buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Jocul ca la aparate Dragon Tiger

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 96.50%
 • Data lansării: 05.10.2020
 • Mize: 0.80 RON – 400 RON
 • Câștig maxim: 18.125 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Jocul ca la aparate Dragon Tiger – Prezentare Slot

 

Fii martor la o bătălie epică dintre două creaturi magice – Dragon vs Tigru pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane și 1.024 linii de plată fixe în jocul ca la aparate Dragon Tiger! Inițiază runda Rotiri Gratuite și poți câștiga până la 20 jocuri bonus, cu multiplicatori de 2x, 3x sau 5x. Creat de Pragmatic Play în noiembrie 2020, slotul vine cu un RTP excelent, de 96.50% și o volatilitate destul de ridicată, ceea ce presupune că va plăti mai rar, dar poți obține la fel de ușor premii uriașe într-un interval scurt de timp. Tu cine crezi că va învinge? Joacă păcănele gratis Dragon Tiger pe site-ul nostru și află deznodământul!

Ce simboluri sunt în slotul online Dragon Tiger?

Simbolurile de cea mai mică valoare sunt cărțile comune de joc A, K, Q, J, 10 și 9, iar cale care plătesc mai bine sunt Pești, Iepuri, Broască, Broască țestoasă și Tigru – oferă cele mai mari câștiguri. Dragonul de Aur este simbol Wild – le substituie pe toate celelalte, în afară de Bonus (logo Dragon Tiger).

Tabel de plată în jocul ca la aparate Dragon Tiger

 • 5 X Tigru = 7,5 X miza
 • 5 X Broască Țestoasă = 3,5 X miza
 • 5 X Broască = 3,5 X miza
 • 5 X Iepure = 3 X miza
 • 5 X Pește = 3 X miza
 • 5 X A, K, Q, J, 10, 9 = 2 X miza
Jocul ca la aparate Dragon Tiger

Jocul ca la aparate Dragon Tiger – Simboluri

Caracteristici bonus – rotiri gratuite nelimitate și multiplicatori Wild

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. În funcție de numărul lor, poți câștiga 8, 15 sau 20 free spins. Simbolul Wild are un rol esențial, deoarece atunci când  apare pe rolele 2, 3 și 4, acesta vine cu un multiplicator de 2x, 3x sau 5x. De exemplu, dacă ai pe toți tamburii ai multiplicatori de 2x, 3x și 5x, câștigul total va fi înmulțit cu 30x.

Cu două simboluri Scatter, primești 5 rotiri gratuite suplimentare, în timp ce 3, 4 sau 5 oferă 8, 15 sau 20. Nu există limită în ceea ce privește numărul de rotiri suplimentare pe care le poți obține.

Jocul ca la aparate Dragon Tiger

Jocul ca la aparate Dragon Tiger – Caracteristici Speciale

Jocul ca la aparate Dragon Tiger  – părerea noastră

Dragon Tiger este un joc destul de simplu, cu funcții speciale comune și nu putem spune exact dacă ne place sau nu. Pragmatic Play are un portofoliu destul de bogat, care conține sloturi create cam cu aceeași tematică, iar o sugestie excelentă ar fi Floating Dragon Hold and Spin, un joc cu multiple caracteristici bonus moderne. Pe site-ul nostru poți testa sute de păcănele gratis, inclusiv cele două jocuri. Încearcă-le și tu și spune-ne părerea ta printr-un vot. Mult succes! 

Unde poți juca pe bani reali Dragon Tiger?

Betano, Maxbet și PokerStars sunt cele 3 cazinouri online licențiate ONJN unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Dragon Tiger, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple. La Maxbet ai parte de un bonus uriaș de de bun venit și poți juca păcănele din banii casei, după verificarea identității. Ia acum 50 RON GRATIS!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0