Slot game

Fii Gladiator cel puțin pentru o zi la păcănele Pragmatic Play Wild Gladiators, un joc ca la aparate inspirat din legenda lui Spartacus! Slotul Pragmatic Play vine cu 3 rânduri X 5 role și 25 linii de plată fixe, cu un RTP peste media de piață, de 96.17% și o volatilitate medie. Ești destul de curajos să intri în arenă? Dacă da, poți catiga până la 4.000 X miza totală pe rotire, chiar și de pe dispozitivele mobile IOS și Android! Descoperă mai multe detalii interesante în recenzia noastră, inclusiv cum poți activa jocurile bonus!

Cum câștigi la păcănele Wild Gladiators?

Nu există reguli speciale în a forma victorii la păcănele Wild Gladiators. Tot ce trebuie să faci este să obții minim 3 simboluri potrivite de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, așezate pe una dintre cele 25 linii de plată active – cu 5 x vei încasa recompense mai mari, în special cu un multiplicator pe rola 6. În funcția Free Spins există șansele cele mai mari de a încasa un câștig consistent, însă și cu celelalte caracteristici poți revendica premii foarte bune, asta și dacă ești destul de norocos în aceea zi/sesiune.

Ce valoare are fiecare simbol la păcănele Wild Gladiators?

  • 5 X Împărat roman = 16 X miza
  • 5 X Femeie romană = 10 X miza
  • 5 X Tigru = 8 X miza
  • 5 X Car = 6 X miza
  • 5 X Scut = 4 X miza
  • 5 X A = 3 X miza
  • 5 X K = 2 X miza
  • 5 X Q = 1.6 X miza
  • 5 X J = 1.2 X miza
  • 5 X 10 = 1 X miza

Păcănele Pragmatic Play Wild Gladiators

Păcănele Pragmatic Play Wild Gladiators – Funcții bonus

Câștigi 10 rotiri gratuite atunci când 3 simboluri Scatter aterizează simultan pe tamburii 1, 3 și 5. De asemenea, rola 6 cu multiplicatori este activă, la fel ca și Wild-urile expandabile. Cu alte 3 simboluri Scatter vei primi 10 rotiri gratuite suplimentare!

Bonus Super Wild

De fiecare dacă când pe rola 6 aterizează un simbol Super Wild, se activează jocul Bonus. Vei fi recompensat cu 5 simboluri Wild, care vor fi adăugate în mod întâmplător pe role, în timp ce dacă pică pe rola 3, acestea pot deveni stivuite.

Multiplicatori pe rola 6

Fiecare câștig obținut în timpul jocului de bază, dar și în timpul funcțiilor speciale este supus unui multiplicator ales aleatoriu. Atunci când ai obținut o combinație câștigătoare, rola 6 se învârte și multiplică câștigul de la 1x și până la 10x.

Păcănele Pragmatic Play Wild Gladiators

Păreri Wild Gladiators de la Pragmatic Play

Jocul de păcănele Wild Gladiators este de încercat! Pe lângă tema fascinantă, cu Spartacus în prim plan, funcțiile bonus sunt de top și nu sunt puține – ne place atât rotirile gratuite, cât și multiplicatorii. E adevărat, potențialul de plată nu este cel mai mare pe care l-am văzut la aceste jocuri ca la aparate Pragmatic Play, dar este suficient. Tu ce crezi? Merită să îl încerci? Vezi mai jos o listă cu cele mai bune cazinouri online unde îl poți juca și pe bani reali!

Unde poți juca pe bani reali Wild Gladiators?

După cum am menționat mai sus, acest joc ca la aparate poate fi jucat atât pe desktop cât și pe dispozitive mobile Android sau iOS, iar dacă vrei să-l încerci pe bani reali, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, o poți face la unul dintre cazinourile online licențiate ONJN: Vlad Cazino, Betano, Magic Jackpot, PokerStars, Winmasters, Winbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Netbet sau Unibet. Dacă vrei să ai șanse mai mari de câștig, îți recomandăm să alegi unul dintre bonusurile pe care fiecare cazino le oferă la prima depunere.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5.0