5 Cele mai bune păcănele EGT

Cele mai bune păcănele EGT

Euro Games Technology (EGT) este o companie din Bulgaria care se ocupă de dezvoltarea de produse, servicii și soluții pentru industria jocurilor de noroc. Înființată în 2002, compania este prezentă din 2005 și în România.

Mizând pe sisteme inovative pe care le implementează în sloturile produse, EGT a devenit un nume sonor în această piață extrem de competitivă. Jocurile furnizate de această companie se remarcă printr-o grafică de înaltă calitate, varietatea temelor, coloane sonore adecvate, caracteristici bonus și jackpot-uri de rețea. Nu este, astfel, de mirare că ele pot fi găsite în majoritatea cazinourilor online recomandate.

Cele mai bune păcănele EGT

Cele mai bune păcănele EGT – un producător cu peste 18 ani de experiență, prezent în 80 de țări

Poți câștiga jackpoturi uriașe la oricare din păcănele EGT, pe orice miză

Optimizate atât pentru desktop, cât și pentru dispozitive mobile, toate sloturile EGT dispun de 4 niveluri jackpot (Jackpot Card Mystery). Acestea corespund simbolurilor din pachetul de cărți de joc (treflă, romb, inimă sau pică) și sunt afișate în partea superioară a ecranului. Câștigătorii jackpot-urilor sunt aleși aleatoriu, indiferent de joc, miză sau dispozitivul de pe care este accesat jocul.

În momentul în care ești selectat pentru jackpot ai garanția câștigării unuia din cele 4 premii. Pe ecranul de joc apar 12 cărți de joc care trebuie întoarse până când se obțin 3 simboluri identice care stabilesc premiul câștigat. Acesta poate fi o sumă din 3, 4, 5 sau chiar 6 cifre.

Cele mai bune păcănele EGT

Cele mai bune păcănele EGT au în comun Jackpot Cards

VEZI JOCURI CU JACKPOT AICI

Au dublaj păcănelele de la EGT?

Cei care preferă jocurile ca la aparate pot beneficia de funcția Gamble la toate sloturile EGT. Orice câștig de până la 35x miza poate fi pariat accesând butonul GAMBLE din coltul dreapta jos al ecranului. Pentru a dubla câștigul trebuie ghicită culoarea cărții care va fi întoarsă. Fiecare câștig poate fi pariat de maxim 5 ori. Vrei să câștigi rapid sume mari? Încearcă dublajele de la păcănelele EGT!

Cele mai bune păcănele EGT

Cele mai bune păcănele EGT – Dublaj

5 Cele mai bune păcănele EGT

Printre cele mai abordate teme în jocurile EGT sunt cele cu fructe și șeptari. O combinație între popularitatea acestor jocuri și un RTP (Return to Players) crescut are mari șanse de reușită. Majoritatea acestor jocuri au o structură cu 5 role pe 3 rânduri. Printre Cele mai bune păcănele EGT lansate vreodată se numără, fără doar și poate, următoarele cinci titluri.

Cele mai bune păcănele EGT – Burning Hot

Este un slot cu volatilitate medie și un câștig maxim de 60.000 de monede la un RTP de 96,45%. Simbolurile plătite mai puțin sunt reprezentate de fructe (pepene verde, cireșe, portocale, struguri, prune și lămâi), iar cele cu valoare mai mare sunt reprezentate de norocosul număr 7, Dolar, Clopot, Stelele Norocoase (Scatter) și Trifoiul cu 4 Foi (Wild).

Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4 și substituie în combinații toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Scatter. Dolarul aduce premii de 3x pentru 3 bucăți, de 100x pentru 4 bucăți și de 500x pentru 5 bucăți. Lucky Stars apar pe rolele 1, 3 și 5 și o combinație de 3 plătește 100x miza.

Burning Hot păcănele gratis

Cele mai bune păcănele EGT – Shining Crown

Este un slot online cu aceleași simboluri (excepția este simbolul WILD reprezentat de o Coroană Regală). Cu o volatilitate medie și un RTP de 96,37%, jocul surprinde plăcut cu simbolurile valoroase: 500x pentru 5 șeptari, 100x pentru 5 simboluri Dolar sau 20x pentru 3 Stele Purpurii (apar pe rolele 1,3 și 5). Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4 și este extensibil. Câștigul maxim care poate fi realizat la acest joc este de 100.000 de monede.

Cele mai bune păcănele EGT – Fruits Kingdom

Pe lângă clasicele simboluri fructe (pepene verde, strugure, prune, caise, măr, lămâi, portocală, banane și cireșe), în acest joc întânim Regele și Regina, Coroana (Wild) și Steaua Purpurie (Scatter – plăteșe 500x pentru 5 bucăți).

Când participă la formarea unor combinații câștigătoare, Wild-ul dublează premiul. 3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează runda bonus cu 15 rotiri gratuite cu 3x multiplicator. Această funcție poate fi redeclanșată în timpul rotirilor gratuite de 3 sau mai multe simboluri Scatter.

RTP-ul jocului este de 96,25% în timp ce câștigul maxim poate ajunge la 200.000 de monede.

În Top Cele mai bune păcănele EGT își găsesc locul și jocuri cu tematici diferite

Zodiac Wheel

Este un slot Fantasy în care simbolurile slab plătite sunt reprezentate de stilizări ale simbolurilor din pachetul de cărți de joc (A, K, Q și J), iar simbolurile valoroase sunt legate de astrologie.

Cea mai mare plată pe o linie este de 600x pentru o combinație de 5 Astrologi. Simbolul Wild este reprezentat de Zodiac. Acesta apare pe rolele 2, 3 și 4 și este expandabil. Cartea Zodiac este simbol Scatter și plătește 100x pentru 5 bucăți în timp ce harta și sextantul sunt alt simbol Scatter care apare pe rolele 1,3 și 5 și plătește 20x pentru o combinație de 3.

JOACĂ ZODIAC WHEEL GRATIS

Dragon Reels

Este un slot pe 5 role și 3 rânduri, cu un RTP de 96,44%. Tema este una din mitologia chineză în care o prințesă trebuie salvată din ghearele unui dragon. Simbolurile sunt reprezentări ale cărților din pachetul de joc (9, 10, J, Q, K, A), artificii, tobă, lampioane, Prințesa, Prințul, Dragonul Wild și Dragonul Scatter.

5 Dragon Wild pe una din cele 25 de linii de plată valorează 200x miza, în timp ce 2, 3, 4 sau 5 Dragon Scatter plătesc 2x, 4x, 50x, respectiv 100x. 3 sau mai mulți Dragon Scatter declanșează 10 rotiri gratuite cu multiplicator 2x.

Bucură-te de Cele mai bune păcănele EGT pe pacanele-gratis.ro sau joacă-le pe bani reali cu un bonus de până la 2.000 RON la NetBet!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
Top Cazinouri
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
Bonus 2.500 lei + 300 Rotiri Gratuite
Bonus 100% pana la 1200 RON + 100 Rotiri Gratuite
Pachet bonus până la 2.500 Lei + 500 Rotiri Gratuite
9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Jocul ca la aparate Star Pops
Jocul ca la aparate Star Pops

Jocul ca la aparate Star Pops. Joacă gratis unul dintre cele mai noi sloturi de la Relax Gaming, Câștiguri în cascadă, Cumpără Speciala.

Jocul ca la aparate Plunderland
Jocul ca la aparate Plunderland

Jocul ca la aparate Plunderland. Servește ceaiul alături de Alice in Țara Minunilor, in slotul de la Relax Gaming. Cumpără Speciala. Rotiri Gratuite.

Jocul ca la aparate Jurassic Party
Jocul ca la aparate Jurassic Party

Încearcă gratis jocul ca la aparate Jurassic Party de la Relax Gaming! Slot nou, simboluri cu dinozauri, Cumpără Speciala, Rotiri Gratuite.

Păcănele NoLimit City Misery Mining
Păcănele NoLimit City Misery Mining

Păcănele NoLimit City Misery Mining. Aventurează-te in adâncurile minei și descoperă comori fabuloase! Cumpără Speciala, 70.000 x miza / rotire.

Jocul ca la aparate Punk Toilet
Jocul ca la aparate Punk Toilet

Jocul ca la aparate Punk Toilet. Nimeni nu putea mai bine să creeze o asemenea capodoperă graffiti inspirată din toalete. Cumpără Speciala.