Imagine de fundal pentru jocul de sloturi
Producător 👨‍💻: Pragmatic Play
Tema 🎰: Jocuri Noi, Egipt
Data lansării 📅:22.09.2022
RTP 🤑:95.5%
Jackpot 💥:Nu
Caștig maxim 🎉:x4000
Linii de plată 💎:10
Role 🎲:5
Volatilitate 🔥:Mare

Book of Tut Respins Gratis Demo Online

Vizitează Egiptul Antic cu celebrul explorator John Hunter la păcănele Book of Tut Respins gratis! Hai în aventură cu slotul Pragmatic Play pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată pentru a găsi comoara în valoare de până la 4.000 X miza totală pe rotire! Printre piramide, nisip, palmieri și râuri se ascund simboluri misterioase, rotiri gratuite și multe surprize. Tu poți să le activezi? Joacă Book of Tut Respins gratis pe pagina noastră!

Simboluri Book of Tut Respins Demo

Egiptul Antic este prezent pe role prin simboluri: Scarabei, Pisica Bastet, Tutankhamun și Exploratorul John Hunter. Cartea magică este atât simbol Wild, cât și Scatter. Dar să nu uităm de simbolurile comune cărți de poker A, K, Q, J și 10 – până și ele sunt îmbrăcate în stil egiptean.

Book of Tut Respins Gratis GamePlay
Book of Tut Respins Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Book of Tut Respins gratis?

Toate butoanele de control sunt situate sub role. Aici, poți seta miza – click pe + sau – în funcție de buget. Poți opta pentru joc automat – între 10 și 100 de rotiri. Înainte să începi aventura, consulta tabelul de plăți și vezi cum se activează bonusurile și ce valoare are fiecare simbol – click pe ”i”. Un câștig se formează atunci când minim 3 simboluri sunt pe role consecutive și linii de plată active – soldul și premiul per rotire este afișat în partea stânga jos a ecranului.

Caracteristici bonus Book of Tut Respins Demo

Simboluri misterioase și respins

În jocul de bază, la orice rotire, un simbol de plată este ales pentru a fi simbolul misterios pentru rotirea curentă. După ce a fost acordat orice câștig normal de linie de plată, simbolul misterios se extinde pentru a acoperi toate pozițiile de pe rola sa. Acestea sunt apoi blocate pe loc în timp ce celelalte role se rotesc. Dacă mai multe simboluri misterioase cad pe tamburi, ele se extind, se blochează, iar celelalte role se rotesc din nou. Acest lucru se termină atunci când nu mai aterizează simboluri misterioase sau toate cele cinci role sunt acoperite cu ele. Simbolurile expandabile plătesc toate liniile și nu trebuie să fie adiacente.

Rotiri Gratuite

Atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Scatter sunt pe role, vei câștiga 10 rotiri gratuite plus o plată de 2x, 20x sau 200x pariul, în funcție de numărul de Scattere prezente pe tamburi. Înainte de a începe funcția, un simbol de plată este selectat aleatoriu pentru a fi simbolul de mister. În rotiri gratuite, simbolul misterios acționează ca și în jocul de bază – se extinde pe role și se acordă respins. Există șansa de a primi rotiri gratuite suplimentare, dacă pe role pică minim 3 simboluri Scatter – nu există limită.

Cumpără rotiri gratuite

Poți cumpăra rotiri gratuite pentru o plata de 100 de ori pariul total. Înainte de a începe funcția, poți alege ce simbol ar dori să fie simbolul misterios. Dacă alegei să cumperi rotiri gratuite, RTP-ul este de 96,48%.

Cum câștigi la păcănele Book of Tut Respins gratis?

Se câștigă în mod clasic, adică de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu primul tambur – minim 3 simboluri de același fel formează o combinație câștigătoare, însă cu 5 x vei încasa recompense mai mari – cărțile poker au cea mai mică valoare, în timp ce John Hunter este de departe cel mai bine plătit. Wild-ul te va ajuta să obții mai multe premii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte. Șanse mari mari de a obține câștiguri consistente se pot afla în bonus, deoarece simbolurile misterioase pot cădea mai des pe role.

Este un slot foarte volatil, ce plătește mai rar, dar în același timp există și șansa unui câștig generos mai repede decât te-ai fi așteptat.

Book of Tut Respins Gratis Simboluri
Book of Tut Respins Gratis Simboluri

Tabel de plăți Book of Tut Respins

  • 5 x John Hunter = 100 x miza
  • 5 x Tutankhamun = 50 x miza
  • 5 x Bastet = 30 x miza
  • 5 x Scarabeu = 30 x miza
  • 5 x A, K = 10 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 5 x miza

Verdict

Există multe păcănele cu Egiptul Antic, iar pentru a ieși în evidență este nevoie de elemente inovatoare și bonusuri cu potențial mare de plată. Exact asta se întâmplă în jocul Book of Tut Respins – rotiri gratuite cu simboluri misterioase lipicioase. Mai interesant decât atât este că dacă cumperi rotiri gratuite, îți poți alege simbolul de mister. Este un slot care merită încercat, iar pe site-ul nostru poți testa Book of Tut Respins gratis.

Unde poți juca pe bani reali Book of Tut Respins online?

Tematica cu Egiptul Antic este una destul de populară la păcănele, astfel că, jocul ca la aparate pe bani reali Book of Tut Respins poate fi testat la multe cazinouri online. Printre ele se numără și Betano, Maxbet, PokerStars, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Winmasters, Mr Bit, Frank Casino sau SlotV, cu mize cuprinse între 0.10 și 400 RON.