Slot game

Jocul ca la aparate Jurassic Party

 

Hai pe urmele dinozaurilor în jocul ca la aparate Jurassic Party! Este un slot vesel de la Relax Gaming, plin de adrenalină și care te provoacă să fii curajos. Partea interesantă este că dinozaurii sunt puși pe distracție pe o matrice cu 7 role X 7 rânduri. În timp ce te bucuri frumusețea peisajului, poți activa Rotiri Gratuite sau Multiplicatori. Caută-l pe T-Rex și poți câștiga până la 20.000 X miza totală pe rotire!

Simboluri – Jocul ca la aparate Jurassic Party

Cu siguranță ți-ai dat seama de tema acestui slot încă de cum ai citit numele. Jurassic Party este un joc de păcănele cu dinozauri. Te vei întâlni cu T-Rex, Velociraptor, Triceratops și Parasaurolophus. De asemenea, există simboluri cu 4 Ouă de Dinozaur: cu șapcă, cu ochelari, cu pălărie și cu ochelari de înot. Logo Jurassic Party este Scatter, în timp ce Wild-ul este reprezentat de Cocktail – le înlocuiește pe toate celelalte.

Jocul ca la aparate Jurassic Party

Cum se joacă păcănele Jurassic Party?

În general, este simplu să joci păcănele Relax Gaming. Începe prin a selecta miza potrivită bugetului tău – click pe + sau – pentru a alege pariul. Poți da Start sau poți alege un joc automat (de la 10 sau până la un număr infinit de rotiri). Nu uita să ”arunci” o privire peste tabelul de plăți – verifică ce valoare are fiecare simbol și cum se activează bonusurile (click pe cele 3 linii din stânga jos). Hai pe drumul dinozaurilor!

 Caracteristici bonus – Jocul ca la aparate Jurassic Party

Câștigi 7 rotiri gratuiteși 2 funcții la alegereatunci când pe role cad simultan 3 simboluri Scatter. De asemenea, vei primi o alegere suplimentară pentru fiecare simbol Scatter în plus. Apoi, pe ecran vor apărea 3 cocktail-uri într-un bar, iar tu va trebui să alegi unul dintre ele (2 sau 3 alegeri, în funcție de Scattere). Aici, poți câștiga:

 • Simbol Transformat în Wild – un simbol din tabelul de plată se transforma în Wild pe durata funcției;
 • Extinderea simbolului – un simbol sau Wild poate ateriza în dimensiunea 2×2;
 • Simboluri Wild aleatorii– la începutul fiecărei rotiri gratuite, 2 până la 6 Wild-uri sunt adăugate la role în poziții aleatorii;
 • Rotiri gratuite suplimentare – se acordă +2 rotiri gratuite.
 • Actualizare simbol – simbolurile Ou cu valoare mai mică sunt transformate în simbolurile Dinozaur de valoare mare.
 • Alegere Extra– acordă o alegere suplimentară.

Dacă pe role pică un Scatter, vei câștiga o rotire gratuită suplimentară. Dacă pe role sunt 2 simboluri Scatter, atunci primești 2 rotiri gratuite suplimentare și 2 funcții aleatorii.

Mega BET – Dacă alegi această funcție, pariul crește cu 50%. Când runda bonus este declanșată cu Mega Bet activată, vei primi o alegere suplimentară la începutul rotirilor gratuite și ori de câte ori sunt re-declanșate rotiri gratuite.

Cumpără bonus – La păcănele Jurassic Party poți cumpăra speciala pentru un cost de 80 de ori pariul. Primești rotiri gratuite cu 2 opțiuni. Când Mega Bet este activ, costul este de 120 ori miza totală pentru rotiri gratuite cu 3 opțiuni.

 Cum câștigi la slotul Jurassic Party?

Pentru a câștiga, ai nevoie de grupuri de minim 5 simboluri identice așezate în poziții adiacente verticale sau orizontale – cu 40+ simbol, mai ales cu Wild multiplicator în combinație, vei obține recompense mult mai mari. Odată format un combo câștigător, se activează Câștiguri în Cascadă, iar noi simboluri cad pentru a umple golurile. Astfel, poți obține câștiguri consecutive într-un singur spin. Este un slot extrem de volatil, cu un RTP foarte bun și pariuri accesibile. Joacă gratis Jurassic Party pe site-ul nostru!

 

Tabel de plăți – Jocul ca la aparate Jurassic Party

 • 40+ T-Rex = 500 x miza
 • 40+ Triceratops = 200 x miza
 • 40+ Parasaurolophus = 200 x miza
 • 40+ Velociraptor = 200 x miza
 • 40+ Ouă = 50 x miza

Jocul ca la aparate Jurassic Party

Păreri slot

Ne plac acest jocuri ca la aparate cu Dinozauri, deoarece design-ul este modern, coloana sonoră este uimitoare, iar câștigurile sunt foarte mari. Exact asta se întâmplă și în Jurassic Party, un joc Relax Gaming plin de suspans și adrenalină. Încearcă-l și tu și bucură-te de bonusuri cu rotiri gratuite, multiplicatori sau wild-uri, funcții ce îți pot aduce până la 20.000 X miza totală pe rotire.

 Unde poți juca pe bani reali Jurassic Party?

Există multe cazinouri online unte poți testa pe bani reali Jurassic Party, iar printre ele se numără Betano, Magic Jackpot, NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Betano, NetBet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters sau Maxbet. Pariurile sunt accesibile și sunt cuprinse între 0.40 RON și 200 RON. Încearcă-l la Maxbet și revendică un bonus fără depunere!

Depune 50 RON și primești 100 de Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0