Slot game

Descoperă bogăția Imperiului Marelui Ming la Păcănele EGT Great Empire!

 

E timpul să cunoști puterea Dinastiei Ming, unul dintre cele mai mari Imperii ale lumii, la păcănele Great Impire! De la primul click pe această matrice cu 4 rânduri X 5 role și 10 linii de plată ajustabile vei observa bogățiile Imperiului – tamburii sunt aurii, înconjurați de copaci înfloriți. Există câteva caracteristici bonus interesante, inclusiv Rotiri Gratuite și Jackpot, gata să plătească premii de până la 1.000X miza totală. Află mai multe detalii în recenzia noastră completă Păcănele EGT Great Empire!

Cum câștigi la Great Empire?

Este foarte simplu! Simpla aliniere a 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrive pe o linie de plată activă, pe role consecutive, începând cu cea din capătul stâng a grilei, formează un câștig. Cel mai bine plătit simbol este Prințul, urmat ca valoare de Prințesă, Urs Panda, Leu Chinezesc și Floare de Lotus. Câștigurile mai mici vin de la cărțile de joc A, K, Q și J. Wild-ul, reprezentat de Yin și Yang plătește de 20 de ori miza totală pentru 5 bucăți, în timp ce Scatter-ul (Templu tradițional) oferă de 5 ori pariul pentru 3 X.

Premii păcănele EGT Great Empire pentru o linie de 5X simboluri

 • 5 x Prinț = 50 x miza
 • 5 x Prințesă = 40 x miza
 • 5 x Urs Panda = 25 x miza
 • 5 x Leu = 20 x miza
 • 5 x Floare de Lotus = 15 x miza
 • 5 x A = 10 x miza
 • 5 x K = 8 x miza
 • 5 x Q = 5 x miza
 • 5 x J = 3 x miza
Păcănele online Great Empire EGT

Tabel de plată și simboluri – Great Empire

Alege modul de rotiri gratuite, joacă la dublaj și câștigă un jackpot incredibil!

3 X Scatter pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire, activează secvența bonus cu rotiri gratuite. Apoi, ai de ales între 3 opțiuni de redare a funcției Free Spins:

 • 5 rotiri gratuite cu tamburii 1, 3 și 5 pline cu simboluri Wild
 • 10 rotiri gratuite cu rolele 2 și 4 completate cu simboluri Wild
 • 15 rotiri gratuite cu rola 3 Wild complet
Păcănele online Great Empire EGT

Funcție rotiri gratuite – Great Empire

Bonus Jackpot

În partea de sus a ecranului rulează 4 jackpot-uri progresive – Jackpot Cards EGT poate fi declanșat la întâmplare, după orice rotire, iar sarcina ta va fi de a întoarce cărțile de joc, până când vei găsi 3 de același fel din cele 12. Jocul se va opri, iar jackpot-ul corespunzător va fi al tău – valoarea lui poate fi chiar și 6 cifre, în funcție de noroc.

Funcția de dublaj

După fiecare câștig poți face click pe butonul Gamble și poți încerca să îți dublezi câștigurile, ghicind culoarea unei cărți ascunse – roșu sau negru. Poți întoarce maxim 5 cărți, dar prima ta greșeală va fi și ultima, deoarece pierzi toată suma riscată și te întorci în jocul de bază. Poți supune funcției de dublaj orice câștig ce nu depășește 35 X miza totală.

Jocuri ca la aparate EGT Great Empire – părerea noastră

Tematica astiatică este des întâlnită la păcănele online, dar cu toate acestea, Great Empire reușește să ne atragă atenția, în special prin funcția Rotiri Gratuite – posibilitatea de a alege modul de redare este un mare plus. Noi am inițiat secvența bonus și am optat pentru prima opțiune, cu 5 rotiri și 3 role Wild – s-a dovedit a fi alegerea corectă, deoarece am obținut de 130x – 150x miza totală. Tu poți obține mai mult ca noi?

Unde poți juca pe bani reali Great Empire?

Pentru mai multă adrenalină, află că poți testa jocul de păcănele Great Empire pe bani reali la următoarele cazinouri online recomandate: NetBet, Betano, 888casino, Superbet, Maxbet, Unibet, Vlad Cazino și Magic Jackpot.

Vrei să încerci jocuri ca la aparate de oriunde te-ai afla? Atunci, îți sugerăm Betano Cazino, o platformă care vine cu cea mai bună aplicație mobilă Betano App, dar și cu promoții și bonusuri de bun venit excelente.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0