Slot game

Păcănele Skywind Gem Queen

Descoperă secretele Reginei Cleopatra în Păcănele Skywind Gem Queen, un slot online cu Rotiri Gratuite, Multiplicatori progresivi și Câștiguri în Cascadă! Este un joc cu 25 de linii de plată, 3 rânduri X 5 role, dezvoltat de Skywind Group în octombrie 2016, inspirat din Egiptul Antic. Rata de câștig (RTP) este bună, volatilitatea este destul de scăzută, ceea ce duce la un câștig maxim pe rotire de 1.000X miza totală. Citește recenzia noastră pentru a afla toate detaliile jocului de păcănele pe internet Gem Queen.

Cum câștigi la Gem Queen?

Există 25 de linii de plată active, iar simplă aliniere a 3, 4 sau 5 simboluri identice pe una dintre ele, generează combinații câștigătoare. Toate simbolurile trebuie să aterizeze începând cu primul tambur, de la stânga la dreapta, pe role consecutive (1,2, 3, 4, 5). Cel mai bine plătit simbol este Anusis, în timp ce simbolurile Pietre prețioase acordă cele mai mici câștiguri. Desigur, premiile mari vor veni în timpul funcției Rotiri Gratuite, acolo unde ai șansa să obții multiplicatori progresivi nelimitati.

Premii oferite de simbolurile jocului de Păcănele Skywind Gem Queen

  • 5 x Anubis= 5.000 de monede
  • 5 x Scarabeu = 300 de monede
  • 5 x Ochiul lui Horus = 200 de monede
  • 5 x Cruce Ankh = 150 de monede
  • 5 x Pietre prețioase (6 la număr) = între 30 și 100 de monede

Pentru a forma mai multe combinații câștigătoare, caută pe matrice Wild-ul, reprezentat de Regina Cleopatra – apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter și Free Games.

Păcănele Skywind Gem Queen
Cum câștigăm la acest slot? Păcănele Skywind Gem Queen

Funcții bonus – rotiri gratuite cu multiplicatori progresivi și câștiguri în cascadă

Fiecare câștig declanșează funcția Câștiguri în Cascadă sau Role cu Prăbușire, așa cum este cunoscută în acest slot – simbolurile care au creat combinația vor fi eliminate de pe matrice, iar în locul lor vor ateriza altele noi, ceea ce poate duce la alte posibile câștiguri. Deci, într-o singură rotire, poți obține premii consecutive în jocul de Păcănele Skywind Gem Queen.

Rotiri Gratuite

3 simboluri Free Games pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire, te recompensează cu 15 rotiri gratuite. Pe durata funcției, poți obține multiplicatori progresivi, de la până la 5x – fiecare cascadă face ca multiplicatorul să crească cu 1. Dacă ai obținut 3 victorii la rând, vei avea un multiplicator de x3, dar dacă la următorul spin gratuit, nu se mai formează victorii, multiplicatorul se resetează la 1x.

Pe grilă de joc vei întâlni și un Scatter – acesta nu vine cu o funcție bonus, dar 5x acordă 200 de monede, indiferent unde ar ateriza pe ecran (nu trebuie să cadă pe role consecutive).

Păcănele Skywind Gem Queen
Rotiri gratuite. Păcănele Skywind Gem Queen

Păreri despre slotul Gem Queen

Nu este la fel de impresionant din punct de vedere vizual ca Mysterious Egypt de la Pragmatic Play, dar conține elemente interesante, cum ar fi simboluri  egiptene și funcții bonus cu potențial, cum este Free Spins cu multiplicatori progresivi și Câștiguri în Cascadă. Nu putem spune exact dacă ne place sau nu, deoarece există multe jocuri ca la aparate cu Egiptul Antic mult mai ofertante. Pe site-ul nostru poți testa sute de sloturi gratis cu această tematică. Ție care îți place mai mult? Nu uita să le votezi!

Unde poți juca pe bani reali Gem Queen?

Cu un pariu cuprins între 0.25 RON și 1.250 RON, poți juca păcănele pe bani reali Gem Queen la NetBet și Maxbet pe dispozitivele mobile Android / iOS, precum și pe versiunea desktop (PC, laptop). Oricare ar fi alegerea ta, ambele cazinouri online de top vin cu promoții și bonusuri fără depunere excelente. Deschide cont de pe unul din linkurile speciale 1 & 2 și profită de bonusurile oferite LINK SPECIAL 1  & LINK SPECIAL 2!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0