Slot game

Slotul online Burlesque by Dita

 

Prin Burlesque era desemnată o operă literară, dramatică sau muzicală care ducea în ridicol un subiect. Americanii au preluat acest termen și l-au asociat cu un spectacol de variete care presupunea de multe ori comedie obscenă și scene de striptease. Așa se explică sensul pe care îl are astăzi adjectivul burlesc: de un comic excesiv, grotesc, extravagant și, în multe cazuri, vulgar.

Fenomenul a fost foarte popular între 1860 și 1940, dar, din anii 1990, se remarcă o renaștere a interesului pentru acest gen de spectacole. Unul dintre simbolurile acestui curent este Dita von Teese, o dansatoare americană, fosta soție a controversatului star rock Marilyn Manson. Aceasta realizează spectacole pline de culoare și senzualitate care au atras atenția producătorului de sloturi online Eurostar Studios, un partener Microgaming.

Strălucire și culoare în slotul online Burlesque by Dita

Bineînțeles, ecranul de joc cu 5 role pe 3 rânduri și 243 de direcții de plată este amplasat pe o scenă, iar totul este frivol de strălucitor. Disponibil din iulie 2021, acest joc de păcănele online foarte volatil, și cu un RTP de 94.03% face plăți de până la 12.000 x miza.

Plasând mize cuprinse între 0.20 RON și 20 de RON, te poți bucura de o experiență plină de suspans în care Dita, „Regina burlescului”, joacă mai multe roluri.

Cum plătesc simbolurile din Burlesque by Dita

Mecanica de joc este una fluidă, iar detaliile sunt tratate cu deosebită atenție. Recunoscută pentru priceperea la tot ce ține de show bussines, inclusiv modă sau make-up, Dita este prezentată în diverse costumații.

Cele 4 pictograme care o prezintă îmbrăcată în Purpuriu, Verde, Auriu sau vopsită blond sunt simbolurile care fac cele mai bune plăți. Toate sunt inspirate din spectacolele pe care von Teese le-a regizat de-a lungul timpului, așa cum se întâmplă și cu simbolul Wild (Dita într-un pahar de coctail) sau Scatter (Dita într-o colivie). Celelalte simboluri sunt Șampania, Pantofii, Rujul, Cutia cu farduri și simbolurile din pachetul de cărți de joc, Treflă, Romb, Cupă și Pică sub formă de pietre prețioase viu colorate.

Tabel de plată în Burlesque by Dita:

 • Scatter – 200x pentru 5 oriunde pe role
 • Wild – 50x pentru 5 pe o direcție de plată
 • Purple Dita – 16.6x pentru 5 pe o direcție de plată
 • Green Dita – 15x pentru 5 pe o direcție de plată
 • Yellow Dita – 13.3x pentru 5 pe o linie de plată
 • Blue Dita – 11.6x pentru 5 pe o direcție de plată
 • Șampania – 10x pentru 5 pe o linie de plată
 • Pantofii – 8.3x pentru 5 pe o linie de plată
 • Rujul – 5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Farduri – 5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Diamond – 4x pentru 5 pe o linie de plată
 • Clubs – 4x pentru 5 pe o linie de plată
 • Spades – 3.4x pentru 5 pe o linie de plată
 • Hearts – 3.4x pentru 5 pe o linie de plată.
Slotul online Burlesque by Dita

Slotul online Burlesque by Dita – Simboluri prezente

Funcții bonus în slotul online Burlesque by Dita

Simbolul Wild apare oriunde pe role, face plăți proprii, suplinește celelalte simboluri în combinații și dublează câștigurile combinațiilor la care participă. În jocul principal, în mod aleatoriu, se mai declanșează caracteristica Wild Pleasure în timpul căreia 1-5 role se pot transforma în role Wild. Aceasta este secvența jocului în care se poate obține cel mai mare câștig de 12.150x pentru ecran complet Wild.

3, 4 sau 5 Scattere într-o rotire plătesc 2x, 20x, respectiv, 200x și inițiază bonusul cu 4 variante cu volatilități diferite:

 • Blue Dita – 10 rotiri gratuite cu multiplicator de câștiguri 5x.
 • Yellow Dita – 15 rotiri gratuite în care Regina Burlescului transformă simboluri curente în multiplicatori 2x sau 3x (multiplicator maxim 6x).
 • Green Dita – 20 de rotiri gratuite cu Rolling Reel Multiplier (fiecare câștig crește multiplicatorul progresiv cu +1, până la cel mult 5x).
 • Purple Dita – 25 de rotiri gratuite cu funcția Moulin Rich activă (simbolul Wild Party transformă aleatoriu simboluri curente în Wilds suplimentari). 2, 3, 4 sau 5 Scattere într-o rotire adaugă 1, 2, 3 sau 4 rotiri suplimentare.
Slotul online Burlesque by Dita

Wild Pleasure si Rotiri gratuite în slotul online Burlesque by Dita

Verdict slot online Burlesque by Dita

Este evidentă colaborarea dintre Eurostar Studio și Microgaming la realizarea acestor păcănele online. Aspectul vizual scoate în evidență echilibrul dintre bun gust și vulgaritate într-un joc omagiu pentru Regina Burlescului. Caracteristicile jocului sunt împrumutate din unele dintre cele mai de succes jocuri Microgaming: Immortal Romance, Thunderstruck II sau Mega Moolah.

Momentan, dintre cazinourile recomandate doar NetBet are în ofertă acest joc. Descoperă premiile impresionante din Burlesque by Dita profitând de unele dintre cele mai bune promoții de cazino!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1