Slot game

Păcănele 777 Spinning Stars – Prezentare Slot

Încearcă un joc clasic de păcănele cu fructe și șeptari, așezat pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de platăfixe, asemănător altor jocuri ca la aparate Novomatic, cum ar fi Sizzling Hot. Slotul a fost dezvoltat în iunie 2011, cu un RTP un pic sub medie și o volatilitate medie spre ridicată, dar care oferă sesiuni plăcute și câștiguri decente. Grafica și efectele audio sunt create în stilul altor titluri de la acest provider, care face posibilă redarea jocului și pe dispozitivele mobile Android sau Apple. Citește recenzia noastră completă Spinning Stars și descoperă o funcție bonus inedită!

Ce simboluri sunt în jocul de păcănele Novomatic Spinning Stars?

Spinning Stars este un joc de păcănele 777, astfel că, pe tamburi vei găsi Șeptari (plătește cel mai bine), Clopoței și o serie de simboluri cu fructe Pepeni, Struguri, Portocale, Prune, Lămâi și Cireșe – ultimele două oferă câștigurile cele mai mici. Există un simbol Wild, reprezentat de o Stea, care le înlocuiește pe toate celelalte, dar care activează și principala funcție specială (despre asta vom vorbi ceva mai jos).

Tabel de plată la păcănele 777 Spinning Stars

  • 5 x Șeptari = 500 x miza
  • 5 x Clopoței = 50 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri = 30 x miza
  • 5 x Portocale, Prune = 20 x miza
  • 5 x Lămâi, Cireșe = 10 x miza
Păcănele 777 Spinning Stars
Păcănele 777 Spinning Stars – Simboluri, WILD

Caracteristici bonus în jocul ca la aparate Spinning Stars

Acest slot nu oferă o rundă bonus cu rotiri gratuite, dar există o caracteristică specială plină de satisfacție, cunoscută sub numele de Star Spin. Această funcție se va declanșa automat atunci când pe tamburii 1 și 5 aterizează simultan simboluri Wild. În acel moment, o Stea Wild va fi adăugată pe mijlocul rolei 3, iar toate cele 8 simboluri ce o înconjoară vor începe să se roteascăde 7 ori, în sensul acelor de ceasornic, iar Wild-urile vor ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare. Fiecare rotire generează un câștig mai mic sau mai mare, în funcție de numărul de simboluri de pe matrice.

După fiecare câștig, ai posibilitatea de a-ți dubla câștigul, de până la 5 ori, făcând click pe funcția de dublaj Gamble. Tot ce trebuie să faci este să ghicești corect culoarea cărții întoarse cu fața în jos – roșie sau neagră. Dacă selecția ta este bună,  câștigul se dublează, iar dacă ai greșit, pierzi toată suma riscată la jocul de noroc. Desigur, poți colecta plata și după prima carte corectă. Câștigul maxim pe care îl poți supune la dublaj poate fi de maxim 500 x miza totală.

Păcănele 777 Spinning Stars
Păcănele 777 Spinning Stars – Star Spin

Păcănele 777 Spinning Stars  – părerea noastră

Spinning Stars este un joc păcănele 777 interesant, cu o funcție specială inedită, destul de interesantă, însă nu ne-a dat pe spate, cum s-ar spune. Există jocuri Novomatic mult mai atractive, cu potențial mai mare de plată, cum ar fi Captain Venture Treasures of the Sea, un slot cu multe caracteristici, precum rotiri gratuite și 4 funcții aleatorii. Pe de altă parte, dacă îți plac cel mai mult jocurile ca la aparate cu șeptari și fructe, atunci Spinning Stars este una din variantele cele mai bune.

Unde poți juca pe bani reali Spinning Stars?

Dacă te simți norocos și vrei să încerci jocul de păcănele 777 Spinning Stars pe bani reali, află că îl poți testa doar la NetBet Cazino, cu mize accesibile pentru orice buzunar. Partea bună este că acest casino vine cu cel mai mare pachet de bun venit de pe piață. Click aici pentru 50 rotiri gratuite fără depunere.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1