Slot game

The Last Sundown Gratis

Explorează The Last Sundown gratis, un joc de păcănele asemănător celebrului film Mad Max, unde trebuie să lupți pentru supraviețuire! Acest slot de la Play n Go te invită într-o lume nouă, în care resursele sunt limitate. Dacă le obții, poți fi recompensat cu premii de până la 18.000 X miza totală pe rotire!

Aventura are loc la apus de soare, într-un oraș distrus și plin de nisip, respectiv pe o matrice cu 5 role și până la 7.776 linii de plată. Este un slot de volatilitate ridicată, cu un RTP variabil și pariuri accesibile. Te bucuri de funcții bonus de top, cum ar fi Rotiri Gratuite. Încearcă The Last Sundown gratis pe pagina noastră!

imaginea de start a jocului The Last Sundown Gratis

Cum câștigi la slotul The Last Sundown?

Se câștigă des la păcănele The Last Sundown, asta pentru că există până la 7.776 linii de plată, dar asta face ca valoarea simbolurilor per linie să fie destul de mică. Wild-ul oferă cele mai mai recompense – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-lui, iar 5 bucăți oferă de 5 ori miza totală. Premiul cel mare de 18.000 X pariul total poate fi mai degrabă câștigat în Free Spins.

Pentru a forma un câștig, ai nevoie că 3, 4 sau 5 simboluri de același fel să aterizeze pe role consecutive, începând cu prima și pe linii de plată activă. Este un slot de volatilitate ridicată, deci nu uita să practici mereu un joc responsabil.

jocul The Last Sundown Gratis

Tabel de plată pentru 5 x simbol

  • 5 x Rae = 5 x miza
  • 5 x Devin = 3.2 x miza
  • 5 x Tuco = 2 x miza
  • 5 x Lauro = 1.2 x miza
  • 5 x Câine = 1.2 x miza
  • 5 x Lunetă = 0.8 x miza
  • 5 x Bombă = 0.8 x miza
  • 5 x Pistol = 0.6 x miza
  • 5 x Topor = 0.4 x miza
  • 5 x Cuțit = 0.4 x miza

tabelul de castig al jocului The Last Sundown Gratis

Caracteristici bonus

La fiecare rotire, un simbol din tabelul de plată, cu excepția Scatter-ului, este ales pentru a se împărți în două. Astfel, fiecare acest simbol de pe matrice se va diviza, ceea ce duce la creșterea de linii de plată.

Rotiri Gratuite

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter în aceeași rotire, vei obține un câștig de 5x, 10x sau 50x miza totală + 8 rotiri gratuite. La începutul caracteristicii, un simbol din tabelul de plată este ales pentru divizare, iar altul pentru a fi colectat. Colectează 6 pentru fiecare armă , 5 pentru fiecare personaj și 4 pentru Wild-uri, iar de fiecare dată când termini o colecție, vei fi recompensat cu 3 rotiri gratuite suplimentare, dar și cu un nou simbol de împărțire.

Merită să joci păcănele online The Last Sundown?

Da, merită să joci păcănele The Last Sundown. Potențialul de câștig este uriaș, de până la 18.000 X miza totală, arată bine din punct de vedere vizual, iar caracteristicile bonus sunt excelente. Chiar dacă funcții speciale sunt relativ simple, ele pot genera câștiguri consistente, mai ales dacă funcția de colectare simboluri este în joc. Păcât că nu există un multiplicator sau câștiguri în cascadă. Poate ar fi făcut slotul mult mai popular.

Unde poți juca pe bani reali The Last Sundown?

Superbet, Winmasters, Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, Winbet, SlotV, Frank Casino sau Mr Bit se numără printre acele cazinouri online recomandate, unde poți testa pe bani reali păcănele The Last Sundown, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile Android sau iOS (telefon/tabletă). Alege Winmasters Cazino și primești un bonus uriaș la prima depunere + rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate!