Slot game

Blazing Bull Gratis Demo Online

Aleargă cu taurii în jocul ca la aparate Blazing Bull pentru o doză de distracție în plus! Este un joc de păcănele cu animale de la Relax Gaming, dezvoltat pe 4.096 linii de plată, 5 role X 4 rânduri. Acțiunea are loc într-o atmosferă misterioasă și vibrantă, alături de un joc inovator, plin de rotiri gratuite și multiplicatori progresivi. RTP-ul este peste media de piață, de 97.42%, volatilitatea este ridicată, în timp ce câștigul maxim poate ajunge până la 3.000 X miza totală pe rotire.

Simboluri Blazing Bull Gratis Demo

Pe role vei întâlni cel mai des simboluri cu animale, acestea fiind și cele care plătesc mai mult: Tauri, Urși, Vulturi, Pume și Lupi. Apoi, vei găși și cărțile de poker A, K, Q, J, 10 și 9. Cele mai importante simboluri sunt Moneda de Aur și Argint – inițiază secvența bonus cu rotiri.

Simboluri Blazing Bull Gratis Demo
Simboluri Blazing Bull Gratis Demo

Cum se joacă păcănele Blazing Bull Gratis?

Este ușor să joci și să înțelegi păcănele Blazing Bull Gratis. Butoanele pe care trebuie să le folosești sunt în partea de jos a rolelor – click pentru a seta miza, mod turbo, joc automat și ”Învârtire”, în timp ce în dreapta se află butonul pentru tabel de plăți. Cu 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri animale oriunde pe role, începând cu prima, vei obține un câștig, în timp ce pentru cărțile de poker ai nevoie de minim 3 pentru a forma un premiu. Dacă vrei să înțelegi mai bine cum funcționează bonusurile, poți juca demo Blazing Bull pe site-ul nostru.

Caracteristici bonus

Deasupra rolelor sunt două bonusuri pe care le poți activa:

 • Bonusul de Aur în partea stângă
 • Bonusul de Argint în partea dreapta

Atunci când un simbol Moneda de Argint sau Aur cade pe role, crește contorul respectiv și astfel se adaugă mai multe rotiri gratuite la jocul bonus atunci când este declanșat. Dacă 3 sau mai multe dintr-un tip de Monede se află pe matrice, se declanșează jocul bonus respectiv:

 • Rotiri Gratuite de Aur – Se acordă de la 9 rotiri gratuite la 30 de rotiri și multiplicator X3
 • Rotiri Gratutie de Argint –  Se acordă de la 7 rotiri gratuite la 20 și multiplicator X2

Atunci când pe tamburi cad 2-6 simboluri Bonus (Monedă de Aur + Argint), vei fi recompensat de la 2 și până la 15 rotiri gratuite.

Cum câștigi la jocul ca la aparate Blazing Bull Demo?

La păcănele Blazing Bull Gratis există nu mai puțin de 4.096 linii de plată, ceea ce face ca victoriile să vină destul de des. Pentru a câștiga trebuie ca simboluri potrivite se aterizeze oriunde pe role adiacente, începând cu prima. Simbolurile Moneda de Aur și Argint au cea mai mare valoare – 6 X acordă de 50 de ori miza totală. E adevărat, în jocul de bază, premiile sunt destul de mici, însă în bonusul cu rotiri gratuite se pot încasa recompense mai mari, deoarece există și multiplicatori progresivi.

Premii pe miză de 6 RON

 • 6 x Taur = 30 RON
 • 6 x Urs = 25 RON
 • 6 x Vultur = 25 RON
 • 6 x Puma = 10 RON
 • 6 x Lup = 20 RON
 • 6 x A, K = 12 RON
 • 6 x Q, J, 10, 9 = 10 RON

Verdict

Blazing Bull Gratis Demo Online GamePlay
Blazing Bull Gratis Demo Online GamePlay

Blazing Bull este un joc de păcănele bun pentru a rula un bonus, deoarece se câștigă des (4.096 linii de plată). E adevărat, premiile sunt destul de mici, cel puțin în jocul de bază – în bonusul cu rotiri gratuite există șansa unei recompense de până la 3.000 X miza totală, deoarece există și multiplicatori. Una peste alta, Relax Gaming a făcut o treabă grozavă cu acest slot cu animale.

Unde poți juca pe bani reali Blazing Bull?

Găsești păcănele pe bani reali Blazing Bull la NetBet, Betano, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters sau la Magic Jackpot. Pariurile încep de la 3 RON și ajung până la 600 RON pe rotire, fie că îl joci pe desktop, fie pe dispozitivele mobile IOS sau Android.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 0 Voturi: 0