Slot game

Păcănele gratis Photo Safari

 

Îți place să faci poze sau ești pasionat de această artă? Dacă da, joacă păcănele Photo Safari și pozează animalele sălbatice din Safari! Lei, Elefanți, Girafe sau Zebre te așteaptă pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 30 de linii de plată. RTP-ul (rata de câștig) este de 94.17%, în timp ce volatilitatea este medie spre ridicată. Câștigă până la 5.000 de monede în timp ce te aventurezi în savana plină de adrenalină de la Play n Go!

Cum câștigi la păcănele Photo Safari?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, cu excepția Scatter-ului. Simbolul Wild, reprezentat de tobe oferă cele mai mari câștiguri – 5 X plătește 5.000 de monede. Șanse mai mari pentru a încasa premii mari există în Free Spins, acolo unde beneficiezi de două simboluri Wild. Totuși, miza are un rol esențial în valoarea câștigurilor.

Premii pentru 5 simboluri de același fel

  • 5 x Leu= 1.000 de monede
  • 5 x Elefant = 500 de monede
  • 5 x Girafă = 500 de monede
  • 5 x Zebră = 250 de monede
  • 5 x A, K = 150 de monede
  • 5 x Q, J, 10 = 100 de monede

Păcănele gratis Photo Safari

Funcții speciale

Câștigă 15 rotiri gratuite de fiecare dată când pe role aterizează 3 sau mai multe simboluri Scatter (rola de film). În timpul funcției, Scatter-ul se transformă în Wild, deci există mai multe șanse pentru a forma combinații câștigătoare.

Caută 3 simboluri Cameră și activează jocul Bonus. Aici, trebuie să cauți cele mai bune unghiuri pentru poze. Dacă ai făcut 3 poze, vei primi un premiu în bani, în funcție de ce animale apar în poză.

Păcănele gratis Photo Safari

Merită sau nu să joci păcănele Photo Safari?

Photo Safari este un joc excelent de la Play n Go. Se obțin câștiguri consecutive în acest slot, iar câștigurile nu sunt mici. Există potențial mare de plată, mai ales în bonusuri – Wild-urile sunt cheia! Cu siguranță, merită încercat! Că la orice slot, nu poți prezice rezultatul, dar măcar te vei distra în timp ce îl joci – savana africană este mereu o temă promițătoare!

Unde poți juca pe bani reali Photo Safari?

Aventura printre animalele sălbatice la păcănele Photo Safari o poți trăi și pe bani reali la următoarele cazinouri online: NetBet,Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Magic Jackpot, PokerStars sau Winmasters. Oricare ar fi alegerea ta, toate cazinourile vin cu bonusuri mari și promoții excelente – click AICI pentru a afla unde poți încasa bonusuri fără depunere la 888!