buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% Bonus 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

The Expendables Megaways, cel mai bun slot din filme 2020

Producator

Stakelogic

Rating

Sending
5 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Stakelogic
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.02%
 • Data lansării: 20.02.2020
 • Mize: 1 RON – 100 RON / Super Stake 2 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 26.985 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Ce este slotul The Expendables Megaways?

 

The Expendables Megaways: Reîntâlnește-te cu eroii preferați din filme – Silvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren & co. sunt acum pe rolele unui slot excelent!

Alătură-te celei mai tari echipe de mercenari în jocul de păcănele The Expendables Megaways de la Stakelogic, bazat pe filmul The Expandables (2010), regizat de Silvester Stallone. Câștigă până la 26.985 x miza totală într-o singură rotire!

Slotul îi aduce pe eroii din franciza blockbuster de la Hollywood pe o grilă de joc variabilă folosind motorul de joc Big Time Gaming cu plăți în cascadă, joc bonus, rotiri gratuite, multiplicatori progresivi și wild-uri. Există 6 role, până la 7 rânduri și până la 117.649 linii de plată câștigătoare, în funcție de numărul de simboluri care aterizează pe role. Te poți alătura echipei atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivele mobile. RTP-ul este de 96.02%, iar ca volatilitate este spre ridicat.

Simboluri speciale în jocul ca la aparate The Expendables Megaways

Simbolurile tematice ale jocului The Expendables Megaways sunt imaginile actorilor Terry Crews, Dolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham și chiar Sylvester Stalone  – acesta fiind și cel mai bine plătit. Există și simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10, acestea fiind cele care oferă câștiguri mai mici. Wild-ul înlocuiește toate celelate simboluri, cu excepția Scatter-ului (Simboluri Risipite – Craniu) și Bonusului (Simboluri Glonț – Cuțit).

Tabel de plată la păcănele The Expendables Megaways

The Expendables Megaways

The Expendables Megaways – cele mai valoroase simboluri

 • 6 X Sylvester Stalone = 12.5 X miza
 • 6 X Jason Statham = 7.5 X miza
 • 6 X Jet Li = 1.75 X miza
 • 6 X Dolph Lundgren = 1.5 X miza
 • 6 X Terry Crews = 1 X miza
 • 6 X A = 0.9 X miza
 • 6 X K = 0.75 X miza
 • 6 X Q, J = 0.6 X miza
 • 6 X 10 = 0.5 X miza

Jocul de păcănele online The Expendables Megaways are o mulțime de funcții speciale – Câștiguri în cascadă, Bonus, Rotiri Gratuite și Dublaj

Câștiguri în Cascadă

Cu această caracteristică poți obține mai multe câștiguri într-o singură rotire. De fiecare dată când obții o combinație câștigătoare, simbolurile implicate vor exploda și, în spațiile goale, vor cădea cele de sus, prin urmare noi câștiguri sunt posibile. Caracteristica continuă atâta timp cât obții alte plăți.

Caracteristica Bonus Glonț

De fiecare dată când pe matrice aterizează un simbol Glonț, acesta este colectat în Contorul de Gloanțe. Odată ce este umplut cu 5 Gloanțe, vei declanșa caracteristica. Apoi cele 5 Gloanțe aterizează aleatoriu pe tamburii 2, 3, 4, 5 și/sau 6 și transformă simbolurile existente în Wild.

The Expendables Megaways

The Expendables Megaways prezentare slot

Rotiri Gratuite

Funcția Free Spins este declanșată prin aterizarea a 4 sau mai mute simboluri Scatter (Craniu) oriunde pe role în aceeași rotire. Vei primi 10 rotiri gratuite cu un multiplicator inițial de 1x. După fiecare rotire câștigătoare, multiplicatorul crește cu 1x, numarul lui fiind nelimitat.

Obține o combinație câștigătoare formată cu unul dintre simbolurile de valoare mai mică A, K, Q, J și 10, iar acel simbol este apoi eliminat pentru restul funcției. Aterizarea a 3 Cranii te vor răsplăti cu 4 rotiri gratuite, iar 4 Cranii acordă 8 – redeclansarea nu are limite.

Funcția Super Miză

Pentru a activa această caracteristică specială, trebui să apeși pe butonul Super Stake din colțul din dreapta jos a rolelor. Odată ce ai făcut asta, miza va fi dublată și vei întra într-un mod special, iar una din funcțiile următoare va fi activată la întâmplare:

 • 175 de simboluri Wild sunt adăugate pe role în jocul de bază
 • Toate simbolurile cărți de joc sunt eliminate de pe role în jocul de bază

Merită să activezi funcția fie și doar pentru animația „incendiară” de care ai parte când apeși butonul Super Stake.

The Expendables Megaways  – părerea noastră

Este o plăcere să joci acest joc de păcănele The Expendables Megaways, indiferent care este eroul tău preferat din celebra serie „The Expandables”. Design-ul de înaltă calitate te transportă efectiv în atmosfera tensionată de film. Chiar dacă funcțiile speciale nu sunt cele mai inovatoare, este un slot extrem de atractiv, care oferă o mulțime de șanse de a obține premii consistente, cu un maxim de 27.000x miza totală într-o singură rotire.

Noi l-am testat, iar cele mai mari câștiguri le-am obținut în funcția Free Spins, acolo unde  multiplicatorul de 12x și eliminarea simbolurilor de valoare redusă ne-au făcut o plată de 150x – 170x miza totală. Dacă îți plac sloturile Megaways, îți recomand și Curse of the Werewolf Megaways, un joc cu un câștig maxim de peste 40.000x miza totală.

Unde poți juca pe bani reali păcănele online The Expendables Megaways?

Fie că ai văzut sau nu măcar unul din cele 3 filme din seria The Expendables, trebuie neapărat să încerci slotul și într-un cazino online licențiat ONJN, iar dacă nu știi unde, noi îți venim în ajutor: NetBet, Unibet și Vlad Cazino sunt cele 3 cazinouri de top în care poți testa acest slot.

O recomandare bună ar fi Unibet Casino, deoarece ai parte de promoții zilnice și turnee săptămânale cu premii cash, iar pe lângă asta, ai parte de un bonus excelent de bun venit de 1.000 RON + 100 rotiri gratuite, cu un rulaj de 35x la cazino, valabil 30 de zile.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0