Slot game

Păcănele cu jackpot Wizard

Simte magia din jocul de păcănele cu jackpot Wizard și descoperă vraja care îți poate aduce până la 1.000 X miza totală pe rotire! Slotul Fazi are loc într-o atmosferă misterioasă, pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată reglabile. Aici, vei găsi bonusuri cu rotiri gratuite, multiplicatori x3 sau jackpot-uri, funcții ce îți pot aduce câștiguri consistente. Poți călători la castelul vrăjitorului și de pe un mobil Android sau IOS!

RTP-ul (rata de câștig) este peste media de piață, de 96.1%, volatilitatea este ridicată, design-ul este retro, în timp ce pariurile sunt accesibile. Începe aventura pe pagină noastră fără să riști niciun leu din buzunarul tău!

Imagine reprezentativă –
slot Wizard

Cum câștigi la aparate Wizard?

Câștigi atunci când 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă (20 ajustabile), așezate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur. Desiguri, premiile mai generoase vin pentru 5 x simbol, în special pentru cele specifice tematicii. Recompense mai mari obții cu un Wild (apare sub forma unui Vrăjitor) în combinație, deoarece dublează câștigul total – de exemplu, Regina plătește de 75 de ori miza totală pentru 5 bucăți în loc de 37.5 x miza. Premii mai consistente se pot revendica în Free Spins, deoarece există multiplicatori x3. Să nu uităm de jackpot-uri!

Tabel de plată

  • 5 x Regina = 37.5 x miza
  • 5 x Amuleta = 37.5 x miza
  • 5 x Bagheta = 20 x miza
  • 5 x Castel = 12.5 x miza
  • 5 x A, K = 6.25 x miza
  • 5 x Q, J, 10, 9 = 5 x miza
Păcănele cu jackpot Wizard – tabel de plată

Bonusuri 

Cu 3 simboluri Scatter (apare sub forma unui Glob de cristal) oriunde pe role în aceeași rotire, vei activa runda bonus cu rotiri gratuite. Primești 15 rotiri gratuite, fiecare câștig este supus unui multiplicator X3. De asemenea, 3, 4 sau 5 simboluri Scatter activează rotiri gratuite, fără limită.

Există o funcție de dublaj, cu ajutorul căreia dublezi fiecare câștig per rotire, asta dacă ești destul de inspirat. Aici, poți obține câștiguri suplimentare, dacă ghicești culoarea cărții – roșu/negru. În cazul în care selecția este greșită, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Cea mai atractivă funcție la păcănele Fazi este Jackpot, o caracteristică populară la aparate online. Poți câștigă unul din cele 3 jackpot-uri progresive din jocul de bază, ele fiind declanșate în mod aleatoriu (cu cât miza este mai mare, cu atât șansele cresc considerabil, cel puțin asta spune teoria).

Merită să joci păcănele cu jackpot Wizard?

Da, merită să joci păcănele cu jackpot Wizard. Slotul vine cu funcții bonus de top, precum rotiri gratuite cu multiplicator x3, jackpot, dublaj și wild multiplicator x2. Astfel, există multe posibilități de a obține un premiu consistent, chiar și în jocul de bază. E adevărat, nu impresionează din punct de vedere vizual, jocul fiind retro – simboluri comune și gameplay simplu, ușor de controlat.

Un alt slot asemantor că bonusuri este Dolphin s Pearl Deluxe de la EGT (Amusnet). Încearcă-le gratis pe site-ul nostru și vezi care îți place mai mult!

Unde poți juca pe bani reali Wizard?

Ai testat păcănele gratis pe pagina noastră și vrei să joci slotul pe bani reali Wizard? Află că îl găsești la cazinoul online NetBet. Pariurile sunt accesibile și sunt cuprinse între 1 RON și ajung până la 500 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile IOS sau Android (tabletă/telefon). Oricare ar fi alegerea ta, la NetBet te bucuri de bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite cele mai tari sloturi, cu cerințe bune de rulaj – APASĂ AICI și PRIMEȘTI BONUSURI!