Slot game

Păcănele Skywind Volcano Island

Un Vulcan este gata să erupă cu premii de până la 1.800 X miza totală la păcănele Skywind Volcano Island! Alătură-te Dinozaurilor în această aventură și scapă cât mai repede atunci când lava vine peste grilă inedită 5*5*4*3*4*5*5, cu 25 linii de plată fixe, dar nu înainte să te asiguri că ai găsit comoara! Nu va fi ușor de descoperit, deoarece este un slot de volatilitate ridicată, cu un RTP cam mic. Este timpul să îi dai o rotire chiar acum pe site-ul nostru și să intri în atmosfera încinsă!

Cum câștigi la slotul Volcano Island?

Se câștigă în ambele sensuri, adică atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga! Ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice, așezate pe una din cele 25 linii de plată, însă cu 7X se obțin cele mai mari premii. Wild-ul (Cristal) este o modalitate bună de a obține plăți mai multe, deoarece le înlocuiește pe toate celalalte, dar este și cel mai valoros simbol – 7X oferă de 400 de ori miza totală. În jocul de bază, se pot câștiga premii bune prin Bonus, dar în Rotiri Gratuite vin cele mai consistente premii.

Păcănele Skywind Volcano Island
Păcănele Skywind Volcano Island

Cât plătește maxim fiecare simbol din acest joc ca la aparate pentru 7 bucăți?

  • 7 x Dinozaur= 200 de monede
  • 7 x Fosilă = 175 de monede
  • 7 x Ou de Dinozaur = 150 de monede
  • 7 x Flori = 125 de monede
  • 7 x A, K = 100 de monede
  • 7 x Q, J = 80 de monede
Păcănele Skywind Volcano Island
Ce simboluri găsim în păcănele Skywind Volcano Island

BONUS

Pentru a declanșa Rotri Gratuite, trebuie ca pe rolele 3, 4 și 5 să aterizeze în aceeași rotire 3 simboluri Scatter (Vulcan). Astfel, vei fi recompensat cu 10 jocuri bonus, în timpul cărora, în mod teoretic, pot cădea mai multe simboluri Wild stivuite, ceea ce poate duce obținerea de plăți mari. Funcția se poate re-declanșa, dacă urmezi aceleași reguli (nu există limită în ceea ce privește numărul de rotiri suplimentare pe care le poți obține).

A doua caracteristică în acest joc ca la aparate este Volcano Feature – se activează atunci când pe rola 4 aterizează simbolul Meteorit. Acesta plătește ca Wild-ul, ca mai apoi, Vulcanul erupe și transformă simboluri aleatorii de pe grilă în același simbol de plată, cu excepția Scatter-ului. Urmează se calculeze câștigul total obținut, care poate fi destul de consistent.

Păreri Volcano Island de la Skywind

Volcano Islanda este un slot interesant, cu 7 role, cu un design plăcut, specific celor de la Skywind, dar ca funcții speciale este puțin dezamăgitor, cel puțin pentru noi. Va fi destul de greu de obținut o plată bună, asta și pentru că este un joc de volatilitate ridicată, iar rotirile gratuite nu vin cu niciun multiplicator. Dacă ești curios și vrei să vezi cum funcționează, o poți face la noi pe site, fără să riști niciun leu din buzunarul tău, alături de alte sloturi online gratis, ca mai apoi să decizi dacă merită sau nu să îl testezi și pe bani reali (vezi în paragraful de mai jos unde îl poți juca).

Unde poți juca pe bani reali Volcano Island?

După o căutare atentă, am descoperit că jocul de păcănele Volcano Island de la Skywind se găsește în oferta bogată a 5 cazinouri online recomandate: Betano, NetBet, Frank Casino, Mr Bit și SlotV, cu mize cuprinse între 0.25 RON și 1.250 RON. Oricare ar fi alegerea ta, toate aceste platforme vin cu promoții fabuloase, dar dacă vrei un bonus fără depunere la înregistrare, îți recomandăm NetBet!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1