Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Începând cu data de 25 mai 2021, ING, una din cele mai populare bănci din România, va aplica un comision extra în valoare de 3.9 RON per tranzacție, plus 1.9% din suma tranzacției pentru plățile cu cardul efectuate în segmentul Jocuri de noroc.

Clienții care au contul în euro vor plăti o taxă de 0.8 euro per tranzacție plus cei 1.9% din suma tranzacționată. Este vorba despre tranzacțiile, deloc puține, efectuate pe piața pariurilor sportive, la operatorii de jocuri de casino online, bingo sau poker, așa că decizia ING va afecta destui dintre românii interesați de unul din aceste hobby-uri, în special pe cei obișnuiți cu tranzacții mai mici.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc – mesajul primit de clienți

Poate că 3.9 RON nu înseamnă prea mult atunci când depui o sumă de 500 – 1.000 RON, însă foarte mulți dintre pariori depun, de cele mai multe ori, sume situate în jurul valorii de 50 RON, sume pentru care taxa de 3.9 RON înseamnă un procent de aproximativ 13%.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc nu este singura dintre schimbările pregătite pentru perioada următoare. Astfel, toate plățile pe internet efectuate la ING cu cardul de persoană fizică sau VISA Business, care necesită măsuri de autentificare în plus, vor putea fi autorizate doar din Home Bank, din 23 aprilie 2021. Dispare, așadar, autorizarea prin SMS la acest tip de plăți.

O altă modificare ce urmează să fie implementată la ING îi vizează pe cei care au mai multe conturi curente în euro, comisionul unic de administrare de 2 euro lunar urmând să fie aplicat, din 25 mai 2021, pentru fiecare cont în parte.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc completează celelate taxe de pe piață

La fel ca și în alte domenii, taxele pentru depuneri sau retrageri au suferit modificări de-a lungul ultimilor ani și în zona jocurilor de noroc, așa cum a fost de exemplu introducerea Taxei pe viciu de 2% la începutul anului 2019. Astfel, în acest moment, taxele generale (nu cele stabilite de fiecare bancă în parte) arată astfel:

Orice depunere la pariuri, cazino, poker online este impozitată cu 2% (din 2019). Deși așa-numita taxă pe viciu se adresa operatorilor, în cele din urmă, ea este plătită de către jucători la majoritatea operatorilor. Biletele de pariuri plasate la agenții stradale sunt impozitate cu o taxă de 5%.

Începând cu anul 2018, orice retragere de la jocuri de noroc este impozitată direct la sursă, așa că nu mai este nevoie de drumuri și declarații la ANAF, așa cum era necesar în perioada 2015 – 2018. Iată cum arată taxele stabilite prin lege pentru orice câștiguri realizate la jocuri de noroc.
  • 1% din suma câștigată – pentru retrageri de până la 66.750 RON
  • 5 RON plus 16% pentru ce depăşeşte suma de 66.750 RON – la sume cuprinse între 66.751 RON şi 445.000 RON
  • 187.5 RON plus 25% pentru ce depăşeşte suma de 445.000 RON – la sume mai mari de 445.000 RON

Pe lângă taxele prezentate, este destul de posibil ca unii operatori de jocuri de noroc online sau chiar offline să perceapă anumite taxe suplimentare la depuneri / retrageri, stabilite în funcție de metoda de plată aleasă – PaySafeCard, Skrill, Neteller etc. În altă ordine de idei, există operatori online care percep taxe suplimentare atunci când efectuezi mai mult de 2-3 retrageri în cursul aceleiași luni. Aceste lucruri țin de fiecare operator în parte și sunt specificate pe site-ul respectiv.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc mai 2021

ING, una din băncile preferate ale românilor

Cu peste 60 de milioane de clienți individuali, în jur de 115.000 de angajați și subsidiare în 50 de țări, ING Groep N.V. este un grup bancar olandez foarte cunoscut, fiind creat în anul 1991 în urma fuziunii dintre Nationale-Nederlanden și NMB Postbank Group.

În România, ING este o bancă foarte populară, fiind apreciată nu doar pentru expertiza din domeniul bancar, ci și pentru beneficii oferite clienților, precum Posibilitatea de a deschide cont de la distanță, Banking de oriunde – control permanent asupra costurilor, Credite rapide pentru nevoi, Asigurări, Curs valutar avantajos non-stop, Round-up – economii și altele.

Taxa suplimentară ING jocuri de noroc intră în vigoare din data de 25 mai 2021! Există însă destule metode de plată alternative la cazinourile și casele de pariuri online – accesează aici recenzia cazinoului online care te interesează și află cum poți depune/retrage fonduri din cont.

Top Cazinouri
Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
50 Rotiri Gratuite fără depunere
Bonus 1.000 RON + 100 Rotiri Gratuite
101 Rotiri Gratuite + 999 RON
Depui 10$, joci cu 40$ + 50 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Păcănele gratis Miami Bici
Păcănele gratis Miami Bici

Încearcă păcănele de film TV Miami Bici de la Skywind cu simboluri Matei Dima și Codic Maticiuc pe o matrice 5x4 și 40 linii. Bonus Pick Me și Gamble.

Păcănele noi Panda s Fortune 2
Păcănele noi Panda s Fortune 2

Descoperă pădurea de bambus din Asia din jocul de păcănele Panda s Fortune 2. Rotiri Gratuite, Jackpot și Bonus. Câștig 5.000x miza. RTP 96.51%

Păcănele Book of Gold 2 Double Hit
Păcănele Book of Gold 2 Double Hit

Două grile de joc, două șanse de a iniția funcția Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil. Câștig 5.000x la păcănele Book of Gold 2 Double Hit.

The Amazing Money Machine
The Amazing Money Machine

The Amazing Money Machine este un joc de păcănele Pragmatic Play, cu 3 rânduri x 5 role. Simboluri cu Bani, Respin și Jackpot. Câștig 5.100x miza. Păreri

Păcănele noi Phoenix Forge
Păcănele noi Phoenix Forge

Joacă păcănele Pragmatic Play Phoenix Forge pe o matrice 3 x 5 și poți câștiga până la 5.000x miza. Rotiri Gratuite cu Multplicatori progresivi. RTP.