buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele Amatic Billy s Game

Producator

AMATIC Industries

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Amatic
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96%
 • Data lansării: 16.07.2017
 • Mize: 0.10 RON – 90 RON
 • Câștig maxim: 540 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Da

Păcănele Amatic Billy s Game – Prezentare Slot

 

Billy s Game este un joc de păcănele Amatic, care oferă o experiență de joc în stil Las Vegas, cu o grilă de joc 3 rânduri X 3 role și 27 linii de plată câștigătoare. Nu te aștepta la animații și caracteristici speciale moderne, dar caută simbolurile cu fructe și Șeptari, deoarece un “tablou” îți poate aduce premii de până la 540 X miza totală într-o singură rotire. Află mai multe despre slotul Billy s Game și despre modul de joc în recenzia noastră completă a jocului.

Cum câștigi la jocul de păcănele Amatic Billy s Game?

Este foarte simplu să obții un câștig la păcănele Billy s Game, acest slot având doar 27 de moduri diferite de a crea combinații câștigătoare la fiecare rotire. Simpla aliniere a 3 simboluri potrivite pe grila de joc 3×3 de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă, creează o victorie. Alege pariul potrivit bugetului tău din butonul “Miza” și dă-I click pe “Start”! Nu uita că ar fi bine să consulți tabelul de plată, în care vei observa valoarea simbolurilor în numerar, pentru a ști care plătesc cel mai bine. Cele mai mici câștiguri vin de la simbolurile cu fructe – Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune, în timp ce BAR, triplu BAR și Clopoțeii sunt cele de valoare medie, dar Șeptarii plătesc cel mai bine. Simbolul Billy fumând un trabuc este Wild – le înlocuiește pe toate celelalte și oferă recompense de 15X miza totală pentru 3 bucăți pe o linie de plată activă.

Tabel de plată la păcănele Amatic Billy s Game

 • 3 x Șeptari = 10 x miza
 • 3 x Clopoței = 5 x miza
 • 3 x BAR = 2.5 x miza
 • 3 x Triplu BAR = 2.5 x miza
 • 3 x Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 0.50 RON
Păcănele Amatic Billy s Game

Păcănele Amatic Billy s Game – Tabel simboluri

Descoperă un joc simplu, cu dublaj și multiplicatori x2

Billy s Game este un joc clasic, cu puține caracteristici bonus și oferă o atmosfera clasică de cazino. După fiecare combinație câștigătoare poți accesa Funcția Gamble, unde ai posibilitatea de a dubla sau chiar de a înmulți cu 4 premiul total. Pentru a face acest lucru, trebuie să ghicești culoarea sau felul cărții, care este întoarsă cu fața în jos (Romb, Treflă, Frunză sau Inimă). Poți colecta recompensa după prima selecție corectă sau poți risca în continuare la jocul de noroc. Nu uită că prima carte greșită face ca toată suma pariată să se piardă.

O altă caracteristică specială în acest joc, cu ajutorul căreia poți optine câteva plăti consistente este Funcția Multiplicator x2. Această se declanșează atunci când obții un “tablou” complet cu unul din simbolurile prezente. Cel mai mare câștig este oferit de Septari, nu mai puțin de 5.400 de monede. 

Păcănele Amatic Billy s Game

Păcănele Amatic Billy s Game – Caracterstică

Păcănele Amatic Billy s Game – părerea noastră

Billy s Game se remarcă prin simplitate, ceea ce pentru mulți dintre voi s-ar putea să fie exact ceea ce căutați, în timp ce pentru noi, de exemplu, nu este tocmai jocul preferat – design-ul este foarte simplu, iar grafica nu este tocmai cea mai bună. Totuși, apreciem faptul că este un slot cu fructe și Șeptari, iar caracteristica Multiplicator x2 ne aduce aminte de jocul de păcănele EGT Lucky Hot, un slot mult mai interesant din punctul nostru de vedere. 

Unde poți juca pe bani reali Billi s Game?

Ai încercat păcănele gratis Billis Game pe site-ul nostru și ai avut o sesiune de joc profitabilă? Dacă te simți norocos, află că îl poți testa pe bani reali la NetBet Cazino, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 90 RON. Aici te bucuri de un mega bonus la prima depunere, dar și de rotiri gratuite la înregistrare.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0