Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Începând cu data de 25 mai 2021, ING, una din cele mai populare bănci din România, va aplica un comision extra în valoare de 3.9 RON per tranzacție, plus 1.9% din suma tranzacției pentru plățile cu cardul efectuate în segmentul Jocuri de noroc.

Clienții care au contul în euro vor plăti o taxă de 0.8 euro per tranzacție plus cei 1.9% din suma tranzacționată. Este vorba despre tranzacțiile, deloc puține, efectuate pe piața pariurilor sportive, la operatorii de jocuri de casino online, bingo sau poker, așa că decizia ING va afecta destui dintre românii interesați de unul din aceste hobby-uri, în special pe cei obișnuiți cu tranzacții mai mici.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc – mesajul primit de clienți

Poate că 3.9 RON nu înseamnă prea mult atunci când depui o sumă de 500 – 1.000 RON, însă foarte mulți dintre pariori depun, de cele mai multe ori, sume situate în jurul valorii de 50 RON, sume pentru care taxa de 3.9 RON înseamnă un procent de aproximativ 13%.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc nu este singura dintre schimbările pregătite pentru perioada următoare. Astfel, toate plățile pe internet efectuate la ING cu cardul de persoană fizică sau VISA Business, care necesită măsuri de autentificare în plus, vor putea fi autorizate doar din Home Bank, din 23 aprilie 2021. Dispare, așadar, autorizarea prin SMS la acest tip de plăți.

O altă modificare ce urmează să fie implementată la ING îi vizează pe cei care au mai multe conturi curente în euro, comisionul unic de administrare de 2 euro lunar urmând să fie aplicat, din 25 mai 2021, pentru fiecare cont în parte.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc completează celelate taxe de pe piață

La fel ca și în alte domenii, taxele pentru depuneri sau retrageri au suferit modificări de-a lungul ultimilor ani și în zona jocurilor de noroc, așa cum a fost de exemplu introducerea Taxei pe viciu de 2% la începutul anului 2019. Astfel, în acest moment, taxele generale (nu cele stabilite de fiecare bancă în parte) arată astfel:

Orice depunere la pariuri, cazino, poker online este impozitată cu 2% (din 2019). Deși așa-numita taxă pe viciu se adresa operatorilor, în cele din urmă, ea este plătită de către jucători la majoritatea operatorilor. Biletele de pariuri plasate la agenții stradale sunt impozitate cu o taxă de 5%.

Începând cu anul 2018, orice retragere de la jocuri de noroc este impozitată direct la sursă, așa că nu mai este nevoie de drumuri și declarații la ANAF, așa cum era necesar în perioada 2015 – 2018. Iată cum arată taxele stabilite prin lege pentru orice câștiguri realizate la jocuri de noroc.
  • 1% din suma câștigată – pentru retrageri de până la 66.750 RON
  • 5 RON plus 16% pentru ce depăşeşte suma de 66.750 RON – la sume cuprinse între 66.751 RON şi 445.000 RON
  • 187.5 RON plus 25% pentru ce depăşeşte suma de 445.000 RON – la sume mai mari de 445.000 RON

Pe lângă taxele prezentate, este destul de posibil ca unii operatori de jocuri de noroc online sau chiar offline să perceapă anumite taxe suplimentare la depuneri / retrageri, stabilite în funcție de metoda de plată aleasă – PaySafeCard, Skrill, Neteller etc. În altă ordine de idei, există operatori online care percep taxe suplimentare atunci când efectuezi mai mult de 2-3 retrageri în cursul aceleiași luni. Aceste lucruri țin de fiecare operator în parte și sunt specificate pe site-ul respectiv.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc mai 2021

ING, una din băncile preferate ale românilor

Cu peste 60 de milioane de clienți individuali, în jur de 115.000 de angajați și subsidiare în 50 de țări, ING Groep N.V. este un grup bancar olandez foarte cunoscut, fiind creat în anul 1991 în urma fuziunii dintre Nationale-Nederlanden și NMB Postbank Group.

În România, ING este o bancă foarte populară, fiind apreciată nu doar pentru expertiza din domeniul bancar, ci și pentru beneficii oferite clienților, precum Posibilitatea de a deschide cont de la distanță, Banking de oriunde – control permanent asupra costurilor, Credite rapide pentru nevoi, Asigurări, Curs valutar avantajos non-stop, Round-up – economii și altele.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc intră în vigoare din data de 25 mai 2021! Există însă destule metode de plată alternative la cazinourile și casele de pariuri online – accesează aici recenzia cazinoului online care te interesează și află cum poți depune/retrage fonduri din cont.

Top Cazinouri
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
25 Rotiri Gratuite + Bonus Cash Fără Rulaj în 3 etape
Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit 1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
Cele Mai Noi Păcănele
Jocul ca la aparate Star Pops
Jocul ca la aparate Star Pops

Jocul ca la aparate Star Pops. Joacă gratis unul dintre cele mai noi sloturi de la Relax Gaming, Câștiguri în cascadă, Cumpără Speciala.

Jocul ca la aparate Plunderland
Jocul ca la aparate Plunderland

Jocul ca la aparate Plunderland. Servește ceaiul alături de Alice in Țara Minunilor, in slotul de la Relax Gaming. Cumpără Speciala. Rotiri Gratuite.

Jocul ca la aparate Jurassic Party
Jocul ca la aparate Jurassic Party

Încearcă gratis jocul ca la aparate Jurassic Party de la Relax Gaming! Slot nou, simboluri cu dinozauri, Cumpără Speciala, Rotiri Gratuite.

Păcănele NoLimit City Misery Mining
Păcănele NoLimit City Misery Mining

Păcănele NoLimit City Misery Mining. Aventurează-te in adâncurile minei și descoperă comori fabuloase! Cumpără Speciala, 70.000 x miza / rotire.

Jocul ca la aparate Punk Toilet
Jocul ca la aparate Punk Toilet

Jocul ca la aparate Punk Toilet. Nimeni nu putea mai bine să creeze o asemenea capodoperă graffiti inspirată din toalete. Cumpără Speciala.