Slot game

Păcănele Pragmatic Play Rock Vegas

 

Tu crezi că te-ai fi descurcat în Epoca de Piatră? Hai în jungla preistorică din jocul de păcănele Pragmatic Play Rock Vegas și întră în atmosferă, alături de Mamuți lanosi, Tigri albi cu dinți sabie sau Șerpi giganți! Dacă ești destul de curajos, poți găsi comori de până la 10.000X miza totală, însă trebuie să calci cu atenția, deoarece este un joc foarte volatil, cu un RTP peste media de piață, de 96.64%. Descoperă mai multe detalii interesante, inclusiv cum poți schimba grilă de joc 3×5 în 10×10!

Păcănele Pragmatic Play Rock Vegas

Premiera 2022, Rock Vegas de la Pragmatic Play!

Cum câștigi în jocul de păcănele Rock Vegas 2022?

În jocul de bază, simbolurile (există 9 în total) care se potrivesc plătesc de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând din partea stângă. Cele mai mici câștiguri vin de la cărțile de joc, în timp ce Mamutul, Șarpele, Tigrul și Omul junglei oferă plățile mai mari. Din păcate, nu există niciun simbol Wild, însă există alte simboluri în timpul funcției speciale, care îți pot oferi câteva recompense consistente, a căror valoare o poți descoperi în paragrafele de mai jos.

Tabel de plăți păcănele Pragmatic Play Rock Vegas

 • 5 x Omul junglei = 37.5 x miza
 • 5 x Tigru = 25 x miza
 • 5 x Șarpe = 25 x miza
 • 5 x Mamut = 12.5 x miza
 • 5 x A, K = 6.25 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 3.75 x miza
Păcănele Pragmatic Play Rock Vegas

Cum plateste cel mai nou joc de pacanele Rock Vegas de la Pragmatic Play?

Caracteristici bonus de top!

3 sau mai multe simboluri Bonus în aceeași rotire, activează funcția Hold & Spin. Vei primi 3 re-rotiri, unde toate Rocile care pică pe role, rămân în poziție până la sfârșit și resetează numărul de spin-uri la 3. Apoi, grila de joc se modifică în 10×10, care va conține doar simboluri de tip Rocă sau spații goale. Fiecare Piatră are propria sa valoare, după cum urmează:

 • Piatră roșie = 1x miza
 • Piatră roz = 0.6 x miza
 • Piatră galbenă = 0.4 x miza
 • Piatră verde = 0.2 x miza
 • Piatră albastră = 0.1 x miza

Tipurile de Roci care apar pe matrice depinde de câte simboluri Bonus au declanșat funcția: dacă sunt 3, apar toate pietrele, dacă au fost 4, atunci Rocile albastre sunt eliminate, iar dacă ai inițiat funcția cu 5, Rocile albastre și verzi dispar.

Atunci când se creează grupuri de simboluri Rocă identice 2×2 sau 3×3, acestea se îmbină pentru a crea o Rocă gigant, căreia i se adaugă un multiplicator aleatoriu, după cum urmează:

 • Pentru grupuri de 2×2, multiplicatorul ar putea fi x5 sau x10
 • Pentru grupuri de 3×3, multiplicatorul ar putea fi de la x35 la x500

Dar asta nu este tot! Simbolurile Rocă pot ateriza cu pictograme Cheie deasupra lor, care sunt colectate într-un traseu de lângă grilă. La intervale stabilite, Cheile deblochează cufere pentru a acorda:

 • Una dintre Pietre primește un multiplicator aleatoriu de până la x500
 • Premii în bani de până la 500 de ori miza totală
 • Între 4 și 10 Chei sunt adăugate pe traseu
 • Un multiplicator general aleatoriu de până la x10 este adăugat la câștigul total la sfârșitul unei runde bonus
 • O re-declanșare

Dacă ajungi la sfârșitul traselui, Multiplicatorul misterios generează un număr aleatoriu între x2 și x100, care este colectectat și se va înmulți cu cel obținut până atunci. Când traseul este terminat, caracteristica începe din nou, fără limite!

Păcănele Pragmatic Play Rock Vegas – merită sau nu?

Cu un aspect inspirat din desene animate, dar destul de realist, Rock Vegas este un joc în care acțiunea din jocul de bază este destul de simplă, deoarece nu se întâmplă aproape nimic, în afară de câștigurile pe linie destul de mici. Abia când funcția Bonus “lovește”, lucrurile încep să se încălzească – aici există multe elemente cu potențial uriaș de plată, de până la 10.000X miza totală, inclusiv multiplicator de până la x500, premii în bani sau simboluri gigant. Volatilitatea este foarte ridicată, dar dacă îți place să riști, atunci joacă păcănele Rock Vegas!

Unde poți juca pe bani reali pacanele noi Rock Vegas?

Aventura prin junglă o poți experimenta la următoarele cazinourile online recomandate: Betano, Maxbet și Magic Jackpot, cu mize potrivite pentru fiecare buget. Poți juca păcănele Rock Vegas cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 960 RON fie de pe tablete sau telefon Android / iOS, fie de pe PC / laptop. La Magic Jackpot primești un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite pentru prima depunere și ai parte de o gamă largă de jocuri ca la aparate de la cei mai tari producători.

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0