Slot game

Păcănele Pragmatic Play Wild Depths

Scufundă-te în jocul de păcănele Wild Depths și descoperă Perla în valoare de 5.000X miza totală! Pragmatic Play ne invită într-o aventură subacvatică, alături de multe Wild-uri, Scattere și mulți Pești pe o grilă 4 rânduri X 5 role, unde există 40 linii de plată. Atmosfera este una veselă, de desene animate, asemanătoare filmului Disney În căutarea lui Nemo, iar singurele pericole sunt multiplicatorii progresivi! Descoperă viața de sub mări și găsește comoara!

Cum câștigi la slotul Wild Depths?

Volatilitatea este mare, RTP-ul este bun, deci există șansa unui premiu mare la orice rotire, dar care nu va fi ușor de obținut, dar cu răbdare și un buget mare, există această variantă. Există nu mai puțin de 40 moduri de a câștiga, deci valoarea premiile din jocul de bază nu vor fi atât de mari, însă cu un Wild în combinație, plățile se dublează – cel puțîn 3 simboluri de același fel formează un combo, atunci când aterizează pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu rola din capătul stâng. În Rotiri Gratuite se pot obține cele mai mari recompense, de până la 5.000X miza totală pe rotire, deoarece pot ateriza mai multe Wild-uri, dar și pentru că există un multiplicator progresiv.

Tabel de plată la păcănele Wild Depths – plăți simboluri

  • 5 x Pește portocaliu = 20 x miza
  • 5 x Pește galben = 12.5 x miza
  • 5 x Pește albastru = 7.5 x miza
  • 5 x Fosilă = 5 x miza
  • 5 x Scoică = 3.75 x miza
  • 5 x Stea de mare = 2.5 x miza
  • 5 x A, K = 1.5 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 1 x miza
Păcănele Pragmatic Play Wild Depths
Plăți păcănele Pragmatic Play Wild Depths

BONUS!

Ori de câte ori un simbol Wild aterizează pe role în jocul de bază, acesta rămâne blocat pe tambur și activează funcția Roaming Wild – la următoarea rotire se mută cu o poziție în sus pe rolă până când dispare de pe ecran. Dacă schimbi miza în timpul funcției, face ca Wild-urile să dispară de pe ecran!

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Perlă în Scoică) activează 6, 9 sau 12 rotiri gratuite și plătește 2x, 15x sau 100x  valoarea pariului total. În timpul funcției, ori de câte ori un simbol Wild pică pe grilă, acesta declanșează funcția Roaming Wild. În plus, de fiecare dată când are loc un câștig, multiplicatorul crește cu 1, până când Wild-urile dispare de pe role. 3 sau mai multe Scatter acordă 5 rotiri gratuite suplimentare fără limită!

Păcănele Pragmatic Play Wild Depths
Reguli si rotiri gratuite Wild Depths

 

Păreri Păcănele Pragmatic Play Wild Depths

Wild Depths este un joc Pragmatic Play plăcut și relaxant, cu un aspect simplu, dar cu gust, specific acestui producător. Totuși, nu te lăsa vrăjit de design, deoarece este un slot foarte volatil, deci s-ar putea ca balanța ta să scadă drastic fără ca o plată consistentă să vină – cheia către premiul cel mare de până la 5.000X miza totală poate fi obținut în Rotiri Gratuite, acolo unde există multiplicatori progresivi și multe Wild-uri. Cu siguranță, merită o privire!

Vezi AICI și alte păcănele noi 2022, care ar putea să îți placă!

Unde poți juca pe bani reali Wild Depths?

La momentul redactării recenziei, Wild Depths pe bani reali se regăsea doar la Betano, Maxbet, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Mr Bit și Superbet, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Spunem asta pentru că este posibil ca în momentul în care vrei dori să îl încerci, slotul să existe în mai multe cazinouri online de top licențiate în România.

Vrei un bonus fără depunere? Alege Maxbet! Îți plac promoțiile cu premii cash, fără rulaj? Alege Betano!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1