Slot game

Păcănele Pragmatic Play 5 Lions Dance – Descriere Slot

 

Intră într-o atmosferă de festival pentru a sărbători Anul Nou Chinezesc în jocul de păcănele 5 Lions Dance! Dansează pe ritmuri tradiționale asiatice și câștigă până la 2.700x miza totală într-o singură rotire, pe o matrice cu 5 role x 4 rânduri și 1.024 modalități de plată. Caracteristicile speciale ale jocului sunt runda Bonus și Rotiri Gratuite, două funcții care pot exploda cu premii uriașe, mai ales că RTP-ul este destul de mare, 96.47%, iar volatilitatea este medie. Descoperă toate secretele în recenzia noastră a jocului ca la aparate 5 Lions Dance.

Descoperă cultura asiatică prin simbolurile jocului 5 Lions Dance

Grila de joc așezată pe un fundal plin de case tradiționale este alcătuită din simboluri cărți de joc A, K, Q, J și 10, de diferite culori și frumos detaliate. Ca valoare, simbolurile specifice tematicii sunt cele care plătesc mai bine – 5 Dragoni de culori diferite – Verde, Galben, Roșu, Albastră și Leul de Aur . Există un simbol Wild, reprezentat de un Glob tradițional chinezesc – apare doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește toate celelalte, cu excepția Scatter (Tobe) și Bonus (Real Logo).

Tabel de plată la păcănele 5 Lions Dance

  • 5 X Dragon de Aur = 20 X miza
  • 5 X Dragon Albastru = 8 X miza
  • 5 X Dragon Roșu = 8 X miza
  • 5 X Dragon Galben = 4 X miza
  • 5 X Dragon Verde = 4 X miza
  • 5 X A, K, Q = 3 X miza
  • 5 X J, 10 = 2 X miza
Păcănele Pragmatic Play 5 Lions Dance

Păcănele Pragmatic Play 5 Lions Dance – Simboluri

Funcții speciale – Rotiri Gratuite și joc Bonus

Caracteristica Free Spins

Cu 3 simboluri Scatter pe tamburii 1, 2 și 3 în aceeași rotire, vei primi un premiu de 3 x miza totală și 10 rotiri gratuite. În timpul funcției, simbolurile Cap de Leu se vor transformă într-un simbol aleatoriu, pentru a forma noi combinații câștigătoare. Prinde alte 3 simboluri Scatter în aceeași rotire și obține alte 10 rotiri gratuite suplimentare – fără limite.

Joc Bonus

Dacă pe rolele 3, 4 și 5 aterizează simultan simbolul Bonus Lion Reel, vei activa jocul Bonus. Odată declanșat, rolele 1 și 2 se vor uni și se vor extinde pentru a forma o singură rolă colosală și care vine cu multiplicatori de miza. Această rolă se va învârti o dată și acordă un premiu aleatoriu de 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x, 150x sau 200 x miza totală.

Păcănele Pragmatic Play 5 Lions Dance

Păcănele Pragmatic Play 5 Lions Dance – Joc Bonus

Păcănele Pragmatic Play 5 Lions Dance – părerea noastră

Sunt multe jocuri de păcănele inspirate din cultura chinezească, cum ar fi Floating Dragon Hold and Spin, diferența fiind făcută în general de grafică, potențial de plată și funcțiile speciale. Slotul prezent este destul de simplu, fără nimic inovator sau ceva ce nu am mai întâlnit, poate doar jocul Bonus cu premii multiplicatoare de miza. Una peste alta, credem că merită o rotire, mai ales că pariurile sunt accesibile pentru orice buzunar, iar din proprie experiență, caracteristicile se pot declanșa într-un interval scurt de timp. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali 5 Lions Dance?

Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino și PokerStars sunt cazinouri online unde poți juca pe bani reali slotul 5 Lions Dance, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Vrei 50 Rotiri Gratuite la înregistrare, fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și profită de un mega bonus pentru prima depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1