buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Nume

Nero’s Fortune păcănele online gratis 5 X 5

Producator

QuickSpin

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

  • Furnizor: QuickSpin
  • Data lansării:  24.03.2020
  • RTP: 96.24%
  • Volatilitate: Ridicată
  • Simboluri: 5 role X 5 simboluri, însemne romane
  • Mize: 0.80 RON – 400 RON
  • Câștig maxim: 150 X miza
  • Dublaj: Nu
  • Rotiri Gratuite: Da
  • Jackpot Progresiv: Nu

Nero’s Fortune păcănele online – Prezentare

 

Averea lui Nero este un joc de păcănele pe internet 2020, la care întreaga aventură se petrece pe 5 role a câte 5 simboluri fiecare. Este un joc accesibil, cu RTP 96.24%, a cărui temă este inspirată din perioada Imperiului Roman, atunci când Nero Claudius Caesar Augustus Germanicul a fost împărat roman. Sunt zece simboluri, iar pentru ca acestea să poată genera plăți trebuie să fie aranjate într-un mod aparte pe ecranul de joc. În momentul în care leagă un câștig, grupul de simboluri câștigătoare sunt îndepărtate și în spațiile goale sunt stivuite alte simboluri, ce pot aduce alte și alte câștiguri. Cu puțin noroc, câștigul tău se poate multiplica dacă în spatele simbolurilor câștigătoare se ascunde X.

Simbolurile Nero’s Fortune

Zece simboluri învăluie cele cinci role ale slotului. Patru sunt reprezentative jocului, precum Diamantul roșu, Capul de leu, Capul de lup și Capul de vultur, acestea aduc și câștiguri pe măsură, exact în această ordine. A, K Q și J sunt și ele prezente, și pot aduce premii substanțiale. Alt simbol pe care îl vezi pe ecranul de joc este Wild și face parte din suita de simboluri speciale, care declanșează cele mai mari câștiguri. Are dublu rol, substituie toate celelalte simboluri. Un alt simbol special este Scatter, care declanșează speciala.

Funcția specială la Nero’s Fortune

Pentru a se activa speciala ai nevoie de cel puțin trei Acvile sau Scatter cum este cunoscut acest simbol. Astfel, vei declanșa 10 Rotiri Gratuite, la patru simboluri Scatter declanșezi 12 Rotiri Gratuite și la cinci simboluri Scatter declanșezi 14 Rotiri Gratuite. Acestea nu se pot redeclanșa, în timpul specialei nu vor exista alte simboluri Scatter. În timpul rotirilor ai exact același joc precum se întâmplă într-o rundă obișnuită, dar diferența este că multiplicatorii adunați din spatele simbolurilor câștigătoare vor rămâne până când se termină speciala. Este o specială interesanta pentru că poți ajunge la un multiplicator foarte mare încă de la prima rotire gratuita.

Nero's Fortune păcănele online 2020

Nero’s Fortune păcănele online 2020

Nero’s Fortune – dublaj și bonusuri

Fiind un slot aparte, câștigurile mici și medii rezultate nu se pot dubla pentru că nu există o funcție care să permită lucrul acesta. În schimb, Quickspin, ca oricare alt provider permite personalizarea jocului. Pe bara de instrumente poziționată în partea de jos a ecranului, ai ocazia să selectezi miza exactă pentru fiecare rotire în parte. Tot de acolo poți activa modul turbo și între 10 și 1.000 rotiri automate. Permite jucarea slotului din tastatură, poți bifa din tab-ul de opțiuni să utilizezi tasta Space pentru a declanșa runda.

Unde poți juca Nero’s Fortune pe bani reali?

Cu 2.000 jocuri +, NetBet este cel mai complet cazino online existent la ora actuală pe piața din România. Printre acestea se afla si Nero’s Fortune de la Quickspin, plus multe alte sloturi de la toți providerii de jocuri de cazino succes.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0

 

Lasă un răspuns