Slot game

Jocul ca la aparate Star Bounty

Să înceapă vânătoarea de recompense galactice la păcănele Star Bounty, un joc ca la aparate Pragmatic Play cu tematică SF. Amplasat într-un mediu extraterestru, pe o grilă de joc inedită, cu 6 role și 4.096 linii de plată, în acest slot te bucuri de funcții bonus de top, precum Rotiri Gratuite cu Multiplicatori sau Cumpără “speciala”. Volatilitatea este ridicată, RTP-ul este peste media de piață, de 96.6%, așa că ai grijă ca nava ta să nu se prăbușească – Nu zbura mai mult decât îți permiți!

Cum câștigi la păcănele Star Bounty?

Pentru a obține un câștig, trebuie ca pe role să aterizeze simboluri care se potrivesc, pe role adiacente de la primul tambur. Există nu mai puțin de 12 simboluri – 3, 4, 5 sau 6 pictograme identice așezate pe una dintre cele 4.096 linii de plată, formează un combo câștigător. Premiile cresc în Rotiri Gratuite, deoarece există o mulțime de Wild-uri și Multiplicatori de x2/x3. Și în jocul de bază se pot obține câteva recompense consistente, prin funcția Câștiguri în Cascadă, dar totul depinde de miza folosită pe rotire – nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Premii la jocul ca la aparate Star Bounty pentru 5 X simbol

  • 5 x Bărbat = 15 x miza
  • 5 x Femeie = 10 x miza
  • 5 x Personaje cu mască (2 la număr) = 5 x miza
  • 5 x Semne spațiale (sunt 4 în total) = între 2 x și 3 x miza totală
  • 5 x A, K = 1.5 x miza
  • 5 x Q, J = 1 x miza
Cum plătește Star Bounty

Jocul ca la aparate Star Bounty – Tabel de plată

Funcții bonus

La pacanele Star Bounty te bucuri de funcția Mod colapsabil, cunoscută și sub numele de Câștiguri în Cascadă. Simboluri câștigătoare sunt eliminate de pe grilă, permițând altora noi să cadă în spațiile goale, pentru a forma noi victorii. Funcția se încheie atunci când nu mai are loc nici un combo câștigător.

Simbolul Missile Wild (Ou cu aripi) apare doar pe rolele 2, 3 sau 4, iar de fiecare dată când o face, acesta trage rachete pe un număr aleatoriu de simboluri, transformându-le în Wild.

Rotiri Gratuite

Trei sau mai multe simboluri Free Spins în aceeași rotire, activează funcția Rotiri Gratuite. Înainte de a începe, se joacă modul Respin – începe cu numărul de simboluri Scatter ce au declanșat caracteristica blocate pe role, iar celelalte poziții se învârt și fiecare simbol Scatter care pică pe tamburi este blocat, declanșând o nouă re-rotire. Când nu mai aterizează niciun Scatter, se adună și se acordă numărul de rotiri gratuite – până la 24.

În timpul funcției, Wild-urile pot veni cu un multiplicatori de x2 sau x3, iar dacă mai multe fac parte dintr-o victorie, valorile lor se înmulțesc.

Cumpără „speciala”

Dacă vrei să activezi cât mai repede funcția principală Rotiri Gratuite, poți face click pe butonul din stânga jos a ecranului „Cumpără Rotiri Gratuite” și să plătești de 75 de ori miza totală. Apoi, pe matrice vor ateriza între 3 și 6 simboluri Scatter!

Specialele Jocului Star Bounty

Jocul ca la aparate Star Bounty – Rotiri Gratuite și „Cumpără Speciala”

Păreri Star Bounty de la Pragmatic Play

Star Bounty este unul din acele jocuri ca la aparate Pragmatic Play, care impresionează din punct de vedere vizual și audio – grafică excelentă. Pe lângă asta, funcțiile bonus sunt de top, inclusiv Rotiri Gratuite, Wild-uri și Multiplicatori – câștig maxim de până la 25.000X miza totală pe rotire. Noi l-am testat și îți putem spune că jocul de bază premiile sunt decente, însă în “specială”, recompensele pot fi uriașe. Cu siguranță, merită să îi dai o rotire, dar mai întâi ar fi bine să testezi păcănele gratis Star Bounty pe această pagină! 

Unde poți juca pe bani reali jocul ca la aparate Star Bounty?

Dacă ai jucat păcănele gratis Star Bounty pe site-ul nostru și vrei să îți încerci norocul și pe bani reali, dar nu știi unde, noi îți prezentăm toate cazinourile online care pun la dispoziție acest slot: Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Maxbet și NetBet. Oricare ar fi alegerea ta, mizele sunt pentru toate buzunarele și încep de la 0.80 RON și ajung la 500 RON. Noi l-am testat la NetBet, deoarece ne place să încercăm jocuri ca la aparate și atunci când nu suntem acasă, iar aplicăția mobilă rulează perfect. Pe lângă asta, ne plac promoțiile acestui site de jocuri de noroc, cu cerințe minime de rulaj. Deschide cont din acest link special și ai bonus fără depunere cash sau rotiri gratuite!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1