Slot game

Păcănele Skywind Egypt Cash

 

Hai într-o călătorie prin deșert și descoperă comorile ascunse în piramidele egiptene la păcănele Egypt Cash! Este un joc ca la aparate Skywind, bine optimizat, cu o grafică superbă, unde te bucuri de câștiguri, rotiri gratuite și un bonus special. Aventură se desfășoară pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 30 linii de plată fixe, unde pe drum poți găsi Pantere, Scarabei, Cruci Ankh sau Ochiul lui Horus! Te simți pregătit să mergi în Egiptul Antic?

Păcănele Skywind Egypt Cash

Cum se prezintă slotul online Egypt Cash?

Cum câștigi la Egypt Cash?

Rata de câștig (RTP) este puțin peste media de piață în păcănele Skywind Egypt Cash, de 96.07, în timp ce volatilitatea este ridicată, așa că oricând poți “lovi” un câștig mare, dar ar putea fi nevoie să și aștepți un timp pentru ca un premiu consistent să apară. Simbolurile variază ca valoare, iar pentru a forma combinații câștigătoare ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 de un fel, așezate pe o linie de plată activă, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Recompense mai mari poți obține în Free Spins, deoarece fiecare combinație câștigătoare va fi supusă unui multiplicator x2, dar și prin Wild (Panteră) – apare pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Piramidă).

Tabel de plată în jocul de păcănele Skywind Egypt Cash

  • 5 x Ochiul lui Horus = 800 de monede
  • 5 x Cruce Ankh = 500 de monede
  • 5 x Scarabeu = 260 de monede
  • 5 x Vas = 260 de monede
  • 5 x A, K = 180 de monede
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 100 de monede
Păcănele Skywind Egypt Cash

Ce simboluri avem în Egypt Cash?

Funcții Bonus

3 sau mai multe simboluri Scatter în aceeași rotire, oriunde pe matrice, activează runda bonus cu Rotiri Gratuite. În funcție de numărul lor, poți obține:

  • 3 Scatter oferă 8 rotiri gratuite
  • 4 Scatter oferă 10 rotiri gratuite
  • 5 Scatter oferă 15 rotiri gratuite

Fiecare câștig din Free Spins este supus unui multiplicator de x2, în timp ce un „tablou” cu Scatter îți aduce 450 rotiri gratuite!

Joc special

Dacă ai inițiat Rotiri Gratuite, ai șansa de a schimba cele 8, 10 sau 15 jocuri bonus într-un premiu misterios, astfel poți activa funcția Fortune Pick – vei primi un câștig în bani, dacă alegi această caracteristică. De asemenea, o poți activa în orice moment, dacă mai sunt disponibile cel puțin 8 rotiri gratuite, însă dacă sunt mai multe, premiul poate fi mai mare.

Merită să joci păcănele Skywind Egypt Cash?

Egypt Cash este un slot atractiv, care arată bine din punct de vedere vizual și care este destul de captivant. Jocul ne atrage prin secvența cu rotiri gratuite și multiplicator x2, dar adăugarea bonuslui Fortune Pick este un element nou, interesant și provocator în același timp, deoarece poți obține un câștig garantat, dacă faci schimb. Cu siguranță, merită să îl încerci, mai ales dacă îți plac aceste jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic.

Unde poți juca pe bani reali Egypt Cash?

Cu un pariu cuprins între 0.30 RON și 300 RON, poți juca păcănele pe bani reali Egypt Cash la Betano, Superbet, Frank Casino, Mr Bit, Slotv, NetBet și Maxbet pe dispozitivele mobile Android / iOS, precum și pe versiunea desktop (PC, laptop).

Oricare ar fi alegerea ta, toate aceste cazinouri online recomandate vin cu promoții de bun venit excelente, dar pe anumite platforme te bucuri de bonusuri fără depunere la înregistrare! Află mai multe detalii AICI!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0