Slot game

Păcănele gratis Golden Beauty

 

Pregătește-te să te scufunzi într-o lume a aurului și a bijuteriilor la păcănele online Golden Beauty, un slot Pragmatic Play inspirat din lumea asiatică! Se joacă pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 75 linii de plată, cu o volatilitate medie și un RTP puțin sub media de piață. Descoperă funcții bonus uimitoare, inclusiv rotiri gratuite, wild-uri lipicicioase și un mod progresiv grozav! Află mai multe despre păcănele Golden Beauty în recenzia noastră!

Cum câștigi la păcănele gratis Golden Beauty?

Golden Beauty este un joc de păcănele de volatilitate medie, ceea ce face ca premiile să vină constant, însă valoarea lor nu este atât de consistentă – variază de la mică la foarte mare. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur – 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel formează o combinație câștigătoare, atunci când aterizează pe una dintre cele 75 linii de plată. Recompense mai mari se pot încasa în Rotiri Gratuite, acolo unde Wild-uri lipicioase pot duce la un câștig substanțial.

Premii la păcănele Golden Beauty pentru 5 X simbol

 • 5 x Prințesă = 2.8 x miza
 • 5 x Oală cu aur = 1.2 x miza
 • 5 x Bijuterie = 1.2 x miza
 • 5 x Piatră prețioasă = 1 x miza
 • 5 x Pieptene de aur = 1 x miza
 • 5 x Laută chinezească = 0.8 x miza
 • 5 x Floare = 0.8 x miza
 • 5 x A, K, Q, J, 10 = 0.32 x miza
Cum plătește Golden Beauty

Păcănele gratis Golden Beauty – Tabel de plată

Caracteristici bonus

Jocul ca la aparate Golden Beauty vine cu un mod progresiv – Se joacă 10 rotiri, în timp ce simbolurile speciale Lotus sunt marcate cu un cadru, iar la sfârșitul seriei, toate sunt transformate în Wild. După ce se calculează câștigul, începe o nouă serie de 10 rotiri.

Rotiri Gratuite

Obține minim 3 simboluri Bonus oriunde pe role și activează funcția! Înainte de a incepe, vei avea 3 opțiuni de unde poți alege:

 • 3 Scattere – alege 5, 10 sau 15 rotiri gratuite cu 5, 7 sau 10 Wild-uri
 • 4 Scattere – alege 10, 20 sau 30 rotiri gratuite cu 5, 7 sau 10 Wild-uri
 • 5 Scattere – alege 15, 20 sau 45 de rotiri gratuite cu 5, 7 sau 10 Wild-uri

În timpul funcției, numărul ales de Wild-uri se plimbă pe ecran înainte de a ateriza pe diferite poziții aleatorii. De asemenea, runda bonus poate fi re-declanșată (nu există limita de câte ori poți iniția secvența bonus cu rotiri gratuite).

Ce speciale are Golden Beauty

Păcănele gratis Golden Beauty – Rotiri Gratuite

Merită să joci păcănele online Golden Beauty?

Golden Beauty vine cu funcții bonus interesante, cum ar fi mod progresiv cu 10 rotiri și Free Spins, cu opțiune la alegere. Ne place acest lucru, dar este puțin dezamăgitor câștigul maxim – doar 210 X miza totală pe rotire. Credem că este cam puțin un asemenea premiu în condițiile în care Pragmatic Play ne-a obișnuit cu jocuri ca la aparate uimitoare. Astfel, acest slot nu este nici pe departe cel mai bun joc cu tematică asiatică. Poate vrei să încerci gratis 5 Lions Dance!

Unde poți juca pe bani reali Golden Beauty?

Betano, NetBet, Mr Bit, Frank Casino și SlotV sunt câteva din cazinourile online recomandate la care poți juca pe bani reali păcănele Golden Beauty, cu mize cuprinse între 1 RON și 1.000 RON. Vrei un bonus fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și poți încasa un mega bonus la primul depozit!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0