Slot game

Hot Cash păcănele EGT – Prezentare Slot

 

Bucură-te de un joc de păcănele EGT, cu fructe și șeptari, unde poți câștiga un jackpot la orice rotire! Caută simbolul Dolar și obține până la 3 role complet Wild pentru câștiguri fierbinți, de până la 1.000 x miza totală într-o singură rotire! Hot Cash a fost lansat în mai 2015 pe o matrice clasică, de 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe. RTP-ul este peste media de piață, de 96.08%, iar ca volatilitate este mediu. Descoperă un slot cu cele mai iubite simboluri – Cireșe, Portocale, Lămâi, Pepeni și 777 ca la aparate și de pe dispozitivele mobile Android/iOS, slot fiind complet optimizat pentru tablete și telefoane inteligente!

Ce simboluri sunt în slotul online EGT Hot & Cash?

Pe grila de joc a slotului Hot & Cash vor predomina simbolurile cu fructe  – Cireșe, Portocale, Lămâi, Prune, Struguri și Pepeni. Cel mai bine plătit simbol este clar Șeptarul. Există, de asemenea, un simbol Wild, reprezentat de Dolar – apare doar pe tamburii 2,3 și 4 și le va înlocui toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Stea) – nu vine cu rotiri gratuite, dar 3, 4 sau 5 oferă de 5x, 20x sau 200x miza totală oriunde s-ar afla pe role în aceeași rotire.

Hot Cash păcănele EGT

Hot Cash păcănele EGT – Simboluri Plăți

Ce valoare are fiecare simbol la păcănele Hot& Cash?

  • 5 x Cireșe, Portocale = 2.5 x miza
  • 5 x Lămâi, Prune = 5 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri = 10 x miza
  • 5 x Șeptari = 10 x miza

Joc ca la aparate cu dublaj, Jackpot și Wild-uri stivuite

După fiecare rundă câștigătoare ai de ales între a colecta sau de a încerca un joc de noroc – Gamble, unde trebuie să ghiceșți culoarea cărților – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul se dublează, iar dacă ai greșit, ai pierdut toată suma pariată. Poți supune funcției de dublaj orice sumă care nu depășește 35 X miza și poți întoarce maxim 5 cărți.

Jackpot Cards

În partea superioară a jocului –  4 jackpot-uri progresive, premiile pot atinge valori ridicate, chiar și de 6 cifre. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astel de premiu, fiind declanșat în mod întâmplător, așa că tot ceea ce poți face este să joci și să speri că, într-una din sesiuni, jackpot-ul progresiv EGT va intra în contul tău.

Wild-uri stivuite

Simbolul Wild apare doar pe rolele 2, 3 și 4 – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. Partea interesantă este că, atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare, se extinde pe pozițiile adiacente din dreapta și din stânga pentru a forma mai multe plăți.

Hot Cash păcănele EGT

Hot Cash păcănele EGT – WILD

Hot & Cash păcănele EGT  – părerea noastră

Hot & Cash este un joc de păcănele EGT clasic, cu dublaj și jackpot, iar plusul îl constituie Wild-urile stivuite, ceea ce duce la crearea de multe combinații câștigătoare. Jocul dispune de o grafică de calitate, cu efecte audio decente și cu un gameplay ușor de controlat, atât de un începător, cât și de un jucător experimentat. Nouă ne place, mai ales că pariurile sunt pentru orice buzunar, iar câștigurile vin destul de des și le poți pune la dublaj, pentru a ajunge rapid la premii consistente.

Unde poți juca pe bani reali Hot& Cash?

Hot & Cash este un joc ca la aparate EGT popular, așa că îl regăsim la următoarele cazinouri online: Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet și Fortuna, iar la Unibet și Vlad Cazino îl poti incerca direct în browser pe mobil. Mizele sunt accesibile și încep de la 0.20 RON și ajunge la 120 RON.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1