Slot game

Păcănele bune Eye of Atum

Vizitează Egiptul Antic cu jocul de păcănele online Eye of Atum, un slot Play n Go, dezvoltat în martie 2022 pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe! Acțiunea are loc într-un templu egiptean, într-o atmosferă misterioasă, pe care tu va trebui să îl explorezi pentru a descoperi comoara Piramidelor în valoare de 2.000X miza totală. Crezi că poți face asta? Află cum poți câștiga la păcănele pe internet Eye of Atum în recenzia noastră, inclusiv unde îl poți testa pe bani reali!

Cum câștigi la slotul Eye of Atum?

Jocul vine cu 10 linii de plată fixe, iar combinațiile câștigătoare se formează atunci când simbolurile care se potrivesc aterizează de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tamburi – ai nevoie de minim 3, în timp ce cu 5X vei revendica câștigurile mari. Plățile mici vin de la cărțile de joc, în timp ce simbolurile specifice tematicii cu Egiptul Antic acordă cele mai mari recompense, în special pentru Ochiul lui Atum. Wild-ul te va ajuta să formezi mai multe premii, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte, însă în Rotiri Gratuite există șansa unui câștig de 2.000X miza totală.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Ochiul lui Atum = 50 x miza
  • 5 x Scarabeu = 40 x miza
  • 5 x Bastet = 30 x miza
  • 5 x Whip = 25 x miza
  • 5 x Floare de Lotus = 20 x miza
  • 5 x Ankh = 20 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 10 x miza
Cum plătește Eye of Atum
Păcănele bune Eye of Atum – Tabel de plată

Funcții speciale la păcănele bune Eye of Atum

Simbolurile Wild

Atum aterizează doar pe rolele 2, 3 și 4, iar de fiecare dată când o fac, acestea se extind pentru a acoperi întregul tambur. Apoi, le înlocuiesc pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului și formează combinații câștigătoare.

Rotiri Gratuite

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Piramidă) în aceeași rotire, oriunde pe matrice, acordă 12 rotiri gratuite și o plata de 2x, 20x sau 500x pariul total. În funcție, simbolurile Wild se extind la fel ca în jocul de bază, dar fac și upgrade la simbolul cu cea mai mică valoare la următorul de pe tabelul de plată. În plus, aterizarea a 1, 2 sau 3 Wild-uri pe rotire, te recompensează cu 1, 2, respectiv 5 rotiri gratuite suplimentare. Numărul maxim de rotiri gratuite pe care îl poți obține este de 150.

Speciala Eye of Atum
Păcănele bune Eye of Atum – Rotiri Gratuite, simbol SCATTER

 

Merită sau nu să joci păcănele bune Eye of Atum?

Merită să joci Eye of Atum și orice joc de păcănele atâta timp cât practici un joc responsabil – acesta este un slot de volatilitate ridicată, cu un RTP puțin cam mic, deci nu trebuie să pariezi mai mult decât îți permiți. Cu siguranță, nu este cel mai atractiv joc de la Play n Go cu Egiptul Antic, cum ar fi Book of Dead, dar impresionează prin Wild-uri, deoarece fac upgrade la simbolurile de valoare mică, o caracteristică foarte bună pentru a obține recompense de până la 2.000X miza totală. Noi l-am încercat, iar cel mai mare câștig a fost de 250X pariul. Crezi că poți câștiga mai mult decât noi? Încearcă-l chiar acum gratis pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Eye of Atum?

Cu un pariu minim de 0.50 RON poți încerca păcănele pe bani reali Eye of Atum la următorul cazinou online licențiat: Betano.

Joacă păcănele online sau la pariuri sportive cu un bonus uriaș la prima depunere și distrează-te cu cele mai atractive promoții! Nu ai cont? CLICK AICI și întră în atmosferă!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1