buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele Survivor Megaways

Producator

Big Time Gaming

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

  • Producător: Big Time Gaming
  • Volatilitate: Medie - Ridicată
  • RTP: 96.47%
  • Data lansării: 14.04.2020
  • Mize: 1 RON – 200 RON
  • Câștig maxim: 44.000 x miza
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Dublaj: Nu

Păcănele Survivor Megaways – Descriere Slot

 

Ai ce trebuie ca să supraviețuiești? Numai cei puternici vor face față jocului de păcănele online Survivor Megaways, o producție Big Time Gaming, lansat în luna aprilie a anului 2020, structurat pe o matrice 6 role x 7 rânduri și până la 100.842 linii de plată. Acest slot este inspirat din reality show-ul Survivor, o emisiune de succes peste tot în lume, chiar și la noi în România. Nu știi despre ce este vorba? Ei bine, un grup de necunoscuți se duc într-un loc izolat, în jungla din Republica Dominicană, acolo unde trebuie să se descurce singuri. Scopul este de a fi cel mai bun pe plan sportiv și de a câștiga premiul cel mare. Fii cel mai bun în slotul Survivor Megaways și poți câștiga până la 44.000x miza totală într-o singură proba!

Ce simboluri sunt în jocul ca la aparate Survivor Megaways?

Grila de joc amplasată într-o locație tropicală, cu palmieri și o pădure pe fundal este alcătuită 3 secțiuni conține cu simboluri cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9, dar și simboluri specifice tematicii – 4 Măști Tiki de culori diferite – Verde, Albastru, Roșu și Mov (cel mai valoros simbol). Bărbatul și Femeia sunt Wild – apar doar în secțiunea Rolele Extra și le înlocuiesc pe toate celelalte, cu excepția simbolului Urn.

Câștiguri la păcănele Survivor Megaways pentru 6 x simboluri

  • 6 x Mască Mov = 50 x miza
  • 6 x Mască Roșie = 2.5 x miza
  • 6 x Mască Albastră = 0.7 x miza
  • 6 x Mască Verde = 0.7 x miza
  • 6 x A, K = 0.6 x miza
  • 6 x Q, J = 0.5 x miza
  • 6 x 10, 9 = 0.4 x miza
Păcănele Survivor Megaways

Păcănele Survivor Megaways – Tabel Simboluri

Multiplicatori nelimitați, Rotiri Gratuite și Bonus la jocul de păcănele Survivor Megaways

La fel ca în multe jocuri ca la aparate Megaways, există o funcția numită Câștiguri în Cascadă. Aceasta se activează ori de câte ori obții o combinație câștigătoare – toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe matrice, cu excepția Scatter-ului și sunt înlocuite cu altele noi, care vin de sus pe rolele verticale. Simbolurile din secțiunea Role Extra (cea din mjiloc) sunt înlocuite din dreapta. Funcția continuă atâta timp cât obții câștiguri consecutive.

Caracteristica Wild Multipliers

Cele 2 personaje supraviețuitoare sunt Wild. Vei începe cu un multiplicator de 1x, iar când un simbol Urn apare pe oricare dintre cele 6 role, acestea vor declanșa caracteristica:

  • Urn-ele de deasupra tamburului suplimentar măresc multiplicatorul Wild al Tribului Roșu (femeia)
  • Urn-ele de sub tamburul suplimentar măresc multiplicatorul Wild al Tribului Albastru (bărbat)

Odată ce multiplicatorii Wild au crescut, Urn-ele sunt scoase de pe matrice. Urmează o rotire, în timpul căreia pot ateriza alte Urn-ele, ceea ce mărește caracteristica de multiplicare, iar multiplicatorii Wild se înmulțesc reciproc, fără limite.

Funcția Rotiri Gratuite

Pentru a iniția secvența bonus cu rotiri gratuite, va trebuie să aterizezi 3 logo-uri Survivor în orice poziție. Vei fi recompensat cu 15 jocuri gratuite, iar fiecare logo care vine pe matrice, acordă 5 rotiri suplimentare. În timpul funcției, multiplicatorii Wild sunt progresivi, iar numărul lor este nelimitat. Partea interesantă este că nu se resetează, atunci când nu obții câștiguri, ci doar crește pentru fiecare plata.

3 x Scatter acordă alte 5 rotiri suplimentare. Nu există limite cu câte rotiri gratuite poți juca.

Păcănele Survivor Megaways

Păcănele Survivor Megaways – Rotiri Gratuite

Păcănele Survivor Megaways  – părerea noastră

Din punct de vedere vizual nu ne-a dat pe spate, dar ne-a impresionat modul de joc neobișnuit și caracteristicile bonus cu potențial, de până la 44.000x miza totală într-un singur Spin. Ne place, dar parcă un joc inspirat din Survivor merita mai mult în ceea ce privește grafica și coloana sonoră. Noi l-am testat, iar un mic sfat ar fi faptul că trebuie să ai grijă la miză, deoarece este un slot foarte volatil, ceea ce face ca balanța să scadă destul de repede, dar în același timp, poți “lovi” un câștig consistent oricând. Încearcă păcănele gratis Survivor Megaways pe site-ul nostru și vezi dacă merită sau nu să îl testezi și pe bani reali!

Unde poți juca pe bani reali Survivor Megaways?

Te consideri un supraviețuitor la păcănele? Află dacă este așa pe bani reali la Betano, NetBet, Magic Jackpot, PokerStars și 888casino, cu un pariu cuprins între 1 RON și 200 RON!

Pentru a te aventura în jungla din acest slot, ai nevoie de provizii, iar la NetBet poți pleca în călătorie cu cel mai mare bonus de pe piață. Dacă nu ai cont, ia acum 50 Rotiri Gratuite, fără depunere – CLICK AICI!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0