Slot game

Păcănele din filme Rambo – Descriere Slot

Rambo este o franciză de mare succes, care a generat benzi desenate, cărți, jocuri video, precum și filme TV, iar producătorul de jocuri Stakelogic a creat un joc de păcănele Rambo excelent, o ocazie minunată de a-l revedea pe legendarul Sylvester Stallone. Misiunea acestuia are loc pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată fixe, arucnată undeva în jungla din Vietnam. Dezvoltat în mai 2020, slotul online vine cu un RTP în media de piață, de 96.08% și o volatilitate medie spre ridicată și funcție speciale de top – rotiri gratuite și wild-uri multiplicator. Ești destul de curajos să încerci slotul online Rambo Stakelogic pe site-ul nostru? Dacă da, află că poți câștiga până la 9.731x miza totală într-o singură bătălie!

Ce simboluri sunt în slotul online Rambo Stallone?

Pe grila de joc ascunsă în jungla vietnameză vei găsi simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10 marcate cu un glonț, acestea fiind cele care vin cu plățile cele mai mici, dar și simboluri arme – Macetă, Săgeți, Grenadă și Ladă cu Muniție. Cel mai bine plătit simbol este însuși Rambo. Simbolul Wild este reprezentat de o Ladă de Lemn – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară Scatter-ului (Simboluri Risipite – Cobra) și oferă câștiguri de 2x, 5x, 12.5x sau 100x miza totală pentru 2, 3, 4 sau 5 de un fel.

Ce valoare are fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 x Rambo = 100 x miza
  • 5 x Ladă cu Muniție = 40 x miza
  • 5 x Grenadă = 25 x miza
  • 5 x Săgeți = 17.5 x miza
  • 5 x Macetă = 12.5 x miza
  • 5 x A = 5 x miza
  • 5 x K = 4 x miza
  • 5 x Q = 3 x miza
  • 5 x J = 2.5 x miza
  • 5 x 10 = 2 x miza
Păcănele din filme Rambo
Păcănele din filme Rambo – Tabel plăți

Funcții speciale – Rotiri Gratuite cu multiplicatori, Wild-uri explozive și caracteristică Super Stake

Caracteristica Wild-uri Explozive

Simbolurile explozive TNT pot ateriza doar pe tamburii 2, 3 și 4, iar atunci când o fac, rola respectivă devine complet Wild și vei primi 3 jocuri gratuite. După fiecare Spin, simbolurile Wild se mută o poziție în jos, până când dispar de pe grilă. 

Funcția Rotiri Gratuite la jocul de păcănele din filme Rambo Stakelogic

Pentru a activa funcția Rotiri Gratuite, ai nevoie de 3, 4 sau 5 Simboluri Risipite (Cobră) în aceeși rotire, oriunde pe matrice. În funcție de numărul lor, vei primi 10, 20 sau 50 rotiri gratuite, iar în timpul lor, pot ateriza Wild-ul multiplicator (Ladă de Lemn) pe tamburii  2, 3 și 4. Aceștia conțin multiplicatori de 2x, 3x și 4x, iar dacă ai mai mult de 1, valorile lor sunt adunate: de exemplu, dacă pe grilă ai un multiplicator de 2x și 4x, câștigul total va fi înmulțit cu 6x. 3, 4 sau 5 x Cobra acordă alte 10, 20 sau 50 rotiri suplimentare.

Caracteristica Super Stake

Opțional, poți face click pe butonul “Super Stake” – funcție specială interesantă la jocul de păcănele din filme Rambo. Vei observa că pariul total se dublează, dar pe matrice vor cădea mai multe simboluri Risipite, Wild-uri și Wild-uri explozive. De asemenea, avem și o altă funcție specială – cu două simboluri Cobră pe tamburii 1 și 2, vei primi o rotire gratis, iar dacă pe matrice cade alte simbol, vei mai primi încă o rotire. Poți primi până la 5 rotiri gratuite.

Păcănele din filme Rambo
Păcănele din filme Rambo – Super Stake

Păreri despre jocul de păcănele din filmele cu Rambo

Poate nu este la fel de spectaculos ca jocul de păcănele The Expendables Megaways, un alt slot cu Silvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren & co, dar impresionează din punct de vedere vizual și în special prin numărul mare de rotiri gratuite – poți câștiga până la 50 jocuri bonus cu multiplicator de 2x, 3x și 5x. Ne place acest joc și pentru că nu te lasă să te plictisești, fiind destul de exploziv, dinamic și plin de surprize. Încearcă și tu păcănele gratis Rambo cu Stallone pe site-ul nostru și fii pregătit de acțiune!

Unde poți juca pe bani reali Rambo de la Stakelogic?

PokerStars, NetBet, Vlad Cazino și Unibet sunt cele 4 cazinouri online unde poți testa pe bani jocul ca la aparate Rambo Stallone, cu mize cuprinse între 1 RON și 60 RON în modul standard și cu 2 RON – 120 RON pentru modul Super Stake.

Un joc cu Sylvester Stallone merită încercat cu cel mai mare bonus de pe piață, iar NetBet iese în evidență în această privință – ai 100 de rotiri gratuite fără depunere.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1