Slot game

Păcănele Pragmatic Play Wild Spells

Experimentează magia și misterul din jocul de păcănelele Pragmatic Play Wild Spells, unde fiecare rotire poate aduce câștiguri impresionante, depășind 1.000 de ori miza totală! Acest slot plin de enigmă te transportă într-o lume fascinantă, unde 3 vrăjitoare îți pot dezvălui viitorul pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 25 de linii de plată fixe.

În Wild Spells, ai oportunitatea de a activa rotiri gratuite la alegere sau de a te aventura într-o rundă bonus jackpot, cu premii uriașe așteptând să fie descoperite. Cu un Return to Player (RTP) remarcabil de 96.24%, acest joc asigură șanse echilibrate de câștiguri. Volatilitatea medie spre ridicată adaugă o doză suplimentară de excitație în fiecare rotire, iar design-ul și coloana sonoră de înaltă calitate contribuie la crearea unei experiențe captivante.

Îndrăznește să îți încerci norocul în lumea vrăjitorilor și a câștigurilor fabuloase oferite de păcănelele Pragmatic Play Wild Spells! Simte vraja, ascultă șoaptele misterioase și bucură-te de fiecare moment magic petrecut în acest slot extraordinar.

imaginea de start a jocului Wild Spells

Cum câștigi la slotul Wild Spells?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu rola din capătul stâng – minim 2 simboluri formează un combo câștigător, dar cu 5 bucăți vei revendica recompense mai mari. Wild-ul (Pisica) te va ajuta să obții mai multe victorii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, însă cheia pentru plăți uriașe rămâne în Rotiri Gratuite și Jackpot.

Premii pentru 5 X simbol

 • 5 x Femeie portocalie = 8 x miza
 • 5 x Femeie albastră = 5 x miza
 • 5 x Femeie verde = 4 x miza
 • 5 x Carte = 2.4 x miza
 • 5 x Poțiune = 2.4 x miza
 • 5 x Lumânare = 2.4 x miza
 • 5 x A,  L = 1.6 x miza
 • 5 x Q, J, 10, 9 = 1.2 x miza
tabelul de plata a jocului Wild Spells

Caracteristici bonus ale jocului de păcănele Pragmatic Play Wild Spells

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Glob) oriunde pe matrice în aceeași rotire, vei activa funcția Rotiri Gratuite. Apoi, urmează să alegi dintre 3 opțiuni:

 • 20 de rotiri gratuite, unde Femeie verde este Wild pe rolele 2, 3, 4 și 5;
 • 10 rotiri gratuite, unde Femeia albastră și verde sunt Wild pe rolele 2, 3, 4 și 5;
 • 5 rotiri gratuite, unde toate cele 3 Femei sunt Wild pe rolele 2, 3, 4 și 5.

Poți obține rotiri gratuie suplimentare fără limită, dacă pe tamburi 1, 3 și 5 aterizează alte simboluri Scatter.

Jackpot

Cu 3 sau mai multe grupuri complete formate din simboluri cu Femei, poți câștiga unul din următoarele 3 Jackpot-uri:

 • 5 grupuri acordă Grand Jackpot (1.250 X miza);
 • 4 grupuri acordă Major (200 X miza)
 • 3 grupuri acordă Minor (50 X miza).

Păreri păcănele Pragmatic Play Wild Spells

Jocul de păcănele Pragmatic Play Wild Spells este un joc ca la aparate frumos conceput, cu un design de înaltă calitate și elemente moderne. Ne plac și caracteristicile bonus – este bine că poți alege runda cu rotiri gratuite preferată, iar jackpot-urile sunt un deliciu. Nu va fi ușor de încasat un premiu mare, dar cu puțin noroc și joc responsabil, se pot obține recompense consistente. Până să joci Wild Spells pe bani reali, ar fi bine să încerci păcănele gratis pe site-ul nostru.

 

Unde poți juca pe bani reali Wild Spells?

Sunt multe cazinouri unde poți testa Wild Spells păcănele online pe bani reali, iar, cele care pun la dispoziție jocul ca la aparate sunt de top: Betano, NetBet, Winmasters, Frank Casino, SlotV, PokerStars sau Mr Bit. Oricare ar fi alegerea ta, toate oferă bonusuri de bun venit excelente, dar la Betano poți încasa un bonus fără depunere la înregistrare – click aici pentru o ofertă specială!