucat varianta demo pe site-ul nostru și simți că poți obține câștiguri și pe bani reali, află că mizele sunt pentru toate buzunarele – între 0.20 RON și 1.000 RON.

La Unibet Cazino ai parte de un pachet de bun venit consistent + rotiri gratuite, cu rulaj 35x la casino, dar și numeroase promoții atractive.

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0