Slot game

Păcănele de groază Pumpkin Bonanza

Dacă nu ai intrat încă în spiritul Halloween-ului, încă mai ai timp! Joacă păcănele online Pumpkin Bonanza într-o atmosferă înfricoșătoare, unde un Dovleac bântuit îți poate aduce premii de până la 2.000X pariul total într-o singură rotire. Este un slot de la Playtech, foarte bine realizat, cu animații specifice acestei sărbători, a cărui acțiune are loc pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. Te poți bucura de acest joc chiar în timp ce mergi la colindat “Ne dați ori nu ne dați?”, deoarece a fost dezvoltat în tehnologia HTML5, făcându-l disponibil pe orice tabletă sau smartphone Android/iOS.

Cum câștigi la slotul Pumpkin Bonanza?

Pentru a obține combinații câștigătoare la păcănele gratis Pumpkin Bonanza, trebuie doar să prinzi trei sau mai multe simboluri potrivite pe aceeași linie de plată de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga. Premiul de top este de 2.000X miza total, plată posibilă doar cu 3 role complet Wild + simbolul Luna cu Vrăjitoarea. Este un slot de volatilitate medie, ceea ce presupune că va există un echilibru între castigrile mici și mari.

Premii la păcănele Pumpkin Bonanza

  • 5 x Luna = 500 monede
  • 5 x Vrăjitoare = 200 monede
  • 5 x Sperietoare = 75 monede
  • 5 x Cărți de joc (Inimă, Frunză, Treflă, Romb) = între 25 și 50 monede
Păcănele de groază Pumpkin Bonanza
Ce câștiguri avem la Păcănele de groază Pumpkin Bonanza ?

Caracteristici bonus – până la 3 role Wild Dovleac!

Chiar dacă nu există Rotiri Gratuite sau alte funcții speciale populare, cele existente au potențial, mai ales dacă ești destul de norocos. Hai să vedem în ce constă fiecare!

Dacă pe tamburii 1, 2, 4 și 5 aterizează simboluri identice, se declanșează funcția Învârtire Bonanza – pe role 3 poate ateriza simbolul Dovleac, care are rol de Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, ceea ce face posibilă obținerea de 5X simbol, respectiv de plăți consistente.

Funcția Wild Dovleac

Dacă reușești să obții o combinație câștigătoare în ambele direcții – atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, vei declanșa secvența Wild Dovleac. Aceată presupune că toate simbolurile de pe tamburii 2, 3 și 4 și vor transforma în Wild, ceea ce poate duce la câteva premii uriașe, mai ales dacă pe prima rolă se află simbolul Luna sau Vrăjitoare.

Păcănele de groază Pumpkin Bonanza
Funcția WILD Dovleac Păcănele de groază Pumpkin Bonanza

Slotul Pumpkin Bonanza  – părerea noastră

Nu este un slot Halloween care să se remarce prin funcțiile speciale, precum Brides of Dracula de la iSoftBet, dar Pumpkin Bonanza impresionează prin grafica de înaltă calitate, specifică acestei tematici și prin câștigurile dese. Noi l-am testat și am observat faptul că cele două caracteristici bonus sunt relativ ușor de inițiat, dar premiile nu sunt atât de mari – un multiplicator sau rotiri gratuite ar fi făcut jocul mult mai distractiv. Totuși, acest joc te introduce perfect în spiritul acestei sărbători. Click aici pentru cele mai bune sloturi de Halloween!

Unde poți juca pe bani reali Pumpkin Bonanza?

Ai încercat păcănele gratis Pumpkin Bonanza pe site-ul nostru și ai avut o sesiune de joc profitabilă, plină de “bomboane”? Dacă te simți norocos, află că îl poți testa pe bani reali la Betano Casino, cu mize cuprinse între 0.40 RON și 2.000 RON. Aici te poți bucura de jocurile tale preferate de oriunde te-ai afla, deoarece Betano App este cea mai bună aplicație de cazino pe mobil, alături de multe promoții atractive. Nu ai cont? CLICK AICI!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1