Slot game

Aloha Party EGT gratis – Descriere Slot

Ce spui de o excursie relaxantă în jocul de păcănele EGT gratis pe site-ul nostru sau într-un cazino online ce te duce direct pe plajă hawaiană? Încearcă Aloha Party și bucură-te de o rundă bonus cu rotiri cu multiplicatori de până la 15x și de 4 jackpot-uri progresive! Jocul celor de la EGT este dispus pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane și există până la 1.024 linii de plată câștigătoare ajustabile. RTP-ul este peste media de piață, de 96.15%, iar că volatilitate este mediu. Ia un Cocktail și începe petrecerea pe plajă chiar acum, de pe desktop sau mobil!

Ce simboluri sunt în slotul online Aloha Party?

Pe matrice vei regăsi clasicile simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10, acestea fiind și cele care vin cu plăți mai mici. Simbolurile de valoare mai ridicată sunt Cocktail-uri, două Flori, o Femeie și un Bărbat în costume tradiționale hawaiene. Simbolul Wild este reprezentat de un Surfer – poate ateriza doar pe tamburii 2 și 4 și le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului (Tobe).

Tabel de plată la păcănele Aloha Party

  • 5 x Bărbat = 12.5 x miza
  • 5 x Femeie = 7.5 x miza
  • 5 x Flori = 6.25 x miza
  • 5 x Cocktail = 5 x miza
  • 5 x A, K = 3.125 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 2.5 x miza
Aloha Party EGT gratis
Aloha Party EGT gratis – Simboluri

Funcții speciale – joc ca la aparate cu dublaj, rotiri gratuite și 4 jackpot-uri progresive

Pentru a activa runda bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie ca 3 sau mai multe simboluri Scatter să aterizeze oriunde pe matrice în aceeași rotire. Vei primi un premiu de 5x, 20x sau 50x, dar și 12 jocuri gratuite. Partea interesantă este că în timpul funcției poți obține multiplicatori de x2, x5 sau x15, dar și un Respin. Hai să vedem cum îi poți avea:

  • Multiplicator x2 – se formează o combinație câștigătoare cu simbolul Wild pe rola 2
  • Multiplicator x5 – se obține o combinație câștigătoare cu simbolul Wild pe rola 4
  • Multiplicator x5 – se formează o combinație câștigătoare cu simbolul Wild pe rola 2 și 4
  • Respin – simbolul Wild aterizează pe rola 2 și 4, dar nu se formează nici un câștig

 

Funcția Gamble

După fiecare rundă câștigătoare, ai de ales între a colecta sau a încerca un joc de noroc – Gamble, unde trebuie să ghicești culoarea cărților – Roșu sau Negru. Dacă ai ghicit, câștigul se dublează, iar dacă ai greșit, ai pierdut toată suma pariată. Poți supune funcției de dublaj orice sumă care nu depășește 35 X miza și poți întoarce maxim 5 cărți.

Jackpot Cards

În partea superioară a jocului sunt 4 jackpot-uri progresive, iar premiile pot atinge valori ridicate, chiar și de 6 cifre. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astel de premiu, acesta fiind declanșat în mod întâmplător, așa că tot ceea ce poți face este să joci pe bani reali și să speri că, într-una din sesiuni, jackpot-ul progresiv EGT va intra în contul tău.

Aloha Party EGT gratis
Aloha Party EGT gratis – Funcții Speciale

Aloha Party EGT gratis  – părerea noastră

Este un joc dinamic, cu mult potențial, mai ales dacă reușești să primești multiplicatorul de x15 din timpul funcției Free Spins, care nu este atât de greu de obținut. Nou ne place acest slot online – mizele sunt pentru toate buzunarele, iar câștigurile vin destul des – există 1.024 linii de plată câștigătoare. Poate nu este cel mai atractiv joc în ceea ce privește câștigul maxim, cum ar fi Cleopatra, un slot cu rotiri gratuite și simbol special expandabil, dar merită o rotire. Pe ambele jocuri EGT le poți testa pe bani virtuali pe site-ul nostru.

 

Unde poți juca pe bani reali Aloha Party?

Dacă vrei să adaugi puțină emoție și adrenalină acestui joc de păcănele EGT și vrei să îl testezi pe bani reali într-un cazino online, află că îl poți încerca la Superbet, Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, dar și la Unibet sau Vlad Cazino cu mize cuprinse între 0.40 RON și 80 RON.

La Unibet te bucuri direct de pe canapeaua ta de cele mai tari jocuri ca la aparate EGT, de turnee zilnice cu premii cash, dar și de un bonus + rotiri gratuite la celebrul slot Burning Hot.

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0