Slot game

Câștigă până la 10.000 X miza totală pe rotire la jocul ca la aparate gratis Wild Wild Cash Out! Este un slot de la Skywind, cu un aspect retro – există o singură linie de plată, fără bonusuri cu rotiri gratuite. Realizat în stil Vestul Sălbatic, jocul te provoacă să umpli un contor cu bani pentru a beneficia de multiplicatori de până la X50. RTP-ul este bun, volatilitatea este ridicată, iar pariurile sunt pentru toate buzunarele. Joacă gratis Wild Wild Cash pe mobil Android/Apple!

Cum câștigi la păcănele Wild Wild Cash Out?

Un simbol care apare complet pe grilă, aduce un câștig. Toate premiile sunt colectate într-un contor – îl poți revendica, făcând click pe “Încasare” sau îl poți lăsa acolo pentru și mai multe recompense, cu posibilitatea ca un multiplicator de până la x50 să facă premiile de valori și mai mari. Să nu uităm de simbolul Craniu – dacă aterizează pe role, contorul cu bani se resetează la zero și pierzi toată suma din el.

Cât plătește fiecare simbol?

  • Cristal albastru = 20 x miza
  • Cristal mov = 10 x miza
  • Teancuri cu lingouri = 5 x miza
  • Lingouri de aur = 1 x miza

Aparate gratis Wild Wild Cash Out

Aparate gratis Wild Wild Cash Out – Funcții speciale

Nu este un slot cu multe caracteristici – nu există bonusuri cu rotiri gratuite. Totuși, fiecare câștig te poate duce mai aproape de premiul cel mare – fiecare premiu este colectat în contor. Poți alegi dacă vrei să îl încasezi (click pe Încasare) sau îl poți lăsa acolo pentru și mai multe premii. Totuși, ai grijă la simbolul Craniu, deoarece atunci când vine pe role, acesta face ca tot premiul adunat în contor să dispară.

Pe grilă poate ateriza simbolul Cash Out. Atunci când o face, se acordă instant premiul din contor sau poți continua pentru și mai multe câștiguri. Dacă alegi să continui, poți beneficia chiar și un multiplicator de x2, x3, x5, x10, x20 sau x50.

Aparate gratis Wild Wild Cash Out

Păreri Wild Wild Cash Out de la Skywind

Jocul ca la aparate gratis Wild Wild Cash out este un slot care odată ce îl încerci, îți asumi un risc. Pe lângă faptul că este un joc de volatilitate ridicată, pentru a încasa premii mari, trebui să riști – umple contorul cu bani pentru a spera la multiplicatori de până la X50. În general, recompensele sunt destul de mici. Sincer, nu suntem mari fani al acestui joc. Poate tu ești! Joacă gratis Wild Wild Cash Out!

Păcănele în stilul „Vestul Sălbatic”

Iată câteva titluri de jocuri ca la aparate pe care le poți încerca gratis pe pagina noastră:

Unde poți juca pe bani reali Wild Wild Cash Out?

Jocul ca la aparate gratis Wild Wild Cash out se regăsește în oferta a mai multor cazinouri online licențiate ONJN, cu mize cuprinse între 0.01 RON și 1.500 RON: NetBet, Betano, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Magic Hackpot sau Superbet. Dacă ar fi acum să alegem unul dintre ele, ne-am opri la Superbet, deoarece este printre puținii operatori care oferă bonus la înregistrare fără depunere

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5.0
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5.0