Slot game

Pacanele gratis Age of Huracan

Joaca Păcănele gratis Age of Huracan şi ai parte de o aventură într-un templu mayaș unde există comori în valoare de peste 10.000 X miza totală! Explorează slotul și aurul poate fi al tău! Aventura are loc pe o matrice cu 5 role și 1.024 linii de plată, într-o atmosferă vibrantă, plină de adrenalină – găsești multe bonusuri cu rotiri gratuite, cumpără speciala, multiplicatori și re-spin. Jocul Relax Gaming vine cu un design modern, RTP peste media de piață, volatilitate medie spre ridicată și pariurile accesibile. Joacă păcănele gratis Age of Huracan pe site-ul nostru!

Simboluri Pacanele gratis Age of Huracan

Cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9 sunt simbolurile de valoare mică, în timp ce un Pumnal și un simbol verde specific mayașilor sunt următoarele ca valoare. Cele 3 personaje mayașe și Huracan acordă cele mai mari recompense. Calendarul mayaș este simbol Wild, în timp ce mingile de foc și apă sunt simboluri speciale – mai mult detalii găsești în paragrafele următoare, inclusiv cât plătește fiecare.

Simboluri Pacanele gratis Age of Huracan

Cum se joacă păcănele gratis Age of Huracan?

Doar câțiva pași simpli îți trebui să joci păcănele gratis Age of Huracan. Începe prin a verifica tabelul de plăți – aici vezi ce bonusuri și ce valoare are fiecare simbol. Apoi, poți da rotire sau poți alege Joc Automat. Nu rămâne decât să îți alegi miza potrivită pentru tine – click pe monede +/- pentru a selecta între 2.5 RON și 125 RON. Cum câștigi la păcănele? Cu cel puțin 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, vei obține o combinație câștigătoare.

Caracteristici bonus Age of Huracan

Simbolurile K-Cash albastre sau portocalii pot să pice pe orice role. Cele albastre adaugă o sumă în bani la contorul din dreapta sus, iar cele portocalii vor umple contorul din stânga pentru a crește multiplicatorul cu 1 – maxim x5.

Caracteristici bonus Age of Huracan

Atunci când 3 sau mai multe simboluri K-Cash sunt pe role, vei declanșa 3 rotiri K-Cash. Cele care au activat funcția se blochează, iar fiecare nou simbol K-Cash rămâne în poziție și resetează numărul de rotiri rămase la 3. La sfârșit, când rotirile se încheie sau toate pozițiile sunt umplute, suma totală colectată este mărită de multiplicator obținut. De asemenea, dacă grilă este plină, vei primi premiu egal cu 10x pariul ori valoarea multiplicatorului din contor.

Câștigi 3, 8 sau 15 rotiri gratuite și o plată de 2, 5 sau 10 ori miza totală atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Scatter se află pe role. Poți obține rotiri suplimentare atunci când 2, 3, 4 sau 5 Scattere aterizează simultan pe role pentru a obține 3, 8, 12 sau 15 rotiri gratuite.

Cumpără Bonus – opțional, poți cumpăra bonusuri la păcănele Age of Huracan:

 • 3 Rotiri Cash cu un multiplicator x5 de pornire pentru o plată de 53.80x pariul total;
 • 8 rotiri gratuite pentru o plată de 40.5x pariul total;
 • 15 rotiri gratuite pentru o plată de 75.80x pariul total.

Cum câștigi la păcănele gratis Age of Huracan?

Se câștigă des la păcănele Age of Huraca, asta pentru că există 1.024 linii de plată, dar valoarea simbolurilor este destul de mică – pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de cel puțin 3 situate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur, în orice poziție, însă cu 5 x vei încasa recompense mai mari. De departe, Huracan este cel mai bine plătit, în timp ce cărțile de poker oferă premii mai mici. În bonusuri poți încasa recompense mai mari, deoarece există și multiplicatori.

Pacanele gratis Age of Huracan

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 5 x Huracan = 100 x miza
 • 5 x Zeiță mayașă = 10 x miza
 • 5 x Bărbat cu topoare = 2 x miza
 • 5 x Femeia verde = 2 x miza
 • 5 x Pumnal = 1.5 x miza
 • 5 x Simbol verde mayaș = 1.5 x miza
 • 5 x A, K = 1.3 x miza
 • 5 x Q, J = 1 x miza
 • 5 x 10, 9 = 0.50 x miza

Păreri păcănele Age of Huracan

Este un slot care merită încercat. De ce? Arată bine din punct de vedere vizual, simbolurile sunt uimitoare, coloana sonoră este vibrantă, în timp ce bonusurile sunt cu potențial. Și să nu uităm de premii – câștigul maxim poate ajunge până la 10.000 X miza totală pe rotire! Joacă păcănele gratis Age of Huracan pe pagina noastră!

Unde poți juca pe bani reali Age of Huracan?

SlotV, Betano, Maxbet, NetBet, Mr Bit sau Frank Casino se numără printre acele cazinouri legale în România, unde poți juca pe bani reali Age of Huracan, cu pariuri cuprinse între 2.50 RON și 125 RON. Alege Betano, bucură-te de o aplicație mobilă Android și iOS de cea mai bună calitate, iar la deschidere de cont primești bonus fără depunere!

2.500 RON + 550 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0