Slot game

Jocuri ca la aparate Deadwood xNudge

 

Ești pregătit pentru un jaf în valoare de peste 13.000X miza totală într-o singură spargere? Dacă da, alătura-te Bandiților în jocul de păcănele Deadwood xNudge pe o matrice 3x4x4x4x3, cu 576 linii de plată și caută Lingouri de Aur și Seifuri pline cu bani cash! Amplasat într-un oraș vechi din mijlocul neantului, acest joc de atrage cu funcții bonus de top, o coloană sonoră country și o grafică de cea mai bună calitate – toate aceste elemente te duc în Vestul Sălbatic!

Cum câștigi la păcănele online Deadwood xNudge?

Aterizarea a trei sau mai multe simboluri potrivite pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, vor oferi o plată atunci când rotești păcănele online Deadwood xNudge. Cel mai bine plătit simbol este Lingoul de Aur, în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici câștiguri. Există 576 moduri de plată, deci premiile per simbol nu este atât de mare și, de aceea, acest joc se bazează pe funcțiile sale bonus pentru a acumula premii mai mari, de până la 13.950X miza totală.

Tabel de plată la păcănele Nolimit City Deadwood xNudge

 • 5 x Lingou de Aur = 3.75 x miza
 • 5 x Ceas = 3 x miza
 • 5 x Seif = 2.5 x miza
 • 5 x Sticlă = 2 x miza
 • 5 x Pistol = 1.5 x miza
 • 5 x A,K = 1.25 x miza
 • 5 x Q, J, 10 = 1 x miza
Jocuri ca la aparate Deadwood xNudge

Jocuri ca la aparate Deadwood xNudge – Simboluri

Caracteristici bonus cu potențial uriaș de plată!

În timp ce rotești acest slot, pe matrice poate ateriza un simbol Wild complet stivuit (poate să apară și parțial, dar cu ajutorul funcției xNudge se extinde pe întregul tambur), care poate apărea pe cele 3 role centrale – Hunter Wild. Pentru fiecare pas parcurs, multiplicatorul crește cu x1, iar dacă există mai multe Wild-uri, multiplicatorii se adună.

Shoot Out – Dacă pe rolele 1 și 5, în jocul de bază, aterizează simultan simbolul Insignă de Șerif, se declanșează funcția. Odată inițiată, toate simbolurile de valoare mică de pe cele 3 role din mijoc se transformă în Wild-uri.

Rotiri Gratuite

Aterizarea a 3 simboluri Scatter (Craniu de Bizon) oriunde pe ecran, declanșează funcția Rotiri Gratuite, unde ai de ales între două opțiuni:

 1. Gunslinger Spins– De fiecare dacă când pe role aterizează Hunter Wild, acesta activează un multiplicator nelimitat, cară rămâne în joc pe toată durata funcției (crește cu 1 pentru fiecare pas și nu se resetează niciodată). Pentru a primi rotiri suplimentare, trebuie ca Insigna de Șerif să aterizeze pe rola 1 sau 5, iar dacă aterizează simultan, funcția este actualizată la Shoot Out Gunslinger Spins, unde Insignele de Șerif sunt blocate în poziție.
 2. Hunter Spins– În timpul funcției, cel puțin un Hunter Wild este garantat să aterizeze la fiecare rotire. Acționează la fel ca cea de mai sus, adică Insignele de Șerif funcționează în același mod, deci există șanse bune de câștig și aici.

Shoot Out Free Spins – Se activează atunci când pe grilă apar două simboluri Insigne Șerif + 3 Scattere în jocul de bază sau prin aterizarea a două Insigne Șerif în timpul celor două opțiuni de rotiri gratuite. Odată inițiată, va trebuie să alegi 10 rotiri Shoot Out Gunslinger sau 10 rotiri Shoout Out Hunter. Aici, se obțin cele mai mari premii, deoarece Insignele de Șerif rămân în poziție, în timp ce activează caracteristica Shoot Out la fiecare spin, care transformă toate simbolurile de pe rolele 2, 3 și 4 în Wild-uri.

Funcția Cumpăra Bonus Nolimit City

Dacă ți-ai pierdut răbdarea și vrei să activezi funcția, află că poți cumpăra “speciala” la păcănele Deadwood xNudge, făcând click pe steaua galbenă din partea stânga a ecranului. Prețul depinde de caracteristică, după cum urmează:

 • Versiunea standard de rotiri gratuite costă 71x miza totală
 • Rotiri Gratuite Shoot Out costă 750x miza totală
Jocuri ca la aparate Deadwood xNudge

Rotiri gratuite în jocuri ca la aparate Deadwood xNudge

Păreri păcănele Deadwood xNudge

Asemenea slotului El Paso Gunfight, Deadwood xNudge te invită într-o aventură plină de acțiune în Vestul Sălbatic. Ambele conțin multe funcții bonus, cu potențial și se ridică la cel mai înalt nivel – arată uimitor din punct de vedere vizual și audio. Noi l-am testat și am avut o experiență de joc unică, interesantă, cu multe premii, care poate nu au fost cele mai mari, dar cu siguranță, merită încercat.

Apropo, ai încercat Dead or Alive 2? E disponibil aici. 

Unde poți juca pe bani reali Deadwood xNudge?

Deadwood xNudge pe bani reali poate fi jucat acum doar la Betano, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON, atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile IOS și Android. Aici, te așteaptă multe jocuri ca la aparate Nolimit City, pe care le poți încerca cu un bonus excelent la prima depunere + rotiri gratuite. Fără doar și poate, Betano este unul din cele mai bune cazinouri online din România, așa că merită să ai cont aici indiferent ce jocuri de noroc preferi (fără bingo și poker deocamdată).

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1